Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Mūrniece: demokrātija Valsts policijā ir beigusies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dreebe
d
Pati murniece met vislielako enu uz policiiju nekad agrak nekas tads nebija noticis
cony
c
Te daudziem komentētājiem nav pamatotu argumentu,bet 'bļauj,kā teļi,principā būtu kaunējušies un cienītu dzimuma līdzsvarojumu gan gudrībā gan valdībā,Patreiz valdībā tikai 2 jaukas,gudras sievietes,bet te atkal kaut kādi impotenti saprašanā,bļauri nepamatoti,organizēti nostājās pret ļoti labu ministri,kas vīrišķīgi izgājusi kā uzvarētāja daudzām sarežģītam situācijām.Kas nevēl labu Latvijai,tas grib torpedēt labi strādājošu ministri,jo baidās no īstenas kārtības un disciplīnas.
Kurmīša radinieks
K
Jāāaaaa, Segliņš - tā bija pavisam cita lieta!
viesis
v
Vispār- Mūrnieces kundzes izteikumi par demokrātijas beigām policijā vedina uz drūmām pārdomām- acīmredzot, tas nozīmē, ka turpmāk policijas darbiniekiem vairs nebūs tiesību sūdzēties par nelikumīgu IeM rīcību, kā tas bija situācijā ar bērnu pabalstu neizmaksāšanu policistiem, nebūs vairs tiesību pārsūdzēt juridiski nepilnīgus, un līdz ar to prettiesiskus priekšnieku lēmumus, bet būs kā dzimtmuižā- ko vadība teiks, tas būs jāklausa......
alberts
a
Nu nomainis Mūrnieci pret "Apmetēju".Mūrnice tikai pateiks paldies,pacels cepuri un lai tas nakosais savac visus meslus.VIŅAI pasai viss ir jaizstrebj! Aiziet,ka tagad saka - demisionet,kas var but vieglak!
viesis
v
Cik es saprotu, Tev vēl daudz un dikti ir jāskolojas, varbūt tad sāksi saprast elementāras lietas... :))
cony
c
Lindai Mūrnieces kundzei gan nav no amata jāatkāpjās,jo viņa savā nozarē Iekšlietās jau ir paspējusi pie rokas,siltus noķert noziedzniekus,jā tā ir cīņa par īstu,cilvekiem vajadzīgu demokrātiju.Tagad Finanšu Ministrs Vilks ir padzinis vēl gandrīz jau apliecinātu noziedznieku,korumpantu.Tā iznāk,ja kāda Ministrija sāk attīrīties no tautas noziedzniekiem,tad vainīgs vadītājs,ka tādi cilvēki ir bijuši ir un būs un arī piedzims,jo noziedznieks arī atražo noziedznieku un noziedzību.Lindai gods un slava par vīrišķību un gudru prātu vadot Iekšlietu Ministriju.Sūnas kungs ir karikatūra,kādam nav jābūt policistam.
cony
c
Es nesaprotu,kādēļ sistēmā,kur cilvēki nesā pagonus,kur tiek pavēlēts,kuri visi kopumā kā armija aizsargā nodrošina drošību citiem,kurā ir principā armijas disciplīna,ir kā tādas utis savairojušies pseudo arodbiedrību priekšnieki,sevišķi Sunas kungs ir vairāk kā demagogs,savas valsts nomelnotājs un nemieru cēlājs. Policija nav guļam vagons,bet visi tur strādājoši ir kā uz posteni sardzē un gatavi rīkoties likuma,dabas un cilvēku aizsardzībai.Par šo spriedzi viņi iet pensijā daudz agrāk ,kā citās nozarēs.
Barons
B
Ka tik nu kāds pēc demokrātijas beigām neizdara kādu kontrolšāvienu? Un nejau savā galvā... Ja jau terors, tad terors...
apsurds
a
Ir jau gan bardaks taja Policija ,kad bija finansi ari tad nekas nenotika......... Pasai tautai vien ir japierada sava taisniba,jo visas lietas tiek sagrozitas Policijas laba kur vini ir pie vainas .........
Hospitalis
H
Par šādu frāzi Mūrniecei tiešām jāatkāpjas, kas tad dagad būs tai policijā? Autoritārisms?
zemgals
z
Tā jau ir agonija.
kikī
k
Žēl, ka kārtējo reizi mēs varam pārliecināties, ka Latvija ir politiķu paradīze, kur pēc kārtīgiem skandāliem politiķis spītīgi un ietiepīgi paliek iegrauzies savā krāslā un nospļaujas par tā saucamo atbildības uzņemšanos tādā izpranē, kā to saprot jebkurš normāli un sakarīgi domājošs pilsonis. Prieks, ka mūsu valstī ir spēcīgas personības - sievietes, kas spēj parādīt lielas darba un lieliskas līdera spējas. Cien.Mūrnieces k-dze, par nožēlu jāsaka, ka Jūs pie šīm personībām nepiederat. Rakstura stingrību šajā gadījumā pārādītu kļūdu atzīšana un veiksmes vēlējumi jaunajam (ļoti cerams - zinošam un galvenais uzklausīt protošam) iekšlietu ministram!
nnn2
n
aizmirsu pieminēt izcilo ekonomikas pārvaldnieku Kamparu mūsu izcilajā valdībā
Pipo
P
Vakar noskatoties ,,Kas notiek Latvijā,, par galveno iekšlietu ministrijas dāmas domu lidojumu- personai nav vairāk ,kā divu vistu prāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas