Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Mūrniece iekļauj Lužkovu Latvijai nevēlamo personu sarakstā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gondons
g
Tā jau domāju, ka esat kustības "Nauda nesmird!" neredzamās frontes aktīvists!
Saulīte
S
Politiķu vidū ir daži labi kurus es personīgi vēlētos redzēt melnajā sarakstā jo viņi apzog aplaupa noved līdz krīzei Latvijas Valsti un tautu apdraud mūsu neatkarību.
Saulīte
S
Labāk būtu Linda Mūrniece melnajā sarakstā ierakstījusi tos kas apzaga aplaupīja no veda līdz krīzei Latvijas Valsti un tautu.
Saulīte
S
E
prezīc
p
Vispār interesanta lieta. Kas gan draud nežēlastībā kritušajam Lužkovam? Vai Hodorkovska liktenis? Ja tas ir tā, tad ir skaidrs, ka viņš meklē sev patvērumu. Latvijai šajā gadījumā bija jādara kas cits. To, ka Lužkovs ir cūka pēdējā, tas ir sen zināms, tomēr drīzāk mūsējiem bija jāuzzina, kas viņam par problēmu un jāpatirgojas. Tipa - tu un tava sieva esat miljardieri. OK, daram tā - mēs jums atstājam dažus miljonus ērtai un netraucētai dzīvošanai, kā arī viena otra biznesa uzsākšanai, bet to miljardu vai pusotru jūs vai nu ieguldat valsts ekonomikā, vai arī ziedojat valstij. Ja nu viņam tiešām ir sūdi pamatīgie, tad caur šādu pretimnākšanu mēs varētu kaut ko iegūt. Šobrīd gan caur šo lēmumu ir biju iekakāts avenēs. Priekštats ir reāli sadirsts.
J
"Es biju vasarā Krievijā..." un tev tur arī vajadzēja palikt! Tici man, tas būtu liels atvieglojums mums visiem!
AD
A
Lūdzu, vai nevarētu drīzāk aizvākt no ekrāna šito drausmīgo ģīmi. Bērni sāk raudāt un suņi sāk gaudot, to ieraugot!
IncParaac
I
Krampis - Limdai! Štrumbantes - kurmītim! Beļašš - Bendikam! Lužko - VAR nopirkt atļauju - atzīstot Patiesību: - Latvieši ir ļoti pacietīgi ar 5. kolonas mežoņiem. - Latvijas krievus kūdām/apmaksājot caur saviem aģentiem. - Atzīstu - Latvijā nelikumīgi dzīvo okupanti un to pēcteči. - Maskava Latvijas preces atteicās pirkt - manu melu pēc.(man šprotes garšo) - Zaudējumu miljonus gatavs - trīskārši apmaksāt(sievai ar garšo viss) - Latvijā - ir Labā Ministre - Li Li - vo, vo -Linda!
Jonis
J
nu ļoti loģiski, katram pēc nopelniem.
oho
o
Vispār pareiz lēmums, ja zina ka bijušais mērs ar savas kundzes palīdzību krievijā ir nozadzis miljardus(viss labi parādīts dokumentālajā filmā, sākās ģimenes bizness ar plastikāta krēsliem manēžai, beidzās ar visas galvaspilsētas apbūvi ) , bet pie mums nav investējis pat miljonu, tad kam viņš tāds vajadzīgs, jā te visi cepjās krievs, krievs, kāds viņš krievs, mongoļu - tatāru jūga pēctecis ar visu no tā izrietošo.
lux
l
Man nav vajadzīgs aizvietotājs. Dikti jau centies runāt arī KLM vārdā. tIK un tā ļoti labi vat atšķirt Tavus pakaļdaŗinājumus. Nožēlojami!
?
?
tadus jautajumus diez vai ministrs pienem bez konsultacijam, tai skaita ar attiecigam amatpersonam krievija(kas ir pie varas).
neo
n
Nu Tad beidzot viens prātīgs lēmums...
Anna Līze, KLM, Lux un pārē
A
Bravo Linda, par vareno Latvijas valsts aizstāvēšanu. Īpaši 9.maijā, 13.oktobrī, Bauskā un paldies par visiem pārējiem varonīgajiem darbiem. Paldies, par kārtējo varonīgo pensionāra norīdīšanu un galvenā Latvijas ienaidnieka atrašanu. Linda tu esi mūsu varone, mēs tevi pielūdzam un vēlamies būt tādi paši varoņi! Dziļā cieņā, vienotības sētas kranči. Paldies tev Linda!
kontrabandists
k
Sveiki visiem, darbs beidzās. Varam atsākt diskusiju. Skatos visas Vienotības zampas salašņas saklupušas virsū Kurmītim, kurš labāk par visiem māk raksturot šo nožēlojamo strutojošo, pūžņojošo, nelabi smirdošo augoni Latvijas miesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas