Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

LU Sociālo zinātņu fakultātē notiks diskusija par žurnālistiku Latvijā

Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātes (SZF) Komunikācijas studiju nodaļa organizē diskusiju Žurnālistika 21.gadsmitā Latvijā: kad sapņi sastopas ar realitāti, portālam Diena.lv pastāstīja LU Sociālo zinātņu fakultātes pārstāve Kristīne Dalmatova.Diskusija notiks 2011.gada 15.februārī plkst.16 LU Sociālo zinātņu fakultātē.Ik pa brīdim publiskajā telpā aktualizējas diskusijas par jauno žurnālistu prasmēm un mediju vajadzībām, par kvalitāti, ambīcijām un kompromisiem industrijā.


Diskusija tiek rīkota, lai labāk izprastu, kas nepieciešams mediju nozares profesionālim un ko darīt, lai tādu Latvijā būtu pēc iespējas vairāk.

Diskusijā runās par to, ko var un ko nevar topošajiem žurnālistiem sniegt augstskola, tiks skaidrots, kas rosina jauniešus izvēlēties studēt žurnālistiku - sapnis, vēlme uzlabot pasauli un ietekmēt notikumus, būt tuvumā varenajiem, pašiem būt vareniem, tikt pie lielas naudas vai slavas un kas nosaka “kvalitātes latiņu" žurnālistam 21. gadsimta Latvijā.

Diskusijā piedalīsies LU SZF Komunikācijas studiju nodaļas vadītāja Inta Brikše, Dienas Mediji galvenais redaktors Guntis Bojārs, Latvijs Radio ģenerāldirektors Dzintris Kolāts, žurnāla IR žurnāliste Sanita Jemberga, Swedbank Komunikāciju vadītājs Latvijā Ivars Svilāns, LU SZF lektore Olga Proskurova-Timofejeva, Nekā Personīga žurnālists Ansis Pūpols, diskusijas vadīs LU SZF lektore Lolita Stašāne.

Diskusiju kā klausītājs var apmeklēt jebkurš interesents, dalība tajā ir bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas