Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

LTV: Pēc kārtējā Kabanova izlēciena viņam draud izslēgšana no partijas

Saeimas deputātam Nikolajam Kabanovam (Saskaņas centrs) draud izslēgšana no partijas. Iespējams, ka pēdējais piliens šādai rīcībai ir pirms divām nedēļām notikušais konflikts. Deputāts kādā pasākumā vicinājis dūres, bet tā noslēgumā izlecis pa otrā stāva logu. Par notikušo Kabanovs nevēlas runāt, ceturtdien vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums Panorāma.

Pēc tam, kad pērn Nikolajs Kabanovs ieradās uz Saeimas komisijas sēdi iereibis un vēlāk saņēma ētikas komisijas stingrāko nopēlumu, viņš parlamenta darbā bija kluss un nemanāms. Taču pēdējās dienās redzams, ka deputātam grūtības sagādā gan pārvietošanās, gan arī sēdēšana parlamentārieša krēslā.

Kabanovs par apstākļiem, kādos guvis traumas un kādas tieši, ar LTV runā nelabprāt, sniedzot komentāru, ka "par personiskām lietām cienījami cilvēki tā nerunā savā starpā,".

LTV tapis zināms, ka deputāts pirms neilga laika piedalījies komandas saliedēšanas pasākumā laikrakstā Vesti Segodnja, kurā viņam radušās domstarpības ar  partijas par Dzimto valodu atbalstītāju. Abu starpā izcēlies kautiņš, kura rezultātā Kabanovs izlēcis pa otrā stāva logu.

Frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs par sava kolēģa nedienām nav pilnībā informēts, viņš Panroāmai sacīja: "Es zinu, ka viņš pašreiz ir uz slimības lapas, un ir gulējis slimnīcā un viņam ir trauma, to es zinu. Traumas rašānās cēloņus es nezinu." Jautāts, vai Kabanovam turpmāk būs vieta partijā, Urbanovičs teica: "Kad man kaut kas ir sakāms, es to vispirms pasaku acīs pats."

Taču LTV tapis zināms, ka šoreiz Kabanova partijas biedru mērs ir pilns un viņam draud izslēgšana gan no partijas, gan iespēja nākamgad kandidēt vēlēšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas