Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Mājās aizliegs turēt jebkāda veida čūskas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Merilina
M
Njā un ko darīt tiem, kam šādi dzīvnieki jau ir/? Kārtējais "izdevušais" likums. Daudziem bail no suņiem un zirnekļiem, kā arī pelēm. paši vainīgi, no jebkurām bailēm var atsvābināties. Galīgi stulbs un nepamatots likums Kamēr tas nevienam netraucē, savā privātīpašumā turēšu kaut vai ziloni. Tā ir diskriminācija!!!!!!! Čūskas, ja protams ne īpaši milzīgas ir daudz mazāk bīstamas nekā suņi un kaķi, celiet savu izglītības līmeni, deputāti, un labāk aizliedziet sev zagt!!
Zilite
Z
Vai tiesaam ir tik daudz liidzeklu, lai finanseetu saadus stulbus komentaarus ? Cik papiira , cik noklausiisanaas, cik vaaciesu ...
Hamamelis
H
Ventam Armandam ir jāziņo PVD/policijai par tiem saviem draugiem, kas tur mājās zalkšus. Savvaļas dzīvnieku turēšana mājās LR ir ar likumu aizliegta. Bet Vents Armands šos savus draugus nekautrējas likt par piemēru, apspriežot DzAL grozījumus!!
Zilite
Z
Perverss prieks ! Tiesaa noziimee .
Džerijs Šterns
D
Iespējams, Jūs varētu aizliegt turēt mājās arī peles - es zinu personīgi veselu baru sieviešu, kuras uztver tās kā psiholoģisko ieroci :)
Aitina
A
Kur lai lieku savu KROKODILU,kas 44 gadus gul blakus?
t
t
vent armand, vai jums tiešām salmi galvā?
!
!
Sievas aiziet dzīvot kupenās. Drīz pavasaris.
Dita
D
Vai,lūdzu,arī savu vīramāti vajadzēs reģistrēt:):):)?Un tad stiept uz zoodārzu?
J.Biotops
J
Taisnība. Man arī pagalmā dažu gadu zalktis mitinājies. Ja pavasarī atkal parādīsies, jāstiepj uz policiju? Ne vella, sadzīvosim, kā vienmēr.
hmmm
h
nu a kāds sods?
eh
e
Tulīt pat izlikšu sievasmāti aiz durvīm! :).Likumus ir jāievēro ! :))) bet ja nopietni - tiešām deputātiem nav ko darīt? Lai paņem lāpstu un notīra sniegu savā Saeimas stāvvietā, citādi spīkers gandrīz trieku dabuja no sašutuma , ka nav kur auto nolikt!
Plakanajam
P
Tikai iespirtotus!
Jautājums Ventam Armandam Kra
J
Kāpēc pastāvīgi diskriminēt vajag strādājošos pensionārus:gan ieturot no viņu algas pirmā lata ienākuma nodokli un tādejādi maksājot par to pašu darbu mazāku atalgojumu,gan ieturot pēc pensiju samazināšanas nevis 10%,bet 70% no pensijas,par ko 16.jūnijā Saeimā nobalsoja pats Vents Armands Krauklis! http://www,nra.lv/articles/print.htm?id=24735 Vai čuskas un krokodīli Kraukļaprāt ir priviliģētākas par pensionāriem?
inga
i
katram zalktītim zem sliekšņa savs reģistrācijas numuriņš

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas