Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Māmiņu klubs: ģimenes ārsti nedrīkst būt pret vakcināciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lieta
L
Kuri ir tie ārsti, kas atļaujas klaji aģitēt pret vakcināciju? Iedodiet kontaktus. Piereģistrēšu savu bērnu pie viena no viņiem.
...
.
Visādi zaļēdāji un nepotētāji ir multi-miljardu dolāru kompānijas. Kā tādas, tās drīz savā varā pakļaus lielāko daļu neizglītotās sabiedrības.
I.Gr.
I
Es zinu, ka Vaacijaa jaundzimushie beerni vairaakos panjeemienos tiek poteeti pret dazhaadaam beernu slimiibaam. Un labi vien ir. Jo arii pie vieglaam beernu slimiibaam vienmeer sastopams zinaams risks. Lielaaks nekaa poteeshanas komplikaacijas.
ann
a
tas māmiņklubs tāda aktīvistu bandele vien ir, pārāk nopietni viņus ziņu portālos uztvert nevajag. kad biedreņu būs vairāk kā piecpadsmit, tad cita lieta. tagad tās ir Blondīņu Asociācijas pilnīgs līdzinieks, sīks un bļaustīgs un kategorisks. Lai trokšņo kur citr, ne publiskajā telpā.
Laila
L
Raksta autore nav iedziļinājusies tematā, virspusējs viedoklis.
Smiekls
S
Cik zināms šis nav pirmais gadījums, kad Māmiņu klubs diezgan atklāti pauž farmācijai ļoti draudzīgu viedokli. Interesanti kāpēc tāda labvēlība?
Ēriks
Ē
Neesmu ārsts, tāpēc, lai gan atbalstu potes un savus bŗnus potējam, neaģitēju par vai pret. Ārstiem protams vajadzētu būt ziglītotiem (zinošiem) gan par potēm, gan par visu citu, bet kas ir Mā'miņu klubs, lai patiektu medicības profesionāliem, ko viņi drīkst vai nedrīkst darīt? Ārsti ir medicīnas profesionāli, un ja viņi uzskata, ka potēt vajag (vai nevajag), un var pamatot savu domu, tad kaut kāds Māmiņu klubs nedrīkst viņiem diktēt! Kas, galu galā, ir tā Aleksandra Novaka? Vai viņa ir ārste? Varbūt vismaz bioloģe? Jebkāda vieda zinātniece? Man arī viņai būtu ietekums, neiedomāties pārāk daudz no sevis!
Nu noteikti..
N
Kā interesēs strādā Māmiņu klubs? Vai farmācijas multimiljonu kompāniju interesēs, vai Latvijas bernu interesēs? Man liekas, ka šoreiz runa ir par pirmo kategoriju..
Ieva
I
Piemēram, bija tāda filma par acu ārstu, kas ārstē nabagos, un viena no pacientēm bija sieviete, kas redzi zaudēja akurāt pēc vējbakām. Tiesa dakteris to kaut kādā mērā novērsa, implantējot mākslīgo radzeni.....Bet kurš dakteris brauks šurp ko implantēt..... Un par bērniem, kas mirst masalu vai masaliņu izrasīta meningoencefalīta dēļ vispār nav ko runāt....
valters
v
nu tad valstij nevajag šķiesties ar naudu un apmaksāt visas tās potes. reāli domājot - kāpēc jātērē nauda potei pret vējbakām?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas