Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ministru biroju vadītāji sēž uz diviem krēsliem vienlaicīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vinnijs
v
Jūs nu gan visi - kā no Mēness nokrituši - tā tas bija, ir un droši vien vēl kādu laiku būs. Princips jau nemainās, mainās tikai darbojošās personas un partiju saīsinājumi. Smieklīgi tik ir tas, ka paši kādreizējie varas izmantotāji pēkšņi sākuši runāt par konkursiem un tml.
Oskaronkulis
O
Cilvēki 8 st. dienā strādā un saņem 100.- ls, kā arī vēl tiek uzmanīti. lai neslinko. Šeit klerks strādā 8st. vienā vietā saņem ap 3000.-ls + otrā vietā saņem 1500,-. Vienā vietā kaut ko strādā, bet otrā vietā tikai parakstās. Cik netaisnigi!!! Šeit darbs ir vismaz 2 cilvēkiem pilna slodze. Tāpēc jau tos politiķus tautā neieredz ne acu galā. Vienotība kladzināja, ka TP un LPP/LC negodīgi, tagad viss ir otrādi. Neviens nav godīgs!!!!!!!!!
WALA
W
Es jau teicu - būsim reāli - es neloloju cerības ka politiskā virtuve mainīsies pāris dienās !!! Un cinisms ir dzīves realitāte, negrasos internetā pret mūžīgiem brēcējiem "atvērt sirdi" !!! Man arī daudzas lietas nepatīk bet man vairāk nepatika tas ka mani un tautu prasti čakarēja un par muļķiem uzskatīja. Tas nenozīmē ka mans atbalsts Vienotībai būs mūžīgs - atkarīgs tikai un vienīgi no padarītajiem darbiem un 4 gadu vadīšanas rezultāta. Pēriens visai tautai ir pelnīts, lai arī personīgi nejūtos šausmīgi izdzīvojis "7 treknos gadus".
Jēpītis
J
Tā tomēr ir klaja ņirgāšanās par nodokļu maksātājiem. Ja tie amati ir pamatota nepieciešamība, tad jārīko atklāti konkursi starp profesionāļiem.Dombrovskis pamazām sāk brist Godmaņa,,., Šķēles, Kalvīša noziedzīgo taciņu.Tas netiks piedots.
lasiitaaja
l
Lielaa bezdarba izskaidrojums, ko viegli labot. Katram viena balss veeleeshanaas un viens darbs. Jaunie censonji nevar tikt pie shprices, ja vecie izpleetushies pari pa diviem kreesliem.
Voldis
V
Mīlīši nu kāpēc tāds satraukums?Cik vien atceros politikāni visu laiku ir dažādās valdēs.Vienu brīdi lasīju,ka kāds bija 9 valdēs.Sakiet kā to visu var apvienot?8*9=72 ,bet diennaktī tik 24 stundas....
Vilis
V
Vajag vienmēr piedomāt pie jauninājumiem, ņemiet piemērus no kriminālās pasaules, kuršie irpussolīti polocijai priekšā ar savu izdomu. Atkārtot zināmus gājienus ir jau bijis un to varētu saukt par plaģiātu.
Grende
G
Ai Jūlij, Jūlij, tu pārmet Augustam visu ko pats labprāt darīji. (NSRD)
PIHTOVS
P
tas vēl nav daudz. Ķekavas novada domes deputāts, komitejas priekšsēdētājs IVANS PIHTOVS (agrāk JL tagad SC) strādā (ja tic darba laika uzskaties tabelēm, kuras iesniegtas tiesā) 36 stundas dienā. Un interesant- visas darbavietas ir pašvaldības iestādes. Un KNAB neko nedara, jo PIHTOVAM tur ir gali. Lūk tā,.
Vienotības Klibā zos(e)
V
WALA 15:19 ..bet tas kur un kā tiek pārvaldība valsts uzņēmumos nodrošināta mani absolūti nekrata. Tad kad sāks sūdzēties uzņēmēji par korupciju tajā vai citā konkursā utml. tad būs pamats sašust, bet tādā situācijā kā patreiz mani tas absolūti nesatrauc... ___________________ Žetons.... par cinismu! Ka tik paši silē ar visām kājām... un vai ka brēca šie "enģeļi" par taukpurnu (TP) cūcībām, bet tagad Vienotība tādi paši rukši..... :) )))))
WALA
W
nelietība cienītais ir stāstīt tautai pasakas par labu dzīvi tad kad labas dzīves vienkārši nav, bet tas kur un kā tiek pārvaldība valsts uzņēmumos nodrošināta mani absolūti nekrata. Tad kad sāks sūdzēties uzņēmēji par korupciju tajā vai citā konkursā utml. tad būs pamats sašust, bet tādā situācijā kā patreiz mani tas absolūti nesatrauc - Tā ir bijis un es neloloju cerību ka 1 dienā tas mainīsies - visa tauta - arī tu esi tā pieradis dzīvot !!! Un vismazāk man krata tas ko pārējām partijām pārmet cilvēki no PLL - lai nu kura govs būtu māvusi !!!
neskaties uz maniem...
n
Šī ir Vienotības vadītā valdība un tās vadītājs atbild arī par to, kas notiek ministrijās. Bet par to Jūsu frāzi, ka "JL pārsvarā reaģē uz šādām nekārtibām/aplamībām" man ir grūti pateikt, kas tas ir: nezināšana, naivums vai nelietība.
Vienotības Klibā zos(e)
V
Apraudājos cik smuki tautu atkal apliki. Nu ja pārteju melnās kases jāpilda un jenotības funderkindi saņem algu par nestrādāšu. Domāju ,ka tas jāskata kā krimināls.... ....un jenotības KLIBĀ morāle, kā arī ZOS(i)sks tupums...
WALA
W
ZIni daži cilvēki ir tādi, ka labāk lai arī sēž uz ielām !!! Un ir cilvēki kuriem ar politiku nav nekāda sakara un strādā (reāli) vismaz 2 darbos, jo svarīgs ir padarītais nevis tas cik stundas esi atsēdējis kāda ofisa krēslu !!! Tad kad to sapratīsim un pēc tā arī maksāsim algas - dzīve sāks iet pamazāk uz augšu !!!
Vienotības Klibā zos(e)
V
Redzēs, redzēs kā Tava jenotība reaģēs!!!!!!!!!!!!! Tas ir vispār krimināls gadījums, ka pilnu algu saņem par dažu stundu darbu un pie tam tāda bezdarba apstākļos, ka uz ielas ir vairāk kā 200 000 cilvēku. Ar likumu beidzot jāpieņem norma , ka valsts un pašvaldību amatpersonas un darbinieki savu amtu nedrīkst savienot ar citu amatu, jo tā ir vienkārši pārteju melno kasu pildīšana, jo šiem "vērtīgajiem " amatu apvienotājiem, kā likums (pareizāk pārtejas bosa uzdevums), ir visu vai daļu naudiņas nodot pārtejas melnās kases turētājam.... Vai Vienotībā ir citādi? Domāju , ka nē...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas