Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LTV šefam pārmet pamatpakalpojumu nesniegšanu īrniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Advokāts
A
Es esmu smirdīgs advokāts kas apkrāpj īpašniekus. Man vienalga kam ir taisnība, es tikai domāju kā izkrāpt naudu ar šantāžas palīdzību.
Īrnieks
Ī
Piedodiet,ka rakstu no visiem iespējamiem nikiem,bet savādāk jau nevar,- man tā liek.... Par cik redzu,ka manas domas te nevienu vairs neinteresē,gaidīšu nākamo rakstu par Kotu,kur varēšu atkal atstrādāt... Man galvenais tomēr ir nabaga vecīšu liktenis!!!
Advokāts
A
Rīgas ūdens, Latvenergo, Rīgas Domes Komunālā departamenta 2001.gada atzinums, ka Kots jau 9 gadus kopš 2001 gada pārkāpj Latvijas Republikas likumus, ka Kotam jau reiz ir bijis uzlikts administratīvs sods par jumta nelabošanu, Rīgas būvvaldes negatīvie atzinumi par Kota bezdarbību -- šie dokumenti Kotam ir kā smags akmens kaklā. Citā attīstītā valstī Kotam par cilvēku spīdzināšanu, nesniedzot valsts institūciju fiksētus pamatpakalpojumus, jau sen būtu jāatkāpjas no amata.
Īrnieks
Ī
Piedodiet,es tās vēstules rakstīju,jo man tas bija un ir izdevīgi... Vispār jau man vecīšu liktenis ir dziļi vienaldzīgs... Nu vajag tā rakstīt un es rakstu....
Advokāts
A
Cik jauki, ka nemaz neesat advokāts, jo loģika klibo :-)
Advokāts
A
Dod Dievs Kotam sasniedzot 80 gadu vecumu palikt bez mājokļa pamatpakalpojumiem, dod Dievs !
Advokāts
A
Izskatās,ka Tev ĪRNIEK arī nav ko darīt un turpini izplatīt savus melus,kuriem ir vienkāršs izskaidrojums MANTRAUSĪBA !!! :) P.S. Un neaizmirsti sev pielikt plusiņu :)
Kota advokāts
K
Kaut sen rakstelis ir arhīvā, Šefs liek man te sēdēt un dežurēt, varbūt ka noķeru kādu vērtīgu ziņu. Kaut kā jāattaisno Kota mantkārība, piķis jāatpelna. Šefam ļoti gribētos, lai izspīdzinātie īrnieki, rokas salikuši klēpī, nomirtu Kota rūpīgi sagatavotajā spīdzināšanas iekārtā.
Advokāts
A
Esi oriģinālāks un izmanto savu veco niku ĪRNIEK!!! :)
Advokāts
A
Ķurķī jābāž to Kotu, ciniskais miljonars, kas iedzīvojas uz citu nelaimes rēķina.
kau kas traks!
k
Citā valstī Kots jau sen būtu paņemts pie dziesmas ! Šitā mocīt cilvēkus un nolaist savu īpasumu ! !
Advokāts
A
Beidziet te runāt par nabaga večukiem! Te tādu nav! Vai tik Lūši nedzīvo Tomsona terasēs? Vai dzīvošana Mežaparkā netiek imitēta??? Izlasiet rūpīgi vēlriez Īrnieka iesniegumu. To taču sastādījis kāds neatzītais ģēnijs ,kurš uzmeties par juristu!!! :)
fakti
f
Kurš katrs jau nu 1968 gadā nevarēja dabūt māju Mežaparkā. Nez kādi tam Lūsim ir nopelni komunistu labā. Laikam kāds vecs čekists.
cirvis
c
Lai uzrakstītu prasību tiesā par kriminālatbildību daudz laika nevajag. Laikam nav par ko. Ar fantāzijām vien par maz. Tak ne jau Kots vai kāds cits to kundziņu elektriskajā krēslā sēdināja. Drīzāk jau kriminālatbildība ir tam īrniekam par īpašuma bojāšanu. To var nokārtot. Un tie bezkaunīgie juristiņi, kas cenšās Kotam te sataisīt šmuci arī var atrauties kriminālatbildību. Juristiņi ir liekēži. Svešu maizi ēd.
Re kā
R
Nebūtu īpašuma pārpircējs Kots ar politisko aizmuguri un blatiem, tad sen jau tādam īpašuma pārpircējam par cilvēku spīdzināšanu iestātos kriminālatbildība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas