Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

LTV pēc VK saņemtā aizrādījuma tomēr neatteiksies no bērnistabas finansēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cityfinances
C
Manuprāt aizdevums biznesam ir ātrākais veids ka paplašināt biznesu un veikt tā izaugsmi. Citi veidi arī ir ļoti efektīvi, bet aizņem lielāku laiku. https://www.cityfinances.lv/rekinu-finansesana/
joop
j
Par pārējo neņemos spriest, bet vieta kur atstāt bērnu būtu obligāta ikvienā uzņēmumā!!!!! Tas tā atvieglotu dzīvi mā'miņām. Bet te to vīreli par to soda...jocīga tā Sudraba, bet viņa laikam bērnu nebija...:(
interesents
i
Tev vienkārši darba devējs tāds, kurš par to nerūpējas.
balelins
b
vel gribu piebilst ka dzivoju arzemes, tiesam nezinu neko par Kotu, bet Latvijas Valsts otro programmu interneta kur spele latviesu muziku es klausos un tas man atsauc atminas par miloto Latviju..
balelins>>Leila
b
Izlasiju jusu komentaru ka jus neesat Kota dievinataja bet jautajuma par bernu istabam jus esat Kota puse. Tas pareizi jo daudzi politiki ir nesimpatiski tautai bet es domaju ka ja ierednis vai politikis izdaritu labu darbu vajadzetu ari atbalstu tas varbut mudinatu uz labiem darbiem. Saja jautajuma piekritu jums Leila ka bernu istabu finansejums nav valsts lidzeklu skiesana-bet valsts bagatibas vairosana.
lapsa
l
negribu iedzilinaties vai Kots atbalsta Vienotibas homoseksualistus ar Elerti prieksgala, varbut atbalsta Lembergiesus vai Skelistus, bet bernu istabas finansesana par valsts naudu atbilst valsts ineresem jo vispar ir vienalga vai valsts izlieto naudu bernudarziem vai Kots izlieto to pasu valsts naudu bernu istabam rezultats ir vienads.
Zero76
Z
LTV1 vislabākais ir Šķēles gailītis!! Ir patīkami vērot cik viņš uzmanīgs un pat bailīgs, kad Andris ir studijā
Zirka
Z
Malacis, Kot! Cik zinu, tad LTV un LR ir grūti noturēt savus darbiniekus ar tām algām, ko var atļautiest maksāt. Privātie mediji maksā daudz dāsnāk un arī slodze ir mazāka. Tāpēc arī veselības apdrošināšanas polises ir kā neliels +. Nebūsim skaudīgi, mīļie latvieši.
lapsa
l
ari man skiet divainas tas Sudrabas aktivitates, nekur nav dzirdets ka Sudraba kritizetu lielos izlaupitajus piemeram pastastitu kas notika Parex kad vina tur stradaja, bet Sudraba kritize ka naudu izlieto bernu istabas finansesanai.. ari atceros ka Sudraba tiesi pirms velesanam kad visi baidijas ka Maskavas saskanas centrs uzvares tiesi tad Sudraba centas nomelnot prezidentu Zatleru it ka par lieliem teriniem nu baumas jau klist ka Sudraba ir SC un Maskavas kandidate..
lapsa
l
Saja jautajuma Kotam taisniba. Vecmeita Sudraba kurai nav bernu nevar spriest par bernu istabas lietderigumu un kapec valsts tere naudu bernudarziem. Kota pieredzi vajadzetu parnemt ari citiem valsts uznemumiem un varbut pat privatajiem (uz brivpratibas principu) uznemumiem ari. Kots ir atradis lielisku veidu ka valsts uznemumiem piedalities demografijas jautajuma risinasana un loti iespejams ka so pieredzi del katastrofalo dzimstibas limeni vajadzetu izskatit prezidenta un saeimas komisijas.
jūras mandarīns
j
Cik ilgi bezbērnnieki tekuļi kā premjers un finansu ministrs un bezbērnieces ālavas mācīs vecākiem, ko darīt are bērniem?
standzinieks
s
Rakstu izlasīji? Manuprāt, tas parāda Kota nevis VK līmeni. Televīzijai pamatoti pārmet kredītu nomaksu par 40 tūkstošiem, bet Kots atsitās ar bērnistabu par 3 tūkstošiem- tipisks demagogu paņēmiens. Linda- protams, ka tās ir labas lietas, tikai simptomātiski, ka valsts un pašvaldību iestādēs darbinieku apdrošināšana ir daudz izplatītāka nekā privātuzņēmumos. Kāpēc? Vai tur būtu bīstamāks darbs?
Andris
A
Bērnistaba ir OK. Veselības apdrošināšana - valsts sektorā būtu jābūt vienotiem noteikumiem. Teorētiski - valsts nodrošina veselības aprūpi, tādēļ šis it kā ir dubults maksājums. Ja šo pakalpojumu pirktu arodbiedrība - cits stāsts. Ja oficiāli pārejam uz maksas medicīnu, tad tas atkal ir cits stāsts.
Leila
L
Nuja, Sudrabai pašai bērnu nav... Nez, tie šaurpierainie VK "kontrolieri" vispār apjēdz, ko nozīmē darbs TV - agrie rīti, vēlie vakari, brīvdienas? Un paņemt aukli uz nenormētu laiku, kad nevar pateikt, cikos bērns tiks savākts un viņa tiks brīva, ticiet man, arī nav vienkārši... Kārtējo reizi izpaužas sabiedrības un valsts pārvaldes dubultmorāle - tad nav ko bļaut par sūdīgo demogrāfisko situāciju, ja bērnistaba tiek uzskatīta par valsts mantas izšķērdēšanu. Lai arī man Kots absolūti nesimpatizē, šajā ziņā noteikti esmu viņa pusē.
foxa
f
manuprāt, bērnistaba nav tā lieta, par kur aizrādīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas