Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LR Ziņu dienestu vadīs Jānis Siksnis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laima
L
Tajā bio nav nav nekā ievērības cienīga.
Absurds
A
kas tur pretiigs? normaali jautaajumi ) gribaas zinaat vinja biograafiju vismaz, kaapeec gan buutu jaasleepj galvenaa radio zinju dienesta shefa dziives gaajums
Ziņa
Z
Pretendentu iesniegtās idejas par Latvijas Radio Ziņu dienesta darba organizāciju un attīstības perspektīvām izvērtēja komisija, kuras sastāvā bija Dz.Kolāts, LR1 vadītāja Inese Matjušonoka, mediju kritiķe Anda Rožukalne un 2 radio žurnālisti Tālis Eipurs un Artjoms Konohovs. ---------------------------------------------- Tas nu gan bija riktīgs...FARSS...ne konkurss! Man personīgi LABĀK patīk no Radio cilvēkiem, kas piedalījās hmmmm ...konkursā - Lauris Zvejnieks!
Ziedīte
Z
LR gāja vieglāko ceļu. Pārmaiņu vietā izvēlējās, lai viss paliek tāpat. Ņemot vērā to, ka būs jāapvienojas ar LTV un nāksies cīnīties par ietekmes sadalījumu, saglabājot vāju Ziņu dienestu, viņi paši sev iešauj kājā.
to Absurds
t
cik jūs esat pretīgi komentētāji, kuri cilvēka profesionālās darba spējas vērtē pēc seksuālās orientācijas piederības.
Absurds
A
nu bet kaada tad ir vinja seksuaalaa orientaacija, mantiskais staavoklis, politiskie uzskati, izgliitiiba, sadarbiibas fakti ar droshiibas policiju utt? kaads vispaar kaut ko zina par sho te cilveeku? biograafija ir kaut kur ir pieejama?
ss
s
šķībacis
andra
a
divu ziņu dienesta darbinieki izvēlējās kāda priekšnieka vadībā vēlas strādāt:)))) žēl, ka man nav iespējas pašai izvēlēties sev priekšnieku:)))
Orange Monk
O
Jā, un cik zēl, ka no Dienas Baiba Rulle nebija pieteikusies, -- vot tad gan būtu gaidāma liela zurnālistika un varena informācija. Vai ne?!
Laima
L
Esmu šokā. Radio neizmanto izdevību uzlabot žurnālistisko kvalitāti! Par ko tad vēl sirds deg? Tikai par sociālās iestādes statusu - lai tik viss mierīgi, lai tik nav asu jautājumu. Ielika par vadītāju cilvēku, kas nav ne žurnālists (tāpēc, ka strādā medijā, vēl nenozīmē piederību žurnālistikai), ne cīnītājs - paklausīgs un manipulējams cilvēks... Nožēlojami!
ai ai
a
Mierīgs zēns, kas mās ar galvu, piekritīs visam priekšniecības teiktajam un nekad mūžā nemēģinās pateikt kaut vienu savu domu. Kolātam tādi patīk. Bet radio acīmredzami iet uz galu. Žēl.
drakons
d
Fū, labi, ka nav no "ziloņu" avīzes.
HA !
H
Kolāta vietā varēja ielikt Sikšņa bildi !
skats no alas
s
O, Gunta tika finālā!!!! Zaudēja tikai pēc 11 metru sitienu sērijas :-)
hamma
h
Lai dzīvo radio!TV jau vairs nevar skatīties-jūties kā guberņā! Krievu laikā tik traki nebija.Labi,ka ir radio.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas