Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LTV un LR draud nopietns finansējuma samazinājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karamba
K
Kārtējais antiņu uznāciens.Samazinam, taupam.Vai kāds no mazcienītajiem vadoņiem ir parēķinājis- kas notiks ar valsti pēc gadiem 3- 5 iem? Šaubos. Tik ļoti jau negribas to patiesību ieraudzīt, bet diemžēl, valsti jau ilgstoši vada absolūti ,piedodiet, muļķi.Cilvēki bez kompetences, zināšanām, plašāka skatījuma, par patriotismu pat nerunājot.. Pat gribot, viņiem nesanāks, jo kazai nav piena un viss. Prātiņa ta nava,..tukšums....3/4 šlipstotā krējuma, diez vai atrastu darbu normālas konkurences apstākļos..,labi ,ja kādā noliktavā kraut kastes.Protams, inertā sabiedrība pati šo sviestu atļāvusi,.. balsot neejam, tupam pie idiņu luktura TV un braucam punci..Tagad, labrīt, pajolisms ienācis katra pagalmā, saņemam algu.
kas vēl nebūs?
k
Rokas nost no Dainas Jāņkalnes!!!
LR klausītāja
L
Tieši patreizējā situācijā, kad cilvēku prāti ir tik sakaitēti materiālā stāvokļa straujās pasliktināšanās dēļ, sabiedriskajiem medijiem vajadzētu ierādīt vēl lielāku vietu nekā līdz šim. Stāstīt, skaidrot, pārliecināt sabiedrību par valdības un Saeimas pieņemtajiem lēmumiem un to būtisko nepieciešamību. Ne visi var iegādāties avīzes, ne visiem ir pieejams internets. LR, kas šobrīd faktiski ir vienīgais neitrālais medijs, tautas apziņas veidošanā ir ļoti svarīgs. Te viens otrs pārmet LR vecmodīgumu. Piedodiet, bet valstī veco ļaužu īpatsvars ir ļoti liels - vai viņiem neko nevajag? Domāju, ka LR programma ir sastādīta diezgan sabalansēti - ir taču raidījumi arī bērniem un jauniešiem. Bet, piemēram, man nav interesanti klausīties K.Zlidni, jo esmu citas paaudzes cilvēks. Taču pilnībā atbalstu viņa darbošanos ēterā - kādam tas droši vien patīk. Diemžēl LTV Kota vadībā ir kļuvusi par LNT līdzinieci - angažētība sāk izpausties arvien vairāk. Vienu gan valdībai jāizdara - jālikvidē Kleckina NRTP. Tur nu naudiņa aiziet pilnīgi pa tukšo /un algas nav mazas/. Visu cieņu Dz.Kolātam!
Liec mierā
L
Jāņkalni nu gan liec mierā. Viņai ir ļoti labi raidījumi. Bet šobrīd nesaprotu "Zini vai mini" nepieciešmību atrasties valsts apmaksātā ēterā. Jautājumi ir tādi, kas nekādu erudīciju skatītājiem tas nevairo.
Eve
E
Cik var muldēt, ka sabiedriskie mediji ir slikti, ka visi pārējie ir labāki!!! Lielie mutes bajāri -uzrakstiet taču vienreiz konkrētus piemērus ar saturīgu analīzi,kas Jusm nepatīk un kāpēc?? Nu nav taču liela māka un ientelekta augstāķā pakāpe visus tikai nozākāt un aplikt un pateikt, kas tas vai šitas ir "vecs", šitas nav "labais"....uttt. Nu cik var muldēt pa tukšo!!!!!
subkomandante austris
s
kāda sab. mediju apvienošana? abus jālikvidē un jātaisa viens jauns vietā. ja pašreizējos divus mēģinās apvienot, visa enerģija aizies uz stīvēšanos, kurš tad paliks un kurš tad ies utml...
latve
l
Nu nevar tā valdība neko sabalansēt - atsevišķas ministrijas atļāvās tad, kad citi , arī Latvijas radio, bija atlaiduši darbiniekus un samazinājuši atalgojumu, palielināt algas un pat izmaksāt prēmijas. Galveno infektoloģi, kura krīzes laikā izmaksāja lielas prēmijas, Tautas partija nevis nosodīja, bet paaugstināja par .... ministri. Pietrūkst nieka daži miljoni, lai vienīgie nepartijiskie mediji izdzīvotu. Galu galā - nākošgad būs Saeimas vēlēšanas, un tad jau manis, kas paliks, kas nomirs. Radio un Tv apvienošana - absurda ideja bez seguma. Nav tie laiki. Vienkārši - pašlaik nav naudas, lai apvienotos. Kolātu par valsts vadoni!
jautājums
j
Pusei taču vajadzētu palikt?
Dima
D
Kad beidzot ieviesīs abonentmaksu? Šaubos, vai cilvēki protestētu pret Ls 3 gadā par iespēju klausīties LR un skatīties LTV. Protams, ja necels vēl nodokļus un vēl vairāk nepiežmiegs cilvēkus.
Eksperts
E
Dzinča vairs nav spējīgs uz reformām. Visa tā raidījumu ierakstīšana, montāža, tad producenti, mūzikas noformētāji, pults operatori, telefona apkalpotāji utt - tas viss vēl būtu jāgriež un jāoptimizē. Tāpēc ceru, ka LR2 izdosies "uzmest" radio un iztikt bez koncesijas nesamērīgi lielajiem maksājumiem, kas tagad "summā jau ierēķināti". LR2 ar savām uz citu kanālu fona smieklīgi zemajām algām neko radio nav parādā!
sauc
s
Tiem abiem dinozauriem jāmainās visātrākajā tempā! Ja viņus iznīdēs nebūs latviskās vides medijos vispār! Bet šamie spītigi nemainās, prasa tik naudu un spītīgi nemaina piedāvātos produktu. Un tā nu sanāk, ka neviens neaizstāv. Tā nu sanāk, ka tautai patīk bez gala lētie un amerikāniskie koru kari, vai vardarbībā ieslīgušais Ugunsgrēks kur no latviskā vairs nav pat atmiņu.
po
p
Vai kādam nav ienācis prātā, ka latvisko vidi uztur mazās lauku skola - tās tad nu laimīgi jau ir vai vēl tiek iznīcinātas, slimnīcas...nekomentēšu. Lai cik vecs un cik nemoderns būtu LR vai LTV - tā ir latviskā identitāte - neaizstāvēt šos medijus var tikai tie, kas vēlas kļut par krieviem vai amerikāņiem skatoties TV3 un LNT, pareizāk sakot pieēmot to domāšanas un uztveres veidu. Var runāt par LR un LTV modernizāciju, bet tehnoloģijas maksā naudu....lielu naudu un šīs naudas nav. Personālu ir vieglāk nomainīt kā tehnoloģijas, bet bez tehnoloģijām nevar iztikt lai šie mēdiji būtu moderni.
Ir OK!
I
Nekā traģiska nesaskatu apstāklī, ja Latvijā būtu viens valsts TV kanāls - latviešu valodā un BEZ REKLĀMĀM!!!! Ir tik daudz visādu absurdu raidījumu, no kuriem jāpatriec tie vecie - Jāņkalne, Freiberga, Zariņš, Volmārs, citādi ir taču iedomājušies, ka viņus ar kājām pa priekšu iznesīs. Tādā pašā veidā varētu būt viens Latvijas radio kanāls un arī latviešu valodā.
...
.
Valsts ēterā dominē Krievijas TV, par ko vispār runa?
tlusis
t
Varbūt pazudīs reportāžas LTV par sastrēgumiem Malaizījā (labi, Krievijā), kur korespondenti brauc par mūsu nodokļu naudu- izskatās, ka atpūsties...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas