Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Macību grāmata aicina izskaust homoseksuālistus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ak, jā
a
Un paskataties kulturas vēsturē - lielākā daļa to cilvēku, kuru darbus mēs šodien cienām un uzskatām par savas kultūras vērtībām, ir bijuši homoseksuāli. Arī latvijā.
c`mon
c
Dzīvnieku pasaulē homoseksuālisms ir ierasta lieta, tā kā nav ko kabinā argumentu par 'nedabiskumu'. Kā arī homoseksuāļi, atšķirībā no zoofiliem un pedofiliem, nedraudzējas ar personām, kas nespēj atbildēt pa savu rīcību, neapzinās seksualitāti, proti, bērniem un dzīvniekiem. Kā arī man baigi sajusmina tas, kā visi bāžas citu guļamistabās. Homīši strādā, smuki maksā nodokļus, izklaidējas un dzīvo rutīnās tāpat kā visi citi - kāpēc jābaž deuns viņu guļamistabā un jāvērtē kā un ar ko viņi guļ?
hoi
h
ES mums neiemācīs melnu saukt par baltu..Nē organizētām geju kustībām un praidiem!! Mājās zem deķa dariet ko gribat un priecājieties, ka pants atcelts..
Mīlētājs iesācējs
M
Vai homoseksualitāte nav dzimumnoziegums?
Jānis
J
Apbrīnojama loģika - "man riebjas", "man nepatīk" un tāpēc vajag aizliegt! It ka pasaules naba un centrs būtu šis viens "es", kurš tad diktēs citiem kā dzīvot. Protams, ka pasaulē vienmēr ir bijusi homoseksualitāte, biseksualitāte, arī transseksualitāte - daba ir pārbagāta dažādām variācijām, arī starp dzīvniekiem, starp citu, viendzimuma attiecības ir parasta parādība. Jautājums vien ir par to vai mēs kā demokrātiska valsts esam pietiekoši nobriedusi lai ļautu katram indivīdam veidot savu dzīvi un ģimeni pēc saviem ieskatiem un spējām? Vai esam tik droši savās emocijās un identitātē, ka nejūtamies apdraudēti no citādā? (bet tiem, kas te murgo par visādām parafīlijām - liecieties taču vienreiz mierā! tas ir tikpat inteliģenti, cik būtu salīdzināt heteroseksuāla pāra mīlas aktu ar seksu ar kazu vai līķi, ka vien tam ir pretējais dzimums!)
EkstraLargo
E
Domaju,ka sis gramatas autors ir jasauc pie tiesas un jatiesa. Latvija ir daudz idiotu,kretinu kuri ienem augstus amatus, ipasi jau Saeima, ministrijas, pasvalsdibas. =================================== Jā, jā, ar neiecietību par iecietību!:)) Arī lasot citu iecietības trieciennieku (Ozoliņa, Streipa, u.c.) rakstīto, dažreiz jau pavīd tas, cik ļoti iecietīga būtu, piemēram, "zilo diktatūra". Bet diez vai jums kas sanāks - zemākais punkts eiropiešu zemēs droši vien tiks sasniegts tad, kad vēl nebūs iznīkuši VISI normālie cilvēki. Un tad jau jums atkal būs jāsāk "pierauties".:)
skotņiks
s
Kāpēc neviens neaizsargā mājdzīvniekus no novirzītiem cilvēkiem? Vai viņiem nava grūti dot gaļu, pienu un vēl paciest dzimumpazemojumus?
Parafīlija
P
Ja pataloģiskas parādības tiek uzskatītas par normu, tad ar sabiedrību un vērtētājiem un sabiedrību kaut kas nav kārtībā. Tā arī ir ar zināmām novirzēm. Sociālās novirzes slimā sabiedrībā ir norma. Vai mēs esam veseli un pie pilna prāta?
Kx
K
Interesanta ir ĪUMSILS pārstāves doma, ka "atklāti" nevajag diskriminēt.
Bezvārdis
B
Andrejs Vilks ir tas pats, kas savā grāmatā 'Korupcija" (15.lpp) Nikolo Makjavelli pieskaitīja pie apgaismības laikmeta domātājiem, bet 11. lpp dadomājās līdz 'faktam', ka korupcija jau pastāvēja 'pirmatnējā barā' un vispār ir pastāvējusi vienmēr. Ko nu gribat no tāda?
88
8
respect Vilka k-gam un viņa zinatniskajam pamatojumam deviantas uzvedibas definašanā...tagad ir zinatnisks pamats pārskatit kļudaino Eiropas nostaju pediņu jautajumaa...attiecigi izdarot nepieciešamos labojumus tiesibu aktos, it seviški Krimināllikumā, atzistot pederastiju par noziegumu :)
skotņiks
s
Ar mācību grāmatām to sērgu neiznīdēs! Labi vismaz ka tas tiek skaidrots cilvēkiem vēl un vēl. Avīzēm ar būtu vairāk jācīnās pret tām nenormālībām. Mājdzīvnieki taku nav domāti lai tos drātētu, bet lai tie dotu pienu un gaļu!
@
@
Svītro, rediģē vai neko nedari, norma tā nav un nevar būt. Tas ir absolūti nepieņemami un tuvredzīgi, ja to sāk sludināt kā kaut ko pareizu un atbalstāmu. Tāpēc ir pretreakcija - nē homoseksuālisma propagandai. Salīdzinājumam, Holandē, kas jau narkotikās pārpīpējusi jēgu, pieņemts arī tas, ka parkos pēc tumsas iestāšanās var kopoties, kā un ar ko patīk. Visatļautībai ir robežas.
Jānis
J
Ak, Dievs! Kāda tumsonība!!! Kā vispār kādam ienāk prātā par pētījuma pamatu paņemt dzeltenās preses izdevumu!? Quo Vadis Latvija...
Ieva
I
Ja Vilka kungam uzbāžas līķi un dzīvnieki, kas skaidrā cilvēku valodā ir izteikuši vēlmi pāroties, tad lai iet ārstēties, taču redaktoru, kas neatķīr grāmatu no mācību grāmatas, laikam jau nekas neglābs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas