Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Munkevicu negāž uz karstām pēdām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
grieta
g
Jūrmalas siltuma privatizācija, ko savulaik bija iecerējis Knislis, ir nokavēta. Toreiz dome un regulators nepieļāva paša Knišļa provocēto Jūrmalas siltuma bankrotu un izpārdošanu ūtrupē. Šobrid Knislis atkal ir sarosījies, bet jācer, ka Munkevics to nepieļaus.
ansis
a
Munkevics ir ieinteresēts vēl dažās privatizācijās, piemēram, siltuma. Bet tā, protams, būs ļoti izdevīga jūrmalniekiem - tarifi noteikti tikai kritīsies. ;)
ieva
i
Iespējam tā ir spēle uz publiku ...,jo Munkevics un Visockis abi ir ieintereseti Namsaimnieka privatizacijā ,par ko pat vēl nenojauš Jūrmalnieki...
cits vēlētājs
c
Kāpēc nav pamata mainīt? Vai tiešām tu gribi teikt, ka PS un SCP vēlētāji balsoja par to, lai viņu deputāti strādātu roku rokā ar Munkevicu???
jurmalnieks
j
ar s_dainu mietu to munkevicu!
Arturs M
A
Šim sasaukumam Vienotība nav saistoša,BET tas ir labs izmēģinājuma poligons nākamībai:D
rebītes
r
Homka jau neies prom no koalīcijas, jo tad viņas mīļotais nevarēs taisīt rebes ar šķeldu.
nav normāli
n
Varbūt ir normāli, ka izpilddirektors ar finanšu nodaļas vadītāju vinojas un nosaka sev lielas algas uz nodokļu maksātāju rēķina un izbīda to cauri domes sēdei, tomēr pilnīgi nenormāli, ja paši saņemot tādu algu aizmirst par pašvaldības pienākumiem apmaksāt savus rēķinus.
viss ir normāli
v
Truksnis tolaik bija domes izpilddirektors, bet f Tukāne - finanšu nodaļas vadītāja - tātad abi bija pareizajos posteņos, lai panāktu sev labvēlīgu atalgojumu.
ņe ploho
ņ
Viņš jau nebija vienīgais - piemēram, Jūrmalas finansu nodaļas vadītājai Andrai Tukāne aldziņa bija 4 reizes lielāka, nekā finsnsu ministram.
očeņ žirno
o
Vispār jau tai Jūrmalā tie kungi dzīvo ļoti lepni. Piemēram, deputātam Gatim Truksnim 2008 gadā alga bija ap 60 tūkstošiem latu.
vēlētājs
v
Pašvaldību vēlēšanās vēlētāji nebalsoja par Vienotību, bet par atsevišķām partijām, līdz ar to ievēlētajiem deputātiem attiecībā uz šī sasaukuma pašvaldībām nav pamata kaut ko main;īt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas