Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Muižniece: likumā jāparedz iespēja Valsts prezidentam atteikties no daļas atalgojuma un garantijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ibo
i
Likums ir jāpilda arī prezidentam , Ja likums paredz noteikta lieluma algu un privilēģijas, tas nozīmē to , ka atsakoties , viņš automātiski kļūst par valsts noziedznieku . Viņš nedrīkst no savas algas nopirkt glāzi piena un iedot sirgstošam bērnelim , jo to viņam aizliedz LIKUMS . Zatlers un valsts noziedznieks ir nesavienojami jēdzieni . Zatlers zvērēja strādāt Latvijas labumam , ne jau kaut kam citam . Ir arī PROTOKOLS , kas daudz ko aizliedz . Atceros kā G. Ulmanis žēlojās , ka PROTOKOLS viņam neatļauj iestrēbt garšīgo skābputru . Grūta dzīve prezidentam .!!!
jautrais
j
...Mužniece, kā īsta Latvijas patriote un īstena latviete ....sāk ar svešas kabatas revidēšanu..savējā pielika klāt...kā šādas tautā sauc?
Fui
F
Muižniec - tas ir muļķīgs populisms. Labāk iersosini likumu, lai Tavs saimnieks Šķēle varētu atteikties no daļas bagātība, kas nozagta tautai! Tur sanāks krietni lielākas summas!
V
V
Kāds atkal murgs! Vai tad ar kādu likumu nabaga prezidenti tiek turēti ieslodzījumā viņiem piešķirtajos dzīvokļos sekretāru uzraudzībā?? Tad jau drīzāk tādu likumu varētu izdot, ka visiem Tautas posta shēmistiem, ar bārdaino mākoni priekšgalā ir tiesības brīvprātīgi atdot tautai nolaupītās vērtības!
DD1
D
Prezidenta instituucija jaalikvidee vispaar. Tik mazai un nabadziigai valstij nav ko reprezenteet, pilniigi pietiek ar Ministru Prezidentu. Mums ir arii Saeima (vareetu buut daudz mazskaitliigaaka) un Aarlietu ministrija, kas paarstaav valsti. Nav ko te teelot monarhiju, jo vairaak, ka esoshais prezidents peec definiicijas neatbilst shim amatam.
bimbam
b
Ja mes uzskatam, ka Brivibas piemineklis zaude savu nozimi tikai tadel, ka tam apkart aplikts zogs, tad ar musu patriotismu (laikam sen jau) kaut kas nav kartiba. Drosivien tulit ari naks piezime par prezidentes radito "putninu"! Uz dumjiem jautajumiem dabu dumjas atbildes! Protams, prezidentei vajadzeja klasi radit un pieklajiga forma pateikt, lai neruna mulkibas, tacu tiri cilvecigi vinu var saprast, jo jautatajs paradija savu garigo tizlumu!
bimbam
b
Gribetos redzet to likuma dalu kura teikts, ka „Likums neļauj Valsts prezidentam atteikties no daļas sava atalgojuma, tāpat bijušie prezidenti nevar atteikties no valsts piešķirtā dzīvokļa vai automašīnas neatkarīgi no tā, vai viņiem tas nepieciešams."
haoss
h
vienīgā VZ privilēģija ir pēcprezidentūras,viņam piešķiramais dzīvoklis,kas nav korekta un ir nepieļaujama.Bet tā partijniece M toč laikam sarkano laikā bija liela m.....Tālab tagad nokļuva pie oranžajiem,un nu ir blondā m.......!
replika
r
Būtu jauki, ja vvf visu savu pensiju ziedotu Daugavas vanagiem, lai vismaz nedaudz izpirktu savu grēku, par to, ka aplika žogu ap Brīvības pieminekli 16. martā, pazemojot leģionārus, un vēlāk tēloja, ka nesaprot par ko ir runa. Zatlers vēl ir prezidents, gan jauu vīņš izlems, ko darīt...
Miau!
M
reti nesimpātiska, nesmuka un primitīva dāma, kuru vairs negribās redzēt vispār...
L
vzatlers: likumā jāparedz iespēja Tautas partijai atteikties no sazagtās naudas un mutiski saņemtajām garantijām neietupināt viņu vadību.
Bet
B
Ar Vinetas muti uzbraucieni ir gan LB, gan Valsts kancelejai, gan nu jau Zatleram, kurš nepildīja TP norādījumus un par premjeru neielika Zalānu! Nu kā lai nedusmojas uz nosauktajiem, jo Rimševics, tad Ls nedevalvēja, kad Mākoņtēvs viņam lika to darīt! Interesanti, vai tā TP liks bīdīt nākamo premjeru- Šķēli amatā, uzbrūkot Zatleram!
Senais>zvirbulēnam
S
Ak kāpēc mani sāpināt TEV tīk. Mēs taču jau pasen uz TU.
humors un satiira
h
Kaarteejaa veetra uudensglaazee. Iespeeja ir briivpraatiiga un to nevar noteikt piespiedu kaartaa, bet arii pasreizeejaa kaartiiba neaizliedz dalju prezidenta pensijas ziedot, piemeeram, labdariibai. Bet ja prezidentam jau ir maaja, tad jaapaarskata dziivoklja pieskjirsanas kaartiiba, nevis jaastraadaa pie "likuma par briivpraatiigu iespeeju atteikties..."
Valdis
V
Ja es būtu Latvijas prezidents, sen jau būtu atteicies no tik liela atalgijuma valstij par labu. Bet no Zatlera tādu žestu neviens šajā valstī nesagaidīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas