Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Maizītis iesaka Kalvītim likt galdā sarunu ierakstus, ja viņam tādi ir

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Inese
I
Kāpēc kāds nevarētu būt arī ar tīru sirdsapziņu? Nevajag vienmēr mērīt visus ar vienu olekti.
Vientulais vilks
V
K N A B ir ka dadzisaci visiem kas apsmejusi LATVIJU. Maizitis ir cienijamsun godigs ,kas musdienas ir liels retums.
Eva Braun
E
Lūdzu runā -visu ,ko zini ,Maizīt !
:))
:
Ātrāk viņu iesēdinātu vai lēnāk - nav svarīgi. Agrāk gan varbūt vajadzēja... :)
Daugavas erickiņš
D
Tā jau ir - ātrāk Jūs zvirbulēn, vai Jūsu Lembis būtu iesēdināts - ātrāk būtu izgājis. Bet ko nu darīt? Iespējams veseli 10 gadi vēl priekšā!
dadsis
d
Maizīša kungs ir goda vīrs, bet vai 'viņš zin kāpēc prokurors S.Skaistais viņam adresētas vēstulēs sniedz atbildi un parakstās. ? Vai Maizītis pilnvarojis S.SKaisto ? vai S.Skaistais rīkojies patvarīgi lai pieteikumi netiktu uz Maizīša galda ? Vai maizītis to zināja un atbalstīja ???
ha..ha
h
....tāda vienmēr bijusi un būs..visu šo ppl ākstu taktika..ļerināt bez ..konkrētības!!!
pilnīgs sviests
p
"Ja jau tik ļoti sāp, ir tik liela sāpe par to laiku notikumiem, tad (aicinātu Kalvīša kungu) pateikt, kāpēc tika pieņemti drošības iestāžu grozījumi, kā interesēs tie tika pieņemti, un vēl daudzi citi jautājumi." ----------------------------------------------- -------------------------------------- Jā, tas interesants jautājums. Un Kalvītis uz to atbildēja. Tā bija viena no viņa intervijas interesantākajām vietām- par drošības likumiem. Iesaku pārlasīt! Laikam Maizītis interviju vispār nebija lasījis.
filozofs
f
nav te ko tukšus salmus kult, pie mums visas amatpersnas liidz šim tika apspriestas oligarhijas koaliiķijaa , tas ka apķeezijaas ieliekot amataa Maiziiti un Loskutovu( Lembja izveele) nekur netiek apspriests , tikai saapiigi gan bija kad pašiem uz astes uzmina , Lembem un saraiņajam prokuratuura un KNABis kļuva lielaakais pasaules ļaunums , ne velti viens no saraiņaa kretiiniem ņeemaas putaam uz luupaam lai izdabuutu laukaa Loskutovu, pats tika ziedots lietas labaa zaudeejot amatu ... taakaa zinaams fakts par amatpersonu angažeešanu , nav te ko žulti šļakstiit visur vainojot vienotiibu , man nesaprotams fakts , par taam baileem no vienotiibas , vai tiešaam taa gatava izniideet valsts apzagšanu???
zvirbulēns
z
Gunti A. neviens no prokuratūras nedzina un neizdzina, viņš pats aizgāja, jā, cik es zinu, pats un ar zināmu prieku, ka vairs nav jāpiedalās Maizīša kantora bezjēdzīgajā darbībā.
Dace
D
Nožēlojami, ka avīze uzskata par vajadzīgu runāt ar demagogu, meli un uzpūteni Kalvīti? Viņš ir nekaunīgs un prasts cilvēciņš, kurš vēl šobrīd nesaprot, kas ir kauns. Cilvēkiem kauns, ka Latvijā bijis tāds premjers, kauns, ka šāds cilvēks atļaujas zaimot inteliģentu un godīgu cilvēku - Maizīša kungu!
wista
w
ar dubulto W, lūdzu! Netrāpīji, ne agrāk, ne tagad "neprokurorēju" kā tev labpatikās teikt, bet savs paziņu loks, kas tevi atpazīst kā no prokuratūras izdzīto Gunču A.. ,man ir. Liec nu, brāl, Maizīti mierā, viņš tiešām ir goda vīrs un nelocījās visādiem kalvīšiem un lembergiem!
alfa
a
Kas tas ir: kā Tu ver muti, tā smird? Vienkārši pretīgi, tāpēc tādos mēslos sēžam.
zvirbulēns
z
Ko Tu zini par manu karjeru, ko, Vista? Tu vēl joprojām prokurorē? :)
Kauns
K
Kalvītis ,tāpat kā citi Šķēlisti un Šleseristi dzīvotikai no nekaunīgiem meliem u uztraukušies,ka tauta sāk saprast,kādi ir viņu mērķi.Tādēļ nezina vairs,ko vēl apmelot...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie


* Kalvītis sūkstās par mērķtiecīgu cīņu pret viņu; premjera krēslā redz Lembergu vai Šleseru

* Kalvītis nespēj atzīt kļūdas, uzskata Ēlerte

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas