Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

LR parāds sasniedz 700 tūkstošus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmm
h
Privātiem uzņēmumie VID par šādu parādu arestē visus līdzekļus un uzsāk tiesvedību. Vai VID apturēs Latvijas Radio????
Lote
L
Ha! Semēvics līdz šim bija ne tikai ģenerāldirektors, bet arī programmu direktors un finanšu direktors! Ar vidējo speciālo izglītību, kas iegūta tehnikumā!!! Kaut ko absurdāku jau nemaz nevar iedomāties - kam bija izdevīgi šādu cilvēku iecelt radio vadībā??? Protams, tagad viss ir salaists dēlī - par to, ja nemaldos, jau sen brīdināja kādreizējais Ziņu redakcijas vadītājs... Kas radio notiek tagad? Bēdīgi!
lvd
l
Nožēlojamā valdība, - kad patīk ēterā muldēt stulbības, tad visi nāk un " lej" uz velna paraušanu , bet , kad kādam no viņiem pajautāsi, - kad Latvijas Radio pēdējo varētu tikt veikts kosmētiskais telpu remonts, nerunājot par kliedzoši nepieciešamajām kapitālām pārbūvēm, tad atbildes nav..Un algas - nožēlojami pabalsti, ar ko var nedēļu izvilkt!!! Nu nav mums nekādas valdības , kas domātu par tautu!!! Un pie visas ubadzības, protams, vainīgs ir Semēvics, vai ne, kurš tad cits! Ja tas ir LATVIJAS RADIO, tad jautājums - kā var būt tā, ka Latvijas valdība balsta nelatviešu privātas komercbankas glābšanu simtiem miljonu latu vērtībā, tai pat laikā vienam no pirmajiem mēdijiem valstī uzrādot 700 tūkstoš latu parādu!!! Tā ir ņirgāšanās par valsts publisko ruporu, kurš jums, kungi un kundziņi, vienmēr ir bijis " pa rokai" !!! Godmani, tev ne tikai ir jāatkāpjas, bet jābēg labi ātri , jo itin drīz tauta tevi saplosīs gabalos!!!
Trubadūrs
T
Žēl, ka LR ir tik vāja un neprasmīga vadība. Nauda izsaimniekota, notrallināta. Liela daļa tur ļoti trekni dzīvojuši, katrā ziņā - tie, kas strādā privātos uzņēmumos par LR cilvēku algām var tikai pasapņot. Tur darbs Valsts kontrolei, prokuratūrai, un atlaist trešdaļu - kas neko nerada. Neraidīt naktīs, kaut kādas Radio nabas neatbalstīt. Unikāli, kad notika grautiņi Vecrīgā - Radio raidīja pusdienas Krustpunkta atkartojumu. Sviests! Darba organizācija uz nulles.Neraidīt krieviski, jo šo funkciju veic privātās stacijas. LR ar naudas taupīšanu nav izcēlušies. Gan jau izdzīvos, ja nomainīs vadību, atlaidīs liekos cilvēkus un atteiksies no "greznuma lietām", kuras var atļauties ziedu laikos.
pievienojos
p
Lai atlaiž tos liekēžus, kas tikai tērē resursus, deldē krēslus, bet no kuru darba nav nekāda labuma. Pārāk lielu štatu ir uzpūtuši ar liekiem cilvēkiem.
aiva
a
Kapēc bankrotējošs uzņēmums sēž tādās dārgās telpās pašā Vecrīgas centrā? Prom kaut kur uz Bolderāju vai labākajā gadījumā uz pustukšo LTV stikla būri!
es ari
e
piekritu esam, ka LTV un LR ir jaapvieno. Sliktak but tapat vairs nevar, bet bus vismaz letak
HI-HI
H
Lai atmaksā kaut daļu no prēmijās saņemtā!
hosa
h
Latvijas Radio-straadaajam liidz peedeejam klausitaajam!
reality
r
Labi dzīvojam ! Īpatnēja sistēma, - pēdējais '' soziālisma bastions '', kas vēl nav kritis liberālās tirgus ekonomikas pakļautībā. Apbrīnojama izturība ! Lai tas SVF un visa progresīvā cilvēce brīnās - LR ir iekšējās rezerves, lai izturētu vēl kādus gadus 20-it ?
brīnos par radio truliķiem!
b
Lai arī vēl trešdien Latvijas radio (LR) un Nacionālā radio un televīzijas padome (NRTP) sniedza informāciju par to, ka LR ir iekļuvis 400 tūkstošu latu parādos, ceturtdien LR valdes sēdē noskaidrojās, ka patiesībā LR parādi svārstās jau 700 tūkstošu latu robežās. Neraugoties uz to, LR valde neatbalstīja lēmumu par neuzticības izteikšanu LR ģenerāldirektoram Aigaram Semēvicam. ----------------------------------------------- ------------------------------------------ brīnos par Radio pautiem! Paši nelabā balsī 2008.g. pieķērca visus masu medijus, ka ģenseks saņēmis 6000 Ls lielu prēmiju un ka paši esot galīgā pakaļā, jo nezinot kāda priekšniekam aģa ...
Oskars
O
Piedāvaju lauka māju tikai par 30000Ls un variet strādāt MIERĪGI.
Leiputrija
L
Kas tad nu!? Latvijas rādio sāk līdzināties Parex bankai? Pieraduši dzīvot uz parāda!?
Es
E
Es kategoriski iebilstu pret manu nodokļu novirzīšanu šai radiostacijai. Es vaisr neklausos un arī negribu klausīties to pārambiciozo žurnālistu spriedelēšanu par lietām, no kurām viņi tā īsti neko nesaprot.
esam
e
LR un LTV vismaz pagaidām nedrīkst apvienot! jo nevienam ne otram medijam nav normāla vadītāja!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Deputāti kritizē LTV un LR saturu, nevis meklē risinājumu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas