Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Maizītis: jābūt faktiem Parex bankas lietā par valstij nodarītiem zaudējumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fakti
f
piekrītu, ka bez ārvalstu palīdzības te vairs neiztikt, tikai jautājums, kurām starptautiskajām institūcijām rūp kaut kādas tur sīkas valstiņas liktenis?.. ja nu vienīgi tās būs ieinteresētas to darīt, t.i. justu reālu apdraudējumu ES dalībvalstīm. vienu gan derētu - sūtīt vismaz vēstules uz Eiroparlamentu par Godmaņa noziedzīgajām darbībām, lai viņam nāktos pasvīst un sniegt vismaz tur kaut kādus paskaidrojumus... punkts viens, punkts divi, ibio...
Berta
B
Tas ir vecu vecais TP bandas stils: savās afērās (kaut vai "ar padomdevēja tiesībām") iesaistīt pēc iespējas lielāku baru līdzvainīgo, lai pēc tam viņus varētu raustīt aiz striķīšiem, kā bandai vajag. Tipisks kriminālnoziedznieku paņēmiens, kā visus padarīt par līdzvainīgiem, lai konkrētu vainīgo nebūtu iespējams konstatēt. Piemēri tālu nav jāmeklē, tautai tie ir zināmi.
Berta
B
Nu, ko, ja Maizītis ir TIK pērkams un gļēvs, tad - tauta, uz priekšu! Mums netrūks ne faktu, ne pierādījumu, ne kompetences to visu nodot starptautiskajām institūcijām. Un būs arī, kas palīdz.
fakti
f
Maizītis nemaz nevar un nedrīkst uzrādīt jebkādas apsūdzības, jo viņš pats "ar padomdevēja tiesībām" piedalījās 8.novembra valdības sēdē, kad tika lemts par Pareksa pārņemšanu. Tāpat kā arī Sudraba, jas kas. Tikai Sudraba izvēlējās pēc gada sniegt vismaz kaut kādu informāciju, bet Maizītis - ne, izliekas par beigtu, jo acīmredzot ir dota komanda neko nedarīt, citādi tad arī pašam var nākties uzņemties daļu no atbildības par Pareksa afēru. Vilku barā nākas kaukt arī pašam kā vilkam, ja grib izdzīvot.
tagad saprotu: Maizīts = kret
t
Maizitis parvelēšanās laikā aizgāja kopā ar mafiju. tāpec tāda stulbība un tāpec neviens nav cietumā no mafijas. -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------- tas jau tautai tagad ļoti skaidrs. tas jau tautai tagad ļoti skaidrs. tas jau tautai tagad ļoti skaidrs.
cik naudu Kargins un partners
c
tur kur palikās tukša rinda bija Maizīša vards!
cik naudu Kargins un partners
c
Godmanim, Slakterim Rimsevičam Bisčevičam LPP/LC ZZ TB/LNNK JL TP SC un parējiem sataņiem kas ir rindā lai noklusētu parex aferu.
maiziša aiziešanu no GP
m
Maizīša aiziešana no General Prokraturas nebutu zaudējums latvijas valsti.
melu detektoru parbaudi maizī
m
"būtu jānoskaidro, vai valstij no naudas aizplūšanas radās zaudējumi" vai pensionarim paņemtā nauda nav zaudējums valsti? vai pensionari nav daļa no valsts? vai slimnicas kas tiek slēgtas un mediķi kas brauc prom nav zaudējums valsti? viņi vairak nestrādā latvijā, nodoķlus nemaksā, taču, tāpec tie arī ir zaudējumi! --------------- ir nu gan kretīns!! Un procentu maksājumi par naudu, kas tagad jāaizņemas no SVF un ES, nav zaudējumi, tos taču bus jamaksā musu berniem un viņu berniem!!!
melu detektoru parbaudi maizī
m
tad viņš čurātu biksēs. tad viņš čurātu biksēs
Sātans
S
Mums taču visiem ir zināmi fakti, atkal izliksimies?
splash
s
Nu tad uz priekšu, prokuratūra! Skaitļi ir zināmi, sekas arī! Laikam mūsu iekšlietu struktūrām, lai sāktu kriminālprocesu vērstu pret politiķi, ir nepieciešama šis personas notariāli apstiprināta atzīšanās, un tad vēl pateiks, ka pierādījumu trūkst, ka nevar vērtēt tik viennozīmīgi utt, attaisnos un vēl kompensāciju par ciešanām samaksās no nodokļu maksātāju naudas. Nu kas tā ir par bedri, kurā mēs dzīvojam?!
KA tavu māti
K
Maizīti, lai ko tu pīpē es arī gribu
kalve
k
kaut kā savā galva nevaru saprast, kas ta prokuratoram par tadu runu, viņam tokš tas darbs jadara. jau Sudraba ir iebalkstijusi deguna , ka ir nelabas lietas, ko vēl viņiem vajag?
krā
k
Lizbet 08:54 . Puse Latvijas iedzīvotāji bez darba.Nauda visa iegrūsta Parexā.Žīdi dienā pelna 6,6 tūkstošus latu.Valsts aizņemas miljardus.Un pēc visa šitā ģenerālprokurors saka,ka jāpierāda valsts izlaupīšana? Nu tad pierādiet,parādiet,ka velti netērējat to nodokļu maksātāju naudu,kas vēl palikuši Latvijā. *** Acīmredzot arī Maizītis ir iesiets tajā pat buntītē ar Parex... Ļautiņi, stādieties priekšā, kas notiktu, ja šo lietu sāktu šķetināt pa nopietno!!! Ja mazie žīdeļi celtu galdā savus kompromatu krājumus par mūsu dižbāliņiem!!! Oh Yee!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas