Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Merkele, Fijons un Dzjabao sveic Dombrovski ar atkārtotu apstiprināšanu premjera amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet
B
PATĪKAMI, ka Latvijas premjeru godina LIELVALSTU vadītāji! Latvijas MISKASTNIEKIEM, kas varonīgi paslēpjoties aiz nika IEBEZDĒ i-netā savu DEBILITĀTI- tas protams riebjas, vai ne?
Anna
A
Augstas! Augstas attiecības. Slavenā frāze skaidri liecina par "Vienotības" vienotību Tas pats "trīsgalvu pūķis" Āboltiņas, Kristovska un Dombrovska sejās noveda Vienotību līdz uzvarai vēlēšanās . Valdonīga Āboltiņa pārņēma Seima spikera amatu, un tagad cieši turēs 99 deputātus. Pilnīgi nepielagots patstāvīgai dzīvei botāniķis brilēs Dombrovskis (kas vēl no politiķis brauc ar veco Saab, un dzīvo „serijas celtnē”?) mēģinās uzlabot dzīvi atsevišķi ņemta valstī. Bet, karavīrs ar ūsām Kristovskis atbildēs par starptautiskajām attiecībām, svešvalodu viņš jau „labi” zina. Problēma izradījas tāda, ka „Vienotības” komunālā dzīvoklī dzīvo vēl kaimiņš Slucis. Viņš ir, godīgi sakot, spējīgs uz netīriem trikiem. Jo īpaši, kad viņam ir ministru posteņus atņem. Kā gan citādi varētu nokļūt preses rokās ārlietu ministra komunikācijas ar latviešu neonacistu garīgo tēvu Aivaru Sluci pierādījumu? Iekšējo saraksti neviens, kuram nav tai piekļūves, nedrīkst publicēt. Kamēr triju alianses iegāzušais Kristovskis vēl vairāk un vairāk sapinās liecībās, mēģinā paskaidroties sabiedrībai, šīs " komunālā dzīvokļa kaimiņš " berze rokas. Bet Dombrovskis kā godīgs un pienācīgs politiķis apsolījia draugu neatstāt. Āboltiņa vēl klusē.
C
C
Skaits neaug- vecā šaika, āža kāju maskējot, reprezentējas vienmēr jaunā veidolā mainot nikus un identitāti.Vecais raugs (naids, nenovīdība, alkatība u.t.t.)gan paliek, jo to nomainīt nevar.
Zelma Birzniece
Z
Maskavas pakalpiņi,kangari nevar rimties.Kaķa lāsti debesīs nekāpj.
B
B
Ieliksim buļļādā un par jaunu pārsitīsim!
A
A
Ko darīsim ar nelabi čiepstošajiem, kuru skaits aug? Nu jau ir divi - zvirbulēns un klibā pīle? Nodosim patversmē?
cony
c
Jā,Dombovskim ir godīga cilvēka sirds,kas mīl savu dzimteni,piekrītu Zojai Monrozai un to ievēro ne tikai Latvijas tautas vairākums,bet liels prieks,ka to ievēro arī Vācijas,Kīnas,Francijas ,Grieķijas un daudzu citu valstu tautu priekšstāvi un sniedz draudzīgu roku apsveikumam un sadarbībai.Mums ar draudzību un godīgumu jāpieņem sadarbību iespējas un sakām paldies,ka esam ievēroti un atbalstīti un liela laime, ka mēs tādu savu Premjēru esam atraduši.
barons Toifels
b
Viegli ir bezatbildīgi ķengāties un savus vēmekļus pa visu valsti "izplatīt", kad neviens jūsu pašu ģīmjus neredz un šausmās nebēg.
Zoja Monroza
Z
Sveic arī visas labas gribas cilvēki Latvijā - 20 gadu laikā nav mums bijis (izņemot G.Krastu) premjēra ar godīga cilvēka seja. Tiesa. ne visiem Latvijas tautā ir godīgu cilvēku sejas, tāpēc pieļauju, ka daudziem var V.Dombrovska seja nepatikt- it īpaši tiem, kam viss mūžs ķengās paiet, jo dvēsele tumsas pilna.
nacional-intellektualists
n
Nomainiet Merkele, Fijons un Dzjabao ar Merkele, Fijons un Vens.
CIO
C
Apbrīnojami primitīva sīkšana ka Valdis laizot pekas SVF :) Ja man atmiņa neviļ, tad tieši komentētāju maizes tēvu atbalstītās un apmaksātās partijas bija tās, kuras ar izstieptu roku pēc ekonomikas gāzēšanas pasākumiem aizrikšoja pie SVF un ES (BTW pačekojiet procentuālo sadalījumu starp kreditoriem - ka tik nebūs pārsteigums un izrādīsies ka mažoritārijs ir ES nevis SFV) - lai taču glābj, lai nelaiž postā mūsu labiešus, jo plebs jau ar dakšām nākot :) Tas atgādina klasiku - tur arī kungs kad sūdi sasmēlās pamuka un visu atstāja Mram Sausajam. Tikai šajā gadījumā romāns neatkārtojās un Saisais izlīda. Par ko izmisīgi klaigā zvirbuļkārtas komentu raxtoņi. ROFL.
zvirbulēns
z
O, jā, nu taisni tā! Vienotībnieki ,patiesi, te veido jaunu nāciju - visu tautību latviešus ( skatīt googlē :Ēlerte visu tautību latvieši).
KLM
K
Un ne jau tāpēc, ka resns, bet tai ģīmī jau jaušamas nelieša vaibsti, precīzāk - monstrs. ................................................... ............................................................ ...................... Zvirbūlēn, Jums atkal taisnība, jo Jūs protežē Lemberga ģīmī jaušami okupantu pakalpiņa poļitruka cēli ļeņiniskie vaibsti, precīzāk - monstra, kurš okupantu uzdevumā aprēja pat Dievu, savulaik vadīdams ticīgo aprējēju bandu..
Vienotības klibā pīle
V
Nu , nu... Vai tā uz reiz vajadzēja. Mūsu Vienotības kāmītis izdarīs visu , ko uzliks saimnieki no SVF un tie saka, ka letiņu bauri par labi vēl dzīvojot un kāpēc neesot aizbraukuši un atbrīvojuši pasaules telpu , kur jaunos sarmuča (ieraksts mūsu Vienotības programmā) latvijiešus nometināt (TB ziļuks saka , ka tie būšot kitaici, ir zināms , ka tie varētu būt arī Vāczemes, spranču izsūtītie turki, dažādu tautību musulmaņi , čigāni u.t.t.). Tā ka Vienotībai būs jauni vēlētāji - latvijieši un šitie letiņu bauri , lai tak iet bekot, piem., Īrijā vai Skandināvija'... Vai es programmistiski pareizi izskaidroju Vienotības uzvaras gājienu?
zvirbulēns
z
O, jā! Starpcitu, lācītis bildēs arvien pabriesmīgāks izskatā, ja tā turpināsies, pārspēs Kalvīti, tas ģīmis arvien resnāks un, teikšu kā ir, pretīgāks! Un ne jau tāpēc, ka resns, bet tai ģīmī jau jaušamas nelieša vaibsti, precīzāk - monstrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas