Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Miķelsons darbu nav atradis; plāno uzsākt savu biznesu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cauraa galva
c
Vai tad vinjam JAU nebija privaatfirma, regjistreeta kaadaa Maskachkas dziivoklii?
Domājošais.
D
MIĶELSONA kungs, neņemiet galvā ,ko vairāki neprašas muld. Redzams ,ka tie ir tādi,kuri nekad nav derīgu darbu strādājuši un viņu māka ir tikai citus apriet kā to dara suņi. Politikā tiek pielietoti visnetīrākie paņēmieni ,lai panāktu savu. Turaties un veidojat savu neatkarīgu biznesu!
purveklis
p
Puķu audzēšanai lielas perspektīvas. Moskovīti paši slaktē dienvidniekus, Ar saulčikiem, un rūtainām biksēm gočen izskatīsies pēc holandera.
smiekliņš
s
Neaizvietojamais speciālists! Būtu jau savādi, ja ar alkkatīgi sarūpēto nevarētu uzsākt savu biznesu!
Terorists
T
Nu ar to biznesu šamējam būs grūši jo LIELAIS UN VARENAIS sēž opozīcijā un tik drīzu piekļuvi pie lielās siles šim nespīd.Un ja privāts bizness tad jau partiju bosiem šis vairs nebūs vajadzīgs,jo privātam partiju ielikteņi un partorgi nav vajadzīgi ja nu vienīgi partiju sponsori. Tātad tikai caur pazīšanos un partiju sponsorēšanu atkal var nonākt saulītē,bet redzot kā sponsorus drāž partiju deputāši tad arī sponsorēt gudram cilvēkam vairs negribēsies. Tā kā viss dieva tā kunga rokās.
Bezdievis
B
Man gan liekas, ka Miķelsons visā tajā afērā ir ļoti sīka zivs. Novēlu veiksmi privātā biznesa attīstībā. Lielākā daļa Orandžo bizness gan nevar eksistēt bez valsts pasūtījumiem, kukuļiem u.t.t., vienkārši - pārāk nekonkurētspējīgi. Cerams, ka Miķelsona bizness būs savādāks.
puaro
p
Jā, paradokss, šiem valsts ierēdņiem tika un tiek maksātas milzu algas it kā par ''augsta līmeņa menedžeru'' dotībām. Bet, kad paliek ārpus valsts uzņēmuma, kur tad pazūd visas dotības?? tāpat visi klusiņām izčāks pa kaktiem.
Runcis
R
Pie dieva uz atbildību jau rinda gadsimtu garumā. Visi tie, kas sazagušies, atpirkušies no grēkiem baznīcā un samaksājuši tiesnešiem. Miķelsona rinda jau ap 2500. gadu.
Runcis
R
Vai Jūs varat nosaukt kaut pāris krimināllietas, kurās būtu notiesāti miljonu zagļi? Ja nosper 100-tu vai 1000-šus - ietupina. Ja miljonu vai vairāk - nekādu problēmu.
Frost
F
Šis gadījums, tāpat kā citi gadījumi, rāda, ka neaizvietojamu cilvēku nav. Viena vietā var dabūt citus - varbūt vēl labākus. Morāle: nav jāmaksā kādiem vieniem individiem pasakainas algas. Var dabūt lētākus un labākus! Šis attiecas arī uz alkatīgajiem, nudaskārajiem tiesniešiem - viņu vietā var dabūt juristus, kas ir jaunāki, lētāki, apsviedīgāki, centīgāki.
neviens bležus nepieņem
n
vienreiz blēdis - vienmer blēdis. tas jau skaidrs. kas var izglabt?????? tikai melu detekoru parbaude.
patiesiba
p
Sadi "vaditaji" prot tikai "konsultet", bet neko patiesu radit. Kaa Skeles konsultacijas birojs gadiem konsulteja kaa labak nozagt valsti.
es
e
forši, lai veicas bizness, ražošana!!! Gribētu redzēt, vai varēs savā biznesā, tūkstošus algā sev maksāt&nodokļus:)))))
sabo
s
ja viņš nevainīgs tika izcūkots tad lai Dievs viņam palīdz, bet ja pie vainas valsts nozagšanā , tad tik un tā būs jāatbild - Dieva priekšā, jo neviens nav mūžīgs ar savu ķermeni.
mary
m
tik neaizvietojams kādreiz bija, labāka neviena nebija. Vai nu nevienam nav vajadzīgs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas