Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Motocikliem ikgadējā nodeva būs 50 latu, bet auto rēķinās pēc masas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
autolietuva
a
Lietuvas numurzīmes - Atrisināšu Jūsu problēmas ar LT numurzīmēm pārvietoties pa Latviju, jo pēc izmaiņām Ceļu Satiksmes Likumā, Latvijas pilsoņiem ir aizliegts pārvietoties ar ārvalstīs reģistrētiem transporta līdzekļiem no 1. jūlija. Zvaniet un piedāvāšu variantus, kā šo problēmu atrisināt/apiet.
Saprotu
S
Saprotu tavu ārdīšanos. Ar iesmēju, kad šie krutaki gāzēja pret 50 lašiem pie Min.kabineta!
ROKERS
R
Tu tāds stresains izklausies. Nav ne 100 Ls, ne ..?
Māāā
M
Jēziņ, krutais ROKERS, aiz kura pakaļas allaž sēž kāda DRĀŽAMA emma, un kura spī-z-dīgais mocis maksā PAT max 20 000 Ls ir až APMĪZIES, jo, redz, viņam tagad GADĀ būs jāmaksā VALSTIJ nodeva 50 Ls - atkārtoju - GADĀ! Interesanti, cik LOPAM izmaksā mau-kas jā-ša-na, a? Pat 100 Ls par 1 x gatavs maksāt, bet te MĪŽ, kad gadā jāmaksā 50 ls... Nožēlojami, ja kas!
lux
l
Dīvaini sanāk. Tad, kad baikeriem jāzīmējas, tad naudas pietiek. Tagad par 40 latiem ceļ tādu brēku. Te nu bija- stils.
mjā
m
super ekskluziivais gjimenes auto mums pieder ar masu 2140.
Dolārs
D
Nesmīdiniet! Kā viņi taisās iekasēt ikgadējo nodevu par mašīnām, kas neiet TA? Ierakstītā vēstulē sūtīs paziņojumu uz adresi, kurā itkā dzīvo auto īpašnieks? Ja jau tā CSDD datu bāze būtu tik precīza tad varētu taisīt šādas liekas izmaksas un mēģināt uzlabot Latvijas Pasta stāvokli. Bet realitāte ir tāda, ka CSDD datu bāzē informācija tiek atjaunota pārāk reti, kā arī jāņem vērā, ka Latvijas Pasta darbinieki iznēsā pastu pa dienu, kad neviens nav mājās. Līdz ar to es nekādus paziņojumus nesaņemšu un turpināšu nemaksāt ikgadējo nodevu, jo naudas mašīnas remontam man nav, lai varētu iziet TA. Un līdz ar to arī OCTA man nav, jo bez derīgas TA tā vienalga nedarbojas. Un ko jūs man izdarīsiet? Neko! Jo arī policijas Latvijā nav, kas varētu apturēt un sodīt par šīm lietām. Ir trīs iespējas- šo lēmumu pieņēma muļķi, bērnišķīgi naivuļi vai arī cilvēki, kas ir pilnīgi neinformēti par reālo situāciju valstī.
vājprāts turpinās
v
un durdoms turpina rullēt uz elli... Domāju, ka Dombrovskis tomēr ir gudrāks, bet izrādījās pēēē...Brigmane ar savu parijas skolu "superpadomdevējs" ekonomikas jautājumos, lūk, rezultāti arī! Tikko LNT šim prasīja: "ko viņi darīs, ja tās nodokļu prognozes nepildīsies?" Nu nespēja šis cilvēciņš neko sakarīgu pateikts. Bet to, ka nepildīsīs, varu pateikt pat es, jo no plikas tautas nav iepējams vēl kaut ko novilkt. Arī es nolikšu savu "ķēvīti" garāžā un tad tie dunduki nedabūs ne tikai iepriekš manis maksāto nodevu, bet nedabūs arī akcīzi no benzīna.
Zane Grīnberga
Z
Malači, visiem jāiet tā darīt, cik tad var zagt...!!! ??? Uz vienkāršo cilvēku rēķina !!! Respektīvi, Tautas partija, Šlosers - visu izsaimniekojuši, šiem villas u.t.t, Latvijas uzņēmumi...
rufo
r
jā, daži ir aizsapņojušies, tas Laimes lācītis jums uzliek veto, tākā par savā tiesībām ir pašiem jācīnās, nevis dziedāt dziesmiņas kā circenītis aizkrāsnē, ir tak 21.gadsimts !!!!
Jukums
J
Jā, un pievienoties studentiem būtu labs risinājums - jo šo greizo sistēmu ir jāsalauž!!!
Jukums
J
Būtībā jau valdība mēģina grābstīties gar naudu, kuras nav - nav, jo ienākumi vairs nesedz izdevumus. Un nav svarīgi kam to nodokli uzliek un kā nosauc - tik un tā nauda ir jāizņem no viena un tā paša ģimenes maka. Bet, biezie joprojām tiek saudzēti. Tiesas pret valsts nozadzējiem arī nav. Un arī attīstība nenotiek un nav pat plānota. Es paredzu nemierus un ekonomikas sabrukumu. Diemžēl.
asd
a
A kapee nevareeja izveidot LVL=f(Masa), bet bija jaaizveido kaut kaads murgains pakaapien veidiigs grafiks? Tas nav taisniigi pret tiem, kuriem paaris kilogramu paari robezhai, bet ir izdeviigi iipashienkiem nedaudz zem robezhas...
pilsonis
p
Rokeri es jūs visus nolādu jūsu moči ar savu troksni traucē pilsētas iedzīvotājiem gan nakti gan dienu,simts vieglās mašinas nerada tādu troksni kā viens mocis kura skaņa ir dzirdama kilometriem tālu 1000 latu nodoklis arī būtu par mazu ,kaut jūs iznīktu!
GiGa
G
Nolāpītie mērgļi! Ja šogad "lielajam" Mitsu Space Runnerim ar 1.8L motorīti nodeva bija 24Ls, tad nakamgad būs 48Ls. Nu ļoti liela pašmasa ir tie 1720kg! Tad jau būtu uzreiz teikuši godīgi, ka nodoklis tiek pacelts dubulti visiem. Kad nevarēšu vairs nomaksāt, jāizvēlās kāda taukmūļa autiņš un uz atvadām jāpaņem uz tarāna. Vismaz būs kāds labs darbiņš uz atvadām izdarīts..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas