Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Mūrniece iekšlietu ministra amatam iesaka Penci un Voinu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Islandes ķērpis
I
Nē, ja Zatlers paziņotu, ka virza par jauno prezidentu Ulmani!
Clash
C
Tieši tā, kas tie par "prijemņikiem", Mūrniece laikam nezina, ka Ministru prezidents ir tas, kas aicina kādu kļūt par sava kabineta ministru. Kā izskatītos, ja Zatlers prezidentūras beigās paziņotu, ka vēlētos par savu pēcteci prezidenta kancelejas vadītāju???
Dereks
D
Vai nav par traku ???!!! Ar kādām tiesībām demisionējušais izvēlās savu ielikteni ???!@!! Vai tad tā ir Mūrnieces kompotence !!??? Kauns par tādiem ministriem!
es
e
Ko var ieteikt aizejoša persona (ar negodu).
xx
x
..vecie penši, jaunā kulītē bīdīs iesāktās shēmas....
XYZ
X
MURGS!
Valdis
V
Vakar bija Latovskis un Zaķis. Muļkības 100% politiskās blēņošana
zilonis
z
Laikam jau Mūrnieces kundze to spriež pēc sevis, jo pati ir no sistēmas un , diemžēl, nekādu revolucionāru izmaiņu nav bijis. Jā, tiem no sistēmas ir draugi, radi un paziņas visos dienestos, grūti savu čomu izmest no darba, it īpaši Latvijas Republikas blatu sistēmā, kur visi siltie beņķi (kur mazāk jāstrādā un vairāk labumu) ir aizņemti pa blatam. Bet no otras puses, cilvēkam no malas nav pilnīgi nekādas sajēgas par to, kas jādara. Vienīgā iespēja atrast sistēmā dzelzs veci vai veceni, kas izsities pašu spēkiem, kam ir analītiskā domāšana un kas zin ko darīt, lai tad griež, ka zupa šķīst! Vēl alternatīva ir Repše - pats godīgākais politiķis neatkarīgajā Latvijā un turklāt gudrs, taisnīgs un nepierunājams. Repši par iekšlietu ministru, lai visi blata liekēži lido ārā!
Joks
J
kas vinai to prasa? divas dienas atpakal bija Zakis. tas vairs nav nopietni.
Lapsa
L
Premjera Valda Dombrovska un viņa juridiskās padomnieces Sandras Bukanes ģimeņu kopīgais nekustamā īpašuma bizness pēdējos trīs gadus saņēmis iejūtīgu attieksmi no valstij piederošās Latvijas Hipotēku un zemes banka.
Sems
S
NETICU Mūrnieces vārdiem, gan jau kāds vīra draugs padomā... pārējais- acu aizmālēšanai. Kam bija izdevīgs radaru konkurss? Varbūt valstīj ? Vai JL sponsoriem ?
dzeris
d
Sausai atlikums no Mūrnieces, kas palicis prātā - muļķošanās ar atlūgumu, jaunu birokrātisku struktūru radīšana, toties ierindas policistu samazināšana, nespēja palīdzēt sašautajiem policistiem, neadekvāta cīņa ar NEO , Rozentāles atjaunošana amatā. Mums nav nekāda Krievija, lai ieteiktu "prijemnikus", ja aizej, tad ej, un miers.
prāta aptumsums
p
PV ?????
Clash
C
Prokurors tāpēc, ka prokuratūra uzrauga policijas uzsāktos kriminālprocesus un tos pēc tam pārņem uzturot apsūdžibu tiesā. Ja policija srādā nekvalitatīvi, tad prokuroram tiesā vairs nav ko daŗit.
Ojārs
O
Kuru gan var interesēt demisionējušas ministrienes ieteikumi?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas