Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Munkevics aicina nepolitizēt konkursu "Jaunais vilnis"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es.
E
Malači! Viss bija godam.
,,,
,
Tomēr es jau teicu, ka pamatā šis konkurss ir domāts Krievijas televīzijām. Tās arī vislabāk zina, kādai ir jāizskatās šai precei. Tāpēc šajā pasākumā ir plaši pārstāvētas krievu estrādes zvaigznes, kuras gan pasākumā dzied fonogrammas. Pasākuma otrā daļa - jauno dziedātāju konkurss - ir ļoti augstā līmenī. ---------------------------------------------------------- --------------- Ja tā, tad Krievijā arī varētu to rīkot. Nav jau tikai politika,bet arī uzvedības kultūra -skaļa uzvedība, iedzīvotāju miera traucēšana, piemēslota pludmale u.t.t. Kur tur ir augsts līmenis? Kurš jaunais izpildītājs no šī konkursa kaut kur ir ticis? Tas viss ir adresēts NVS valstīm, tad tur lai arī rīko, jo tas būs atbilstošāk šā pasākuma mērķiem. Ja nu kāds īpaši gribēs tur piedalīties arī no Latvijas, var taču aizbraukt.
:(
:
Pretiigi bija klausiities, kaa shameejais uz skatuves ne vaarda latviski nespeeja izdvest, fui!
Ilmārs
I
Nav nekāds murgs, jo cilvēki, kas fano par "novaju valnu, krievu seriāliem, estrādi un jociņiem", pazīstu tādus, ir man teikuši, ka to dara tāpēc, ka latviešiem jau ne velna nav: ne dziedātāju, ne muzikas, ne jociņu. Es neaicinu fanot tikai par Rietumiem, kaut arī attieksme pret cilvēkiem tur parasti ir demokrātiskāka, nekā Austrumos. Es aicinu nepazemoties un nezaudēt pašcieņu neviena priekšā! Jo arvien biežāk liekas, ka mūsu politiķi gatavi zemoties, gan uz Rietumiem, gan Austrumiem, lai tikai izpatiktu citiem, it kā tiešām domātu, ka latvieši nav nekā vērti!
Lietussargs
L
Vispār jau kaut kāds murgs, ko te viens sarakstījusi : "... nafig bija jāstājas Eiropā, ja tik ļoti fano par novaju valnu, krievu seriāliem, estrādi un jociņiem? " ================================= Vai tas nozīmē, ka man tagad ir noteikts obligātā kārtā fanot par ASV, UK, FR, DE, SE uc. NATO un ES dalībvalstu saražotajiem kosmopolitiskajiem mēsliem? Atliek vien nebeigt brīnīties par letiņu aprobežotību.
aka saka
a
Pats Munkēvics pasākuma noslēgumā nevarēja izdabūt neviena vārda latviski, kaut gan ir pilsētas mērs. Citi viesi gan to mācēja pateikt, tā apliecinot, ka pasākums notiek Latvijā. Neprasu pasākumu vadīt latviski vai surdotulkojumu, bet amatpersonām gan jāzin ,kur viņi atrodas.
Ilmārs
I
Neviens jau to pasākumu īpaši nepolitizētu, bet... tā divus mēnešus garā, agresīvā reklāma pa TV (paldies, Dievam, ka vismaz tikai pa LNT!) par DIŽĀKO muzikālo notikumu šogad Latvijā "tak zadolbala", ka koļķēt jau sāka gribēties, izdzirdot vārdus Jaunais vilnis vien! P.S. Ja pasākumā piedalās valsts augstākās amatpersonas, tad šis pasākums jau automātiski iegūst politisku nokrāsu! Tur nu neko nevar darīt!
Terorists
T
Nu tādu dīvainību būtu lieki prasīt.Ja jau Latvijas pirmais persons un maestro ir sajūsmā par Kobzona PSRS sarkano putekļu reklāmu un godbijīgi stāv kājās it kā spēlētu himnu tad jau vairs neko nevar prasīt. Un ja vēl ir labi zināms kad šis ir tieši Krievijas pasākums,bet svešā valstī ( tā kā nebūtu Pīterī vietas ar savām baltajām naktīm) un mūsu promenāžusajūsma un oficiālas pieņemšanas. Tad viss ir skaidrs.Bija Latvijas Jūrmala,kļuva НАША ЮРМАЛА. Nebrīnīšos vēl kad šim zemes pleķim mūsu,, politiskie grandi'' neuztaisa Abrenes likteni. Un atkal klusi un savā protams saskaņotā balsojumu garā-ar paceltu īkšķi kā ampelmaņiem pienākas.
JV
J
Munkevics iesaka JV organizētājiem no Kremļa nepolitizēt JV. Ceru, ka turpmāk krievijas karoga un Kremļa apbalvojumu JV nebūs. Paldies Munkevic!
lol
l
satriecošs raksts:) beidzot bez aplinkiem :D
baibiņa
b
Es gribu politizēt, jo viņi ppaši politizē. Kā akli un kurli skandina Jurmala, jurmala!, aizmirstot, ka vaša Jurmala atrodas mūsu Latvijā. Re nu, arī nupat Munkevics uz skatuves pat ne labvakar nepateica. Kauns. Nu, gatavais ķēms! Lai mani liek kaut cietumā, bet es viņam to varu acīs pateikt. Pakaļā līdējs un viss!
baibiņa
b
Žoržik, kāpēc tu runā visu vietā? Mn tas tulkojums ir baigi vajadzīgs, jo nu ne vienā acī nesaprotu, ko viņi tur tai krievu mēlē vervelē. Tu jau, zaķīt, vari nelasīt, ja tik gudrs esi. Bet es gribu, lai ir!!! Vot tā!
J-V
J
Munkevicam šoreiz pilnīga taisnība. Nav ko politizēt parastu šovu. Toties daudziem komentētājiem uz horizonta rēgojas krievu tanki. Un tā jau ir diagnoze. Ja nepatīk, tad taču var TV pulti paspaidīt un nomierināties. Bet nē, tauta skatās visādus murgus, ziepju operas un tad tik netā sāk stāstīt visādus brīnumus.
bet
b
Principā taisnība. Bet problēma ir tajā apstāklī, ka tas nav vienkārši Naftalīna Vilnis, bet Naftalīna Vilnis ar krievu karogu. Tāpēc arī tauta šūmējas, Anton. Nav jau pret balgānu (viens vairāk vai mazāk), bet tas naftalīns ir politizēts naftalīns
Antons
A
Nu nafig bija jāstājas Eiropā, ja tik ļoti fano par novaju valnu, krievu seriāliem, estrādi un jociņiem? Rubiks ar Ždanoku Eiroparlamentā, Šlesers ar Ušakovu Rīgā, Zatlers par prezedentu un Novaja valna Jūrmalā - tas tikai parāda, kas Latvija patiešām ir. xxxx Var saorganizēt kaut vai simt tādus balagānus - tas tik un tā nemaina faktu, ka Latvija ir Eiropa, bet Krievija nav un tuvākajā laikā arī nebūs. Jāņem vērā divi faktori - Latvijā, ja kāds nav pamanījis, dzīvo zināms daudzums etnisko krievu un plus vēl fakts, ka ne tikai turki, bet arī krievi pārvietojas un viesojas Eiropas valstīs. Līdz ar ko nav jātēlo izbrīns, ka uz visa tā bāzes, kā arī pagātnes sentimenta reizi gadā Jūrmalā parādās pašu krievu šeftmaņu labi apmaksāts balagāns ar nosaukumu Novaja Volna. Nu un, kas tur tāds īpašs? Kas grib, lai skatās, kas negrib, lai neskatās. Citi pasākumi no Latviešu publikas puses ir daudz apmeklētāki. Jaunajā vilnī jau auditorijā Latviešu tikpat kā nebija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas