Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

LSDSP turpmāk vadīs Timofejevs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Estere
E
AIvar mēs tev ticam mums kopā izdosies , Jaunieši biedziet nodarboties ar represijām pre saviem biedriem ,bet gan stradajiet -palidziet veciem cilvekiem maziem beriņiem,bāreniem invalidiem,
jādibina jauna sociāl-
j
Ar veco LSDSP ir cauri. Lai vada kas grib, bet tā ir norakstīta. Lejiņam ir jāmeklē domubiedri un jādibina jauna sociāldemokrātiska partija. Svarīgākais ir atrast cilvēkus, kas izprot kreisās idejas, taisnīgumu - īpaši pret mazaizsargātajām sociālajām grupām un ir gatavi veidot labu programmu un īstenot to dzīvē neatkarīgi no savām privātajām interesēm.
Hm
H
Jūs kļūdaties,līdz šī gada29.janvārim Ansis Dobelis bija LSDSP valdes loceklis.
Hehē
H
Te jau zirgam jāsmejas,ka tikai ar A.Dobeļa domubiedru grupu LSDSP varēja atgūt savu labo tēlu.Ansis Dobelis bija,ir un būs vienīgi tikai izpildītājs,bet ne LSDSP vadītājs.Mēs ticam Aivaram Timofejevam.,kuram uzticības mandātu deva partijas 43.kongress,un tā ir vairākuma griba.
Angry Foreigner
A
Anyway, I feel sad to hear that the reformist wing lost the leadership election. I have watched Latvian social democracy for about 10 years since I have contacted with LSDSP figures by e-mail and directly in an international youth conference when I was also the international secretary of a political youth organisation (as well as a trade union officer) I hope that the party will unite, but if the reformist wing decides to take further actions to restore the patriotic left in the Latvian political scene, I will support their collective actions.
Reigans
R
LSDSP norakstīts. Īsi sakot - Atkārtoti par priekšēdētāju LSDSP ievēlēts J.Dinēvičs, tikai šoreiz sava padotā veidolā. Cerams, ka Dobelis ar saviem domubiedriem veidos jaunu partiju. Tikai ar A.Dobeļa domubiedru grupu LSDSP varēja atgūt savu labo tēlu, bet, laikam jau Dinēvičisms partijā valdīs, kamēr vecie nepazudīs pavisam.
Oskars
O
Cik un cik LIELAS ZVAIGZNES viņam ir uz pasniegtajiem UZPLEČIEM no KREMĻA......
Angry Foreigner
A
I do not know Mr Timofejevs as a newcomer at all but I hope that he will do every effort to make LSDSP united, regain voters' trust, attract many young members and make strong bonds with trade unions. I felt very strange when I met as a trade union officer in my country the LBAS President at that time who does not support LSDSP in 2001. And I wish that the party will forge a strong triangle between the party, the trade unions and the think tank (Freedom and Solidarity Foundation); such a triangle has a crucial role in every social democratic movement around the world. Of course it is necessary to make Mr Atis Lejins, a prominent intellectual/politician at the world level, come back to the party.
Juris
J
LSDSP kaput!
Angela Merkele
A
Skaidrs,nekas pa lielam nemainīsies.Timofejevs,vecā Dineviča līnija.Čao LSDSP :D
zvirbulēns
z
A kur mums strādnieki? Strādnieku ta valstī nav! Ir mums darba ņēmēji, tas tiesa, piemēram Štokijs, kas tieslietu ministrs, bet strādnieku, vai vēl labāk - strādnieku šķīra.... nu nav! Baigi ancīgā partija!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas