Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Lūgšanu brokastīs akcentē cerību tēmu

Šogad lūgšanu brokastīs īpaša uzmanība tika pievērsta cerību tēmai un katrs tika mudināts atvērt savas sirdis jaunai cerībai. Kā katru gadu, aicināto viesu vidū bija arī Valsts prezidents, valsts un pašvaldību vadītāji, izglītības, mākslas, kultūras, sporta un uzņēmējdarbības pārstāvji.

Pasākumā uzrunu teica Valsts prezidents Valdis Zatlers. Kā norāda prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa, tā bijusi saistīta ar šī gada Lūgšanu brokastu tēmu un attēlojusi cerību kā iedvesmotāju.

Daļa no pasākuma ienākumiem tiks ziedota zupas virtuvēm, kas sniedz iespēju saņemt siltas pusdienas trūcīgajiem, daudzbērnu ģimenēm, vientuļajiem un bezpajumtniekiem.

Lūgšanu brokastis Latvijā noritēja jau piekto reizi. Tā ir starptautiska kustība, kas norisinās daudzās valstīs, un uz tām tiek aicināti valsts līderi sadraudzībai, iedrošinājumam un Dieva meklējumiem lūgšanās.

Lūgšanu brokastu pirmsākumi meklējami 1952. gadā ASV, Vašingtonā. Šajos pasākumos viesus uzrunājuši daudzi pasaulē ievērojami cilvēki, tostarp māte Terēze un pasaulslavenās īru rokgrupas U2 līderis Bono.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas