Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Mandātu komisija lūgs atbildīgās institūcijas vērtēt iniciatīvu Fotoradari 15+

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ariss
a
Tie 15 būtu par daudz,pietiktu ar 10 ārpus apdzīvotām vietām un 5 apdzīvotās vietās.Ar šādām ātruma kļūdiņām pilnīgi pietiek ,lai normālam vadītājam nebūtu nepārtraukti jāblenž spidometrā! Esošajā variantā CP būtu vairāk laika un iespēju izķert ,,šumaherus,, nevis cīnīties ar sīkumiem. Nez kāpēc pie mums nav pieņemts visu darīt saprāta robežās,-bet gan,no viena grāvja ,otrā!
Senais
S
Dīvaina izpratne, jo tas atgādina anekdoti par zīmuļu ražotājiem, kas sākumā izdomāja, ka var ietaupīt grafītu neliekot to pēdējā galiņā, bet pēcāk apsvēra, kāpēc vajadzīgs tāds koka sprungulītis bez grafīta. Tātad - sākumā atļaus pārkāpt par 15, kas satiksmi automātiski par tik paātrinās, bet pēcāk, mainīs noteikumus , ka tas paātrinātais ir atļautais, ko atkal varēs par 15 pārkāpt. Un tas tā vietā, lai diferencētu sodus par nelieliem, bet pārkāpumiem.
vecis
v
Kas gan te notiek! Policijai pavērsies plašākas biznesa iespējas. Kā krievi saka - ne veritj napisannomu. Tātad, ja uz zīmes pie skolas rakstīts 30, tad jābrauc 30 + 15 = 45. To es tik saprotu. Un lai pie skolām visi sīkie lasās nost no ceļa, nez ko te iedomājušies, jo ar 45 braucot nevar jau tik viegli nobremzēt.
to ,oi,,
t
"No sākuma" iemācies rakstīt.
Vija
V
Ja noteikumi paredz max ātrumu, tad tas arī ir max ātrums....
Cerveris
C
Tev kāds ko prasīja?
  • 1
  • 3
,oi,,
,
no sākuma, lai valstī salabo ceļus, kam tie radari tagad vajadzīgi, kad nevar pabraukt, transporta līdzekļu laušana!!!!
patiesa demokrātija - tautas vara
p
Te nu deputātiem ir iespēja izpausties un cīnīties par patiesu demokrātiju kur ņem vērā sabiedrības pasūtījumu un gribu.Savukārt tiem deputātiem un to pārstāvētām partijām, kas mēģinās ignorēt tautas ieniegtās prasības un gribu tuvējas vēlēsanās būs tapt izmestiem politisko līķu mēslainē. Lūdzu publicēt Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas deputātu sarakstu un to partijisko piederību lai tauta redz savus varoņus un to veiktās izvēles. Cerams ka pētnieciskā žurnālistika arī pie mums beidzot sāks strādāt.
  • 1
  • 0
KAd
K
Vai tiešām NEVIENS NEKONTROLĒ TOS MĒSLUS- citadi nevar saukt cilvēkus, kas zog tik briesmīgi? Kāpēc personīgie katli un pannas jāpērk pa valsts naudu? Kāpēc bruakšana uz koncertu ārzemēs jānosauc par decibellu mērīšanu un salīdzināšanu koncertā, ja iestāde nodarbojas ar pavisam ko citu? UTT. UTP. CIK ILGI VĒL???
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas