Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Marhelam ministra pārmetumi par līdzekļu nepareizu izmantošanu policistu algām "izraisa smīnu"

Valsts policijas (VP) priekšnieka pienākumu izpildītājam Arvīdam Marhelam iekšlietu ministra Dzintara Jaundžeikara pārmetumi par līdzekļu nepareizu izlietojumu drošības pasākumiem pasaules hokeja čempionātā Rīgā "izraisa smīnu".

Aģentūrai BNS Marhels sacīja, ka ar dienesta pārbaudes atzinumu pats vēl nav iepazinies, jo to vēl nav saņēmis, taču viņš ir pārsteigts par iekšlietu ministra pausto. "Nevaru vēl komentēt izteikto dienesta pārbaudes piezīmi, jo vēl neesmu to saņēmis, taču iekšlietu ministra Dzintara Jaundžeikara teiktais, ka vietniekiem par nostrādātajām virsstundām izmaksātas prēmijas, man izraisa smīnu," norādīja Marhels.

Jau vēstīts, ka pēc dienesta pārbaudes par nepatiesas informācijas sniegšanu saistībā ar līdzekļu izlietojumu drošības pasākumiem pasaules hokeja čempionātā Rīgā Valsts policijas (VP) vadītāja pienākumu izpildītājam Marhelam izteikta piezīme. Dienesta pārbaudē atklājies, ka Marhels iepriekš medijiem paudis nepatiesu informāciju par policistiem paredzēto atalgojumu par darbu pasaules hokeja čempionāta laikā Rīgā.

Atklāts arī, ka policistu atalgojumam čempionāta laikā iztērēti vien 97 tūkstoši no šim mērķim piešķirtajiem 366 tūkstošiem latu. Daudziem policistiem prēmiju vietā piešķirtas brīvdienas, taču tajā pašā laikā VP augstas amatpersonas prēmijas saņēma.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas