Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

LZS valde atrunā Gudeli no demisijas; ministre atmaksā Vasts kasei naudu par zemeņu kūku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pekausis
P
Es arī gribu 790 Ls kurus pēc pusgada atdošu
?
?
A, moš, ārtri nomaksāja , lai nelien dziļāk... ja raks dziļāk, kas zin...., kas zin....
milda
m
Acimredzot Latvija milzigs trukums kvalificetu politiku jau premjiers nepienems demisiju. Daudz jauniesi ir labaki kvalifeceti, garigi un etiski paraki, unnesamaitati salidzinat ar tiem mantkarigiem koalicijas laizeju politikiem kuri ved musu valsti gravi. si lieta noteikti daudz izplatitaka probleme. kuka un vins tikai virsotne
Jūlis Mūlis
J
Latvijas Zemeņkūku Savienība (LZS) un Zemeņkūku partija (ZP) uztur stabilas vērtības!
roberts
r
streips taču raksta, ka NRA ir mjelu avīze un kalpo trubai - pēc streipa loģikas, lembergs - ZZS, Gudele - ZZS, attiecīgi - NRA arī ir ZZS. bet NRA mierīgi Gudeli uzmet un pareizi dara. ko nevarētu, piemēram, teikt par Dienas un JL (tagad Kanlnietes) attiecībām. ko tas nozīmē - ka turpmāk streips ar atkarīgo var saukt arī Dienu un sevi.
www
w
Nevar jau zināt, kādas vēl kūkas tā kundzīte ir cepusi par nodokļu naudu.
Scenogrāfs
S
Tā nav zaļo zemnieku partija bet gan saldo zemeņu kūkas partija partija!
Par savu naudu
P
A,davai visas pretenzijas uz ministriju,nevis DIENAI!
Zuze
Z
Tas tachu ir sviests, protams, ka atmaksaas to pikji, lai tikai neviens nerokaas taalaak, jo tur gan jau atrastos cipari ar daudzaam nulleem, kas privaataam vajadziibaas izlietoti! Kaa nav kauns teereet valsts liidzekljus dzimenes sviniibaam...fui!!!!!!!!!!
Blakusseedeetaja
B
Vispaar jau smiekli sanaaca par to zemenju kuuku! Ha, ha, ha! :D Liekamies mieraa, shii kundze jau nav tas ljaunaakais, kas ar mums vareeja notikt, seezh vinjai liidzaas arii ieveerojamaaku summu zagkji. UN tiem pat nav iemesla - savu dz.d. gribeeju nosvineet!
cundurs
c
Jā, skumīgi. Bet šis jau ir tikai viens gadījums no n-tajiem.
shitaa
s
fakts jau pats par sevi pilnīgi nenormāls, kā var iedomāties pieprasīt naudu semināra organizēšanai un notrallināt dzimumdienas svinībām, kas tad tai iestādē vipār notiek, cik jābūt kroplam domāšanā!?
west
w
Šajā valstī,kā zināms, meviens ne no kurienes brīvprātīgi neatkāpjas,kamēr tā riktīgi neuzspiež. Kaut kādā tur Zviedrijā ,par gramstīšanos gar nodokļu maksātāju naudu,ministrs tiktu padzīts 20 min. laikā.
Par savu naudu
P
Ar šausmām iedomājos situāciju kad pēc pusgada prombūtnes uzzinu,ka man ir bijusi dzimšanas dienas svinēšana par Valsts naudu un es no kūkas ,pie tam vēl zemeņu,neesmu,neesmu,dabūjus i ne gabaliņu.TĀDI ŠMAUCEKĻI IR JĀTRIEC RATĀ AR nenoskaidrotas izcelsmes nosmērētu dakšu.
who cares
w
Nu, nu... Es ticu, ka pasākums notika "aiz muguras" - gan jau Gudele nav pašnāvniece, lai sīkumu dēļ riskētu ar savu vietu, bet 1) kāda šiem ir personāla politika, ja pavisam jocīgi ļautiņi tur strādā un 2) pārlieku jau 'nekompleksojot' tas pasākums tika noorganizēts + 3) Gudele atbild par savum ministriju vai nē? =

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas