Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Maizītis: Ir ļoti ietekmīgi cilvēki, kuri traucē demokrātijas attīstību Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
artūrs
a
Pilnīgi piekrītu! +1
artūrs
a
Arī man jāpiekrīt betai, taču sava taisnība par "latvieti parasto" ir arī dzerim. Redziet, dzeri, pats minējāt, ja gadījumā Zatlers vai Maizītis nodibinātu partiju, tā atņemtu balsis gan Vienotībai, gan VL-TB/LNNK, gan ZZS, varbūt pat SC (kas būtu labākais variants). Taču tad sanāktu tā, ka V dabūtu apm. 20 vietas, Zatlera/Maizīša apm. 25 VL/TBLNNK apm 5, bet pārējās aizietu SC un ZZS. Man nav ilūziju par ZZS panākumiem vēlēšanās. Jā, varbūt TB/LNNk dabūtu vairāk, V attiecīgi mazāk, bet labākā situācijā vienmēr būtu SC. Nav vajadzīga šķelšanās, bet gan politiskā noslāņošanās- 3 spēcīgas partijas, kas piesaista katra ap 30 vietu Saeimā. ZZS vienmēr bijis visai stabils, otrs varētu būt SC, Maizītim/ Zatleram ir jātuvinās Vienotībai, bet Vienotībai jābeidz uzvesties kā kaprīzai jaunkundzei un jātuvinās TB/LNNK vai otrādi. Tikai tad politikā kaut kas mainīsies. Viena lieta ir dibināt partiju mirkļa iespaidā, otra lieta ir padomāt 2 gājienus uz priekšu- starp citu, "latvietim parastajam" ir īsa atmiņa, tādēļ šis "ceriņu ziedēšanas laiks" drīz var arī noplakt. Nesaku, ka tas ir labi vai slikti, bet tā diemžēl būs. Tas, kas pietrūkst Latvijā, ir lielas, spožām personībām bagātas partijas. Tādēļ jebkura jauna partija, manuprāt, situāciju padarītu "sadrumstalotāku." Tieši tas apmulsina cilvēkus, un, betas vārdiem runājot, attaisa/aiztaisa cilvēkiem acis.
ha ha ha ahaaaaa! :)
h
maizesbulciņai ir izteikta tālredzības kaite, - nespēja apskatīties sev apkārt ha ha haaaaa! :)))))
Bezdievis
B
Domāju, ka gan Zatleram, gan Maizītim vajadzētu pievienoties pie V. Tad viņi varētu no iekšienes uzlabot pieredzējušas apvienības darbu un no tā ieguvēji būtu visi. Dibināt atkal jaunu partiju būtu muļķīgi. Atkal jauna šķelšanās, atkal mirkļa zvaigznes, nav teikts, ka vēlēšanās dabūtu 5%. Partija arī nevar pastāvēt no 2 cilvēkiem, tā kā nekas nav zināms par citiem "vecajiem vēžiem" kuri "pārietu".
Pārliecība
P
100 % piekrītu Jums. Nevajadzētu tagad kārtējo reizi šķelt vēlētājus.
dzeris - beta
d
Cilvēkiem situāciju var skaidrot, ja cilvēki vēlas kaut ko zināt. Ja kāds vēl nesaprot, kas ir Lembergs, tad ne viņš to grib zināt, ne viņam ko var ieskaidrot, informācijas pietiek, vajag tikai pameklēt. Un kā tas ir domāts - iet pa dzīvokļiem un skaidrot, vai kā, tas viss ir nereāli.
Alfonso
A
Kamēr viss notiek pa Vienotības varzas prātam, tikmēr viss ir ļoti labi, pareizi un nevainīgi..... :-(((((
Neticu!!!!!
N
Latvijā ir ļoti ietekmīgi cilvēki, kuri traucē demokrātijas attīstību valstī, uzsver bijušais ģenerālprokurors Jānis Maizītis. Viņš gan kā jurists atturas lietot vārdu "oligarhi". "Ir ļoti ietekmīgi cilvēki, kuri traucē demokrātijas attīstību Latvijā. Demokrātijas tādā klasiskā izpratnē, ka tā ir tautas pārstāvniecība, ka tur ir iespējami maz personigu interešu, polittehnoloģijas un materiāla labuma iegūšana tieši caur politiku. Lai gan pilnīgi tīra un godīga politika droši vien nav iespējama un diez vai kādā valstī ir, un tomēr ir robežas, kuras nedrīkst pārkāpt," otrdienas rītā intervijā Latvijas Radio sacīja J.Maizītis. KLAU, MAIZĪT, VAI NU PASAKI VISU KĀ IR LĪDZ GALAM, VAI BEIDZE TE PRASTI D...T. KAMĒR TIEM TRĪS KLĀT NEPIEVIENOSIES ARĪ CETURTAIS - SOROSA FONDS LATVIJĀ, TIKMĒR TO VISU VAR NOSAUKT PAR VIENU ĀRVALSTU PRASMĪGI INPIRĒTO POLITISKO FARSU UN LATVIJAS IETEKMĪGO CILVĒKU ŽŅAUGŠANU UR PAŠU LATVIEŠU ROKĀM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viens no tiem ir Maizīša kungs, bet nākamais sarakstā Zatlers, kam nepatika, ka saeima nobalso ne tā kā viņš domā
beta
b
Un tu laid tā, it kā nezinātu, ka tādu, kas balso pēc "idejas",ideoloģijas vai programmas Latvijā ir mazākums. --------- Nu ko, Tu piedāvā tā turpināt, nevis mēģināt cilvēkiem atvērt acis. Tas pats Maizītis varētu nevis dibināt jaunu partiju, bet skaidrot cilvēkiem situāciju.
ES
E
Prasās visiem šiem cilvēkiem iedot vilka pases, lai iet pastrādā pie zemes, tad sapratīs, kas jādara !!! Savādāk, šī zinātniski attīstītā runāšana tracina....!!!!
ES
E
Valsts izzadzējus sauc par oligarhiem.... Jauka definīcija...:)
BALTS
B
Nu ja izdarīja atklāumu ....
draugs
d
Kāpēc Maizīša kungs nesauc šos cilvēkus vārdā?
zvirbulēns
z
Lai notiek, demokrātijas grāvējs Nr.1 uz šo brīdi ir: Valdis Zatlers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas