Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Muciņš: Nav pareizi politizēt profesionalitāti; par izslēgšanu no TP uzzina no medijiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
..lai noticētu parastiem šeftmaņiem ............................................... ................................ AŠ2 nav parasti šeftmaņi - šeftmaņi kvadrātā
Dace - Kaspars Gasūns
D
Šeit komentāros oranžie izkliedz savu agoniju, tāpēc nav vērā ņemami.TP tik ļoti gribas, lai valstī ir bardaks, lai cilvēki protestē, un tad Aši baltā zirgā iejās Saeimā un izziņos tautai saulainu nākotni, un cilvēki laimē viņiem uzgavilās! Viņi tikai nav sapratuši vienu, ka sabiedrība vairs nav tik viegli apmuļķojama, lai noticētu prastiem šeftmaņiem.
tas pats
t
Štrunts par valsti, ka tik mūlis rižijs! Cilvēku aicina darbu darīt, bet šie- vau! Nu, jau, liekas, ka pat, latvieša atmiņa un pacietība, sāk darboties... Dariet puiši, dariet, mēs pierakstām!
zanE
z
Vai mazajiem šakālīšiem pirkstiņi nav piekusuši?
jasis
j
Vot, suns. Kauna nav muldēt. Shēmotājs un prihvatizators. Atradies nozares glābējs. Fu, riebīgi. Aiz kura pakša Līkops jau gaida?
Zane
Z
Nu šmējais tiešām jau 15 gadus tur MOCĀS un nav sevi parādījis kā darītājs. Par ministru jau arī bija. Tad bija visas iespējas, bet pilnīgi neko labu (gan pacientu, ciz zināms arī ārstu labā) NEPAVEICA. Tagad par galveno sekretāru - lai turpinātu TP aizsāktos "labos" darbiņus! KĀPĒC ŠIS NEPOLITISKAIS UN (IT KĀ) "PROFESIONĀLIS" PILSONIS IESTĀJĀS TP? KĀPĒC ŠAMĒJAM DARBONIM ĻĪDZDARBOJOTIES 10GADUS IR RADUSIES PACIENTIEM BĪSTAMA VESELĪBAS APRŪPE? UTT....??? DOMĀJIET ĻAUTIŅI KO JUMS ATKAL ""SPRAUDĪS" ŠAMĒJAIS "SPECIĀLISTS" KURŠ NO REĀLĀS MEDICINAS IR TĀLĀK KĀ VULKĀNA IZVIRDUMA PUTEKĻI!
Svins
S
TP rīkojas savā stilā.
Kaspars Gasūns
K
Tā pārspīlētā bakstīšana gaisā, saucot "zaglis", "zaglis", kļūst nekontrolējama. Nevar izskaidrot visas likstas ar to, ka kāds "ir nozadzis mūsu laimi". Nosauciet kaut vienu situāciju, kurā šis civēks kaut vai potenciāli varētu būt sasmērējies. (Piemēram, Rozentāle ar savām zaļu ražotāju apmaksātajām lekcijām pavisam konkrēti bija interešu konfliktā.) Ar TP ir pavisam nelāgi. Viņiem it visi, kas pašlaik nav par viņiem, ir slikti un samaitāti pēc dabas. Vai tie ir sociologi, vai NVO, vai žurnālisti, vai vēlētāji. Mediju sazvērestība vien vainīga pie nabadziņu reitinga. Ak, vai vai vai!
Dg
D
Linda, attopies! Šis cilvēks nav pelnījis uzticību. Tas ir šeftētājs, prihvartizators un.. Tā izslēgšana no TP ir tikai māņu gājiens.
zika
z
Tp parādasavu īsto dabu-sagraut valsts ekonomiku un tad izlikties par valsts glābējiem,kaut gan cer uz tautas rēķina glābt savu biznesu no draudoša bankrota.Kaut visi godīgie TP biedri pamestu šo drausmīgo nekauņu,meļu unkampēju partiju!
Kaspars Gasūns
K
:D
Zigis
Z
Man darbā ir kolēģis, kurš agrāk bija fanātisks tautpartejietis. Tagad bišķiņ pieklusis, bet jūtu ka partijā vēl sastāv. Pēc gadījuma ar Muciņu esmu dilemmas priekšā - man patīk "Vienotība" un kā man tagad kontaktēt ar kolēģi? -Ja no rītiem sveicināšu un pusdienlaikā parunāšu par autiņiem un hoķi, tad skaidrs, ka šim draud izslēgšana no partijas! -Savukārt ja tēlošu ka viņu vairs nepazīstu, tad apvainosies un mūsu draudzīgais kolektīvs sadalīsies partiju kopās. Kā izglābt kolēģi un saglabāt mieru kolektīvā?..
rižāns
r
Tautas partijas genocīds pret labiem profesionāļiem,kuri kompetenti palīdz sakārtot valsts nozares.Saeimai jāaizliedz Tautas partijas darbība Latvijas teritorijā,lai TP aktivisti izbrauc uz ofšoriem,kur viņi mīl nobēdzināt arī valsts naudu.
bimbam
b
Muciņ, ko kasies, piesakies par ministru!
Margarita
M
Viss notiek,no AŠdivi pamazām aiziet tie,kam snadzenes strādā .Ceru ka aizies vēl.Tad vēlēšanu listē būs tikai divi kandidāti,un tiem kuri par viņiem balsos būs viegli izvēlēties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas