Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Mūrniece: ja būtu tas atkarīgs tikai no manis, vēlēšanās nekandidētu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Kas atļauts Jupiteram nav atļauts vērsim.Bet nu nevajag Staļina stilā,lai lūdzas tauta viņu balotēties.To mērkaķošanos var piedot Paulam,bet ne Lindai.
:o)
:
Būtu labi, ja Mūrniece vēl iedomātos un pagūtu izņemt no krūmiem ceļu policistus, kas tur sēž naudas kāšanas nolūkos un nolikt tos patīešām bīstamās vietās, kur notiek avārijas, lai nodrošinātu lielāku drošību uz ceļiem.
Jukums
J
Neredzu, ka Mūrniece taja amatā spētu pietiekami pārdomāti rīkoties - veiksmes viņai mijas ar absolūtu izgāšanos. Es neriskētu viņai dot lielu varu. Jo varam sagaidīt daudz asiņainākus notikumus par Bausku - liekas, ka viņai par to nospļauties.
Ainis
A
RE LATVIJA PATRIOTE ! Pašaizliedzīga un drosmīga sieviete māte, politiķe ! Godīgumas un nesavtības etalons ! Vēlēsim par Lindu Mūrnieci !!
...
.
No kā tad tas ir atkarīgs? No Vienotības bosiem, kuri laikam nesaprot, ka tajā sarakstā Mūrniece būs Top 3 mīnusiņu ziņā, lai kurā apgabaā arī nestartētu.
Mārtiņš
M
Ojā, tāda diktatūra, par kuru ir runāts tikai virsrakstā. Turklāt jādomā ka tu esi TP fans, kuras diktatūra izslēdza Ābiķi jo viņam bija savs viedoklis no kuriem aizbēguši ir veseka strīpa deputātu un kur viena Andra dēļ atkāpās visi ministri. Jā jā JL ir tas nomenklatūrikais diktatūriskais veidojums, kuriem Andra pārvēlēšanā ielaiž tikai pozitīvos partijas biedrus.
qwerty
q
Kolosāli, tātad mums ir iekšlietu ministre bez sava viedokļa, galvas, un satura galvā. Izrādās no viņas nekas nav atkarīgs. Nu super. Tad beidzot. Tagad tikai gribētos uzzināt, no kā tad ir???? Kurš ministres vietā ģenerē šos viņas ģeniālos lēmumus???? Daudz mums tādu lietu pabeidzēju ir bijis visos laikos, kuri ir apgalvojuši, ka viņi jau neko, tā jau partija.....
nu nu
n
ja būtu tas atkarīgs tikai no manis, vēlēšanās nekandidētu --------------------------------- diez no kā tas vēl var būt atkarīgs, ka tikai ne no tevis?? vispār nesaprotu kapēc JL vispār to mūrnieci virza uz kādu amatu, viņa tak kā IeM ir vēl lielāka izgāšanās nekā Mareks.
Mao
M
Būtu bijis labi, ja pāris vārdos varētu izstāstīt par paveikto IeM un nākotnes plāniem, ko domā darīt.
žoržs
ž
Manuprāt ielikt neveiksmīgo Mūrnieci un lauķi Kristovski par Rīgas vēlēšanu apgabala pirmajiem numuriem ir tāda pati JL un Vienotības kļūda, ka uz pašvaldību vēlēšanām par RD priekšēdētāja kandidātu ielikt Jaunupu. Par to ar pašiem nāksies ciest.
The Globe
T
Tas tikai norāda uz Vienotības nomenklatūras diktātu. Nekādas demokrātijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas