Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LU mecenāts Priedkalns pārdod „Ferrari” un ziedo Ls 100 100 studentu atbalstam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IncParaac
I
Skaistu, dārgu piemiņu, Jānis Priedkalns noziedoja latviešu nākotnei! Paldies, Jāni! Jāņiem - pluss! :-) Zinu, ka "Jaunajā Laikā" ir Vītolu ģimene ar lielu pieredzi - "Vītolu Fonds" - gādā talantiem mācību iespējas! Visi Viļi smaida! :-) Krištoppā-ns (-ni) ?
amis
a
Kudos Jāni! Vai atceries vēl Antverpes laikus? Laikam jau toreiz pamatskolā un skautos mums audzinātāji Tēvzemes mīlestību iemācija... Manam seno dienu klases biedram, veicot ANO vēstnieka pienākumus, radās domstarpības ar tā laika Latvijas valdību, jo lūk viņš pārāk krasi pret bijušo PSRS ANO aprindās esot izteicies. Tad man jājautā...vai šodien kas ir mainijies? Vai vēl arvien nemeklējam pārstāvjus, kuri izpatiktu Krievijai?
labais
l
mecenāti nāk no klaida latviešiem, kuri mantu nopelnīja ar darbu. Jā, bagātākās valstīs, bet tomēr ar darbu. Mecenāti nenāk no pēcpadomju perioda strauji sazagto miljonu īpašniekiem - to morāle ļauj gan apzagt tautu, gan rīkot baisas sevis reklamēšanas kampaņas, bet neļauj atdot sarausto slimiem bērniem analīzēm/ārstēšanai, invalīdiem pusceļa mājai, maznodrošinātiem bezdarbniekiem vnk ēšanai. Rausējs un zaglis ar šo savu alkatību atšķiras no tiem, kas bagāti kļūst godīgā darbā.
Stasis
S
Paldies Priedkalna kungam un lūgums Lāča kungam gādāt, lai visa atvēlētā summa patiesi nonāktu īstajās rokās.
t
t
nu kāpēc jūs sabojājat visu ar politikas pieminēšanu?
who cares
w
"no šīs partijas nāk arī godīgi cilvēki,nevis tikai stukači,zagļi,un nodevēji-kā kultivē atsevišķi propogandisti" === Gan jau... diemžēl, baķkām lielāka ietekme
klusais-2
k
Priedkalna auto ir reģistrēts viņa mītnes zeme Austrālijā,ne Latvijā,tādēļ viņam nekas nav jāperina.
!
!
Visi veco auto ipasnieki kaut ko perina aiz adas. Visi vini ir TADI! :) Ar tevi viss labi?
klusais-2
k
Varat nesatraukties par priekšvēlēšanu triku,jo Priedkalna kungam šogad apritēs 76 gadi un no politikas viņš ir attālinājies.
t
t
kolosāli. labu veselību jums, priedkalna kungs un paldies :)
doma
d
Labs TB/LNNK biedra atbalsts LU. Apsveikumi un cieņa. Negribētos ļauni domāt, ka tas ir pirmsvēlēšanu triks. Jo nauda iegūta no automašīnas Ferrari pārdošanas, ar ko mecenāts piedalījies sacensībās 1970.-1980.gados. Sacīkšu autiņš tik ilgus gadus gaidījis savu pārdošanu?
Zin
Z
Mjāā. it kā vajadzētu priecāties par mecenātu. Bet. Tik daudz bezdarbieku pieražots ar AUGSTĀKO izglītību ...ka ND samulsuši un nezina ko iesākt, jo kantori jau pilni ar balto apkaklīšu klerkiem ...
zj
z
Cilvēks, kurš sapelnījis naudu ar darbu, zina naudas vērtību un kam to būtu jānovirza. Piekrītot studentiņam, kaut kur vibrē jautājums - vai mūsu saņēmēji ir tikpat cēli?
studentiņš
s
Ja vien LU Fonds naudu neizvazās, tad jau būs pavisam labi!
Zenta
Z
Paldies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas