Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Munkevicu negāž uz karstām pēdām

Vismaz pagaidām Jūrmalas domes vadībā nekas radikāli nemainīsies, tā ļauj secināt jaunizveidotās Vienotības frakcijas deputātu izteikumi tūlīt pēc reģionālās apvienības dibināšanas sēdes, piektdien vēsta Diena.

Vismaz kādu laiku divi deputāti - Dzintra Homka (SCP) un Romualds Ražuks (PS) joprojām būs valdošajā koalīcijā, bet otri divi - Iveta Blaua un Juris Visockis (JL) opozīcijā, tomēr visi četri pirms domes sēdēm kopīgi lems, kā balsot.

J.Visockis, kura nesaskaņas ar Jūrmalas mēru Raimondu Munkevicu (Jūrmala - mūsu mājas) tikušas risinātas pat tiesas ceļā, uzskata, ka nevar būt runas par pievienošanos esošajai koalīcijai. "Ja frakcijas viedoklis nebūs vienots un netiks balsots tā, kā vajag pilsētai, tad man tādu Vienotību nevajag," teicis J.Visockis, kurš iepriekš pauda viedokli, ka Jūrmalas mērs Raimonds Munkevics būtu steidzami jānomaina un balsu tam varētu pietikt.

"Šobrīd noteikti ne," par R.Munkevica nomaiņas iespēju bildusi Dz. Homka. Arī R.Ražuks nedomā gāzt mēru tūlīt, jo šobrīd neesot citas konstrukcijas, uz kuras pamata veidot jauno koalīciju, pat ja balsu pietiktu. Nākotnē gan vadības maiņa Jūrmalā neesot izslēgta. 

Visu Ata Rozentāla rakstu "Munkevicu negāzīs uz karstām pēdām" piektdienas laikrakstā Diena vai sadaļā Šodien laikrakstā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas