Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ministru kabineta Atzinības rakstu saņems arī uzņēmējs Teterevs

Valdība otrdien lēma par Ministru kabineta Atzinības rakstu piešķiršanu, un to saņems arī uzņēmējs Boriss Teterevs, liecina Valsts kancelejas sniegtā informācija. Tāpat Atzinības raksts piešķirts grafiķim pedagogam Imantam Krepicam.B.Teterevam raksts piešķirts par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanā, bet I.Krepicam - par izcilu ieguldījumu mākslā. Atzinības rakstus abiem pasniegs kultūras ministrs Ints Dālderis.

Boriss un Ināra Teterevi Rundāles pils restaurācijai nolēmuši ziedot pusmiljonu latu. Kopumā Teterevu ģimene Rundāles pilij pēdējos desmit gados jau ziedojusi ap 150 000 latu. Kā iepriekš vēstīja, laikraksts Diena, pērn B.Teterovs pārdevis Krievijā bāzētu autobiznesu un jūtoties pagodināts, ka palīdzot Latvijas valstij pils restaurācijas pabeigšanā.

B.Teterevs kādreiz bija saistīts ar Mūsa Motors Group Krievijā. Šogad viņa vārds plaši izskanēja Latvijas plašsaziņas līdzekļos saistībā ar vērienīgo Jūrmalas atpūtas kompleksa Kāpa projektu. Tika paziņots, ka uzņēmējs kļuvis par šī projekta investoru, taču viņš pats to noliedza un pauda aizdomas par viņa vārda nelietīgu izmantošanu. Vēlāk viņš arī atsauca savas pārstāves Jeļenas Lapsas pilnvaras - viņa bija slēgusi līgumu ne vien par šo projektu, bet arī citu nekustamo īpašumu iegādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas