Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Mūrniece: Dienesta izmeklēšana par kurlmēmā vīrieša nāvi Balvos vairs nav iespējama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
diors
d
Viņai tikai ādas žķetes trūkst līdz totālai apskaidrībai par savu imposible misiju
Johaidī
J
mūrniece, kāpēc tu pretēji tautas gribai esi atkal ministre??? Tevi izmet pa durvīm, bet tu pa logu atkal ielieni. Nu i nekaunība!!!!
mūris
m
Un kāpēc tad nekas netika izmeklēts visu šo laiku?
ECT
E
Cik kusla ir vara, IeM, ministre! Ja grib, tad tomēr daudz ko var izdarīt.
pareizi
p
Mani sodīja par braukšanu reibumā, kaut arī no mašīnītes biju izkāpis un pie stūres neviens neredzēja- nu galīgi nav viena taisnība un viens likums
Grende
G
Tātad naudas atmazgātājs, kas vairs nenodarbojas ar naudas atmazgāšanu, vairs nav sod;ams, jo viņš ar to vairs nenodarbojas. Dzelzs loģika lindiņ, ne velti tik daudz mīnusu. Kaut kā liekas, ka ja likumsargs esot dienesta pienākumos nepamatoti "palaiž rokas", tad tas ir dubultsdāmi: 1. par huligānismu, 2. par ļaunprātīgu dienasta stāvokļa izmantošanu.
mja2
m
pirms komentēt, neizlasīju iepriekšējos, jāsecina, ka mūrniecei vienīgajai ir īpašais viedoklis! krimināllietu! visām notikumā un tā izmeklēšanā iesaistītajām personām! un vienreiz par visām reizēm, beidziet "liet čugunu", "ministre" mūrniece! kurā augstskolā mūrniece ieguva savu "jurista" diplomu? kuri pasniedzēji viņu mācīja? VĀRDUS studijā!
mja
m
dienesta izmeklēšana nav iespējama, bet vēršanās pret bijušiem valsts policijas darbiniekiem, kuru vainas dēļ gāja bojā cilvēks, ir gan iespējama, proti krimināllietas uzsākšana vai arī mūrnieces ieskatā atkal kārtējo reizi iestājies noilgums?
juriste
j
Dinesta pārbaudi pret dienestā neesošām personām tiešām nevar veikt. jautājums, vai nav iespējami citi atbildības veidi - kriminālatbildība u.tml. Taču man ļoti gribētos, ka ministre pienācīgu uzmanību pievērstu arī ECT spriedumam otram aspekatam, kas nav mazāk nozīmīgs, proti, tam, ka policijas veiktā izmeklēšana nebija efektīva. Vai arī visas šīs personas, kas muļļāja izmeklēšanu, vairs nav dienestā policijā?
bimbam
b
Atvainojos: Mūrnieces kundze, fiksi pie darba..........................!
klans
k
Kā ar krimināllietu?
Viestur Joķis
V
Mūrniecei daudz prātīgāk un politiski gudrāk bija šo lietu nekomentēt.. ja nu viņa to ir darījusi, tad. ......manuprāt, būtu jāprasa pieņemt pareizos lēmumus un bijušo Balvu polcistus saukt pie atbildības likumā noteiktā kārtībā, jo ECT spriedums ir aizkustinoši precīzs, venkāršs un cilvēcisks. Izlasot tādu, rodas iespaids, ka taisnība (kā pasakā) varētu arī triumfēt! Tiesa gan - cietušā cilvāka dzīvību tas neatgiezīs. Tātad - bijušie Balvu policisti jāsauc pie atbildības! Žēl ka mūrniece to neiedomājās pirmā?!
bimbam
b
Principā viņai būs taisnība, un "pie vainas" ir pašreizējā likumdošana. Tas savukārt nozīmē, ka likumdošana šinī un daudzās citās jomās kardināli jāmaina, lai nesanāk tā, ka vainīgie var staigāt uz brīvām kājam un nesodīti tikai tādēļ, ka viņi kādā iestādē vairs nestrādā! Neba jau nu iecirknis bija vainīgs! Tas pats attiecas uz gadījumu ar atsaldēto un apdzērušos pažarnieku, kas ar savu BMW mistkasti pagājušajā gadā nonāvēja jaunu sievieti, bet braukšanas atļauja nav anulēta līdz šai baltai dienai utt.! Muižnieces kundze, fiksi pie darba kopā ar Štokiju!
ādolfs
ā
var konsolidēt kaut miljardu ,bet valstī nekad nebūs kārtība,ja nav sapratnes par tiesisku valsti,ja ministre un policijas priekšnieks atļaujās būt negēļi(pat ja neapzināti).Arī Blonskis kaut ko murgo par policijas uzdevumiem kosmosa mērogā.Kurš būs pirmais ,kas pateiks,ka policijas un tiesas ir nekompetentas,korumpētas un melīgas.Vai tiešam jāsagaida pasaules vērtējums,ka mūs atkal kā saķēzījusos kucēnu ar degunu peļķē iebaksta.
Terorists
T
Teiksim skaidrāk,pēc šādiem paziņojumiem SAEIMAI būtu jāprasa viņas demisija, un politikai viņu vairs pat tuvumā nevajadzētu laist.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas