Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Meļņiks Kamparam: Sabiedrību nedrīkst mānīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauksaimnieks
l
Es tajā neesmu
Gunča
G
Kas tad Latvenergo šiverē? Tie nav TP?
Mamma
M
Pareizi Romān - MĀNĪT NEDRĪKST! KAD Šķēle radīs apstākļus trīs bērnu ģimenei jauno paaudzi pabarot, apģērbt, izskolot? Tieši tāds taču bija TP dibināšanas uzstādījums - KUR REZULTĀTS? Nu, kā tad ir - mānīt nedrīkst!!! LIEKUĻU VARZA!!!
AD
A
Kas tas Meļņiks tāds ir, ka Diena uzskata par nepieciešamu publicēt vņa savārstījumus? Tādas "gudrības" var atrast cik uziet. Jāaiziet tikai vietā, kur pulcējas "zilīši".
lauksaimnieks
l
Tu nosiltināsi māju ieķīlāsi savu dzīvokli un pacels tarifu ,elektrībai ar 1. aprīli ir augšā ,tam seko ķēdes reakcija.un man siltums kaulā nekož tāpēc ka trases un siltummezgli daudzīvokļu mājā ir savesti kārtībā.
cony
c
...žēl,ka nevaram siltināt privātās maja,bet tikai komunālās,es noteikti ņemtu,ar dotāciju tas iznāk par pus cenu,vienkārši šķēles TP iespaidā iedzīvotāji nevar iedrošināties laisties dziļāk patēriņā,kaut acīm redzama ekonomiskā efektivitāte,vai cilvēki nav motivācijas uzlabot mājas enerģētisko līmeni,laikam vēl siltums kaulā nekož.
lauksaimnieks
l
Nerunāsim šoreiz par zālēm ,bet par māju siltināšanu ,kur Kampars ar saviem domu biedriem piespiež ņemt dzīvokļu īpašniekiem kredītu par māju renovāciju ,lai ar pats no tā nekā nejēdz un saprotiet ,cilvēki uzķeras, jo kas būs pie varas oktobrī to grūti pareikt,bet noteikti tā nebūs Vienotība ,tā kā solīt kaut ko mākoņos un būt pārliecinātiem ka atkal esat pie varas ir pupu mizas atcerieties manus vārdus.
cony
c
Tu ,nevērtē tik zemu tautu,ka viņa nesaprastu,ka Valdība un sevišķi Dombrovskis mānītu viņus,kā tu nepareizi raksti savā izpalīga rakstā.Jūs domājat,ka tauta nezina,ka tiek gatavota un 2o11 gadā veikta vēl racionālas valsts pārvaldes attīstīšana un budžeta līdzekļu ietaupījums.Kampara kungs lietišķi paskaidroja,ka šodien,rīt un aizparīt vairākos virzienos tiek darbināta saimnieciskā,ražojošā darbība,arī tas tiek konsolidēts ar patēriņa pieaugumu.Tauta zina,ka mums darbība jākoncentrē uz eksportu,mums katrs lats ir jāizmanto ar ilgstspējīgu atdevi,ar finansēm nav jāmētājās.Darbaspēka deponēšanos orentācijai,kvalifikācijas maiņai un katra viena pārdomām.,piesedzam ar drošības pasākumiem.Ja vēl,jaunajam,bet jau gados esošajam jūsu šefam kaut kas neskaidrs valdības finansu,ekonomikas un pārvaldes politikā,tad variet pakonsultēties arī ar Repši,Zatleru,Dombrovski,Koķi,Auguli,Segliņu un citiem Valdības locekļiem un īstenajiem ekspertiem.
Gunča
G
Meļņik, tu taču pats saproti, ka tavs saimnieks ir kārtīgi saguris. Ne tikai ka pašam pauris vairs nešancē, bet arī nevar savākt daudz maz sakarīgus padomdevējus. Tikai daļa no tām muļķībām ar ko piebāzts slavenais Šķēles ļaļaļa: *** 55.lappusē. Par ziedojumu atvieglojumiem uz IIN. Jau šobrīd ir ievērojami nodokļu atvieglojumi mērķa ziedojumiem šiem mērķiem to darot caur oficiālām organizācijām - piemēram ziedot.lv. Pirms šāda priekšlikuma apspriešanas gribētos redzēt Šķēles personīgi samaksāto IIN apjomu. Domāju, ka ieraudzītu interesantas lietas - t.i. Šķēle, līdzīgi kā citi turīgi cilvēki, kas ir šī priekšlikuma mērķauditorija, lielāko daļu ienākumu saņem citādi, kā algā un IIN ir ārkārtīgi mazs. Tāpēc šī priekšlikuma jēga ir apšaubāma. Arī ziedojumu apjoms tur ir sarucis fundamentāli. Tas pats noticis ar privātpersonu ziedojumiem. Vai tiešām prātvēders ir iedomājies, ka šis priekšlikums stimulēs ziedojumu apjomu. Alternatīvais priekšlikums ar 10x lielāku finanšu efektu būtu - pārtraukt nodokļu maksātāju naudas izzagšanu TP vadītajā veselības ministrijā atceļot šaubīgos konkursus. Tiesa, šādu priekšlikumu neatradu. :-D *** 57.lappusē. Par pāreju uz 0% PVN zālēm. Cenu nosaka piedāvājums/pieprasījums. Nemainot piprasījuma/piedāvājuma parametrus Šķēles prieksļikums palielinās zāļu tirdzniecībā iesaistīto peļņu par 10%. Zāļu cenas nemainīsies. TĀ IR ĀBECE!!! Tas ir tāpat kā ražotāja atlaide lielveikalam nekad nenonāk līdz pircējam, ja vien tas nav speciāli atrunāts starp abiem šiem partneriem!!!! Šeit tiešām nevajag krāpt tautu - skolotāji un policisti (lkuriem maksā no nodokļiem) apmaksās papildus 10% peļņu tirgotājiem. :-D Ja grib samazināt zāļu cenas, tad jāveic 2 pasākumi: * efektīvāki konkursi novēršot TP vadītajā ministrijā korupciju. Tas zāļu cenu pazeminās vairākā kā par 30%. Valsts sadārdzinātie iepirkumi notur cenu arī brīvajā tirgū. * palielināt konkurenci zāļu tirgotājiem. a) atceļot neapamatotās prasības aptieku tīkliem, gan īpašnieku, gan skaita ziņā; b) liberalizējot vairumtirgotājus, t.i. padarot asāku konkurenci. Protams, ja Šķēlem un TP ir bizness zālēs tad peļņas palielināšana ir svēts pasākums. No tās programmas Šķēles intereses lien ārā kā adatas no siena kaudzes.
MS
M
TP agonija. Ko vispar no viniem gaidit.TP ir valdība tikai de jure, bet ne de fakto.Tūlīt jau nebūs arī de jure. Meļņikam gan kauns.
Tā gan
T
Bet man patīk - vajag kaut ko noteiktu - lidz vēlēšanām jāzin kas notiks nākošgad
Speķis
S
Kapēc sabojāt svētdienu ar kārtējo šķēles rokaspuišu murgaino paziņojumu. Tukša loze ir Šķēle, vienreiz jau TP pierādija savu gudrību valsti vadot. Pietiek, lūdzu pietiek!!!
es1
e
Ja nu kāds mānīja sabiedrību, tad tas bija TP Kalvītis ar saviem 7 treknajiem gadiem, kurus šobrīd izbaudām
who cares
w
Kto bi pukal...
Buba
B
Un kādreiz Meļņiks likās tīri sakarīgs. Bet naudas dēļ jau var kalpot pat pašam nelabajam ....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas