Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Mūrniece: joprojām ir pārāk daudz to, kuri pēc svinībām brauc dzērumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Arii es piederu pie taa kultuuras loka, kas biezhi ar meerenu alkohola daudzumu uzlabo savu garastaavokli. Bet pie stuures es neseezhos pat peec vienas mazas likjiera glaaziites. Taadeelj es neatvainoju nevienu "dzeeraaju", kas vada auto!
Kas
K
Īpaši bīstami ir tie, kas brauc dzērumā ar velosipēdu. Un tādu ir diezgan daudz. Nu cerams policija ar viņiem kārtīgi pacīnīsies nākamgad. :)
Ministry of Truth
M
Mazākie pilsoņi redz, ko dara lielāki pilsoņi, un saprot, ka viņiem nav pozitīva piemēra. Ja es iepriekš biju citās domās par dzērājšoferiem, tad nihilisma apstākļos tomēr no viņiem prasīt kaut ko labu un prātīgu nav pareizi. Tas Milicijas dienu sasvinējies urla, kas nesen formā un dienesta auto reibumā Brīnumzemē notrieca riteņbraucēju un aizbēga, būs kā lakmusa papīrītis, ko tad īsti kurš var te atļauties, un tas tālāk kalpos kā priekšzīme.
Smieklīgi
S
Kludas labojums. domāts: "mazo pilsoņu"
Smieklīgi
S
Šodien taču nodokļumaksātājiem nav jāmaksā par Lindas Mūrnieces bērnu vešanu uz skolu jo ir brīvlaiks? Ceru ka vismaz Mūrnieces bērni mācas labi, jo uz halavu saņēmuši daudz lielāku komfortu kā lielais vairums mazo pisoņu.
peka
p
kāds tam sakars ar braukšanu dzēruma. Varbūt, ja nav ko teikt, tad labāk paklusēt?
zirnis
z
Var - rosināt izmaiņas likumdošanā, kas aizliedz ne tikai 0.5, bet arī 0.2 promiles
BRUNIS
B
Jā, bez tam Latvija izceļas ar dzērājvelosipēdistu skaitu, kuri ievieš haosu uz Latvijas kupenotajiem ceļiem :)
jo
j
vaijg braukt dzeerumaa pirms sviniibaam?
siers
s
ne jau katram ir valsts mašīna, un privātais šoferis lai bērnus vestu uz skolu. cik makā šāds pakalpojams ?? vai parastie mirstīgie to arī var saņemt :D
Ministry of Truth
M
Joprojām ir pārāk daudz amatpersonu, kas vizina savus bērnus uz skolu par valsts naudu un tiek amatos arī tad, ja tās neievēl.
erce
e
Policijai jāpilda valsts budzēdžets. Citu ienākumu nav.
He he...
H
Un kādas tiesības minnisrīšiem un deputacikiem krīzes laikā vazāties apkārt ar dienesta automašinām un šoferīšiem un tad vēl citus audzināt? Ko šie izredzētie zemes virsū? Bet par dzeršanu pie stūres arī man negatīva attieksme, bet tracina tas varas cinisms... un viss atļautība..., tagad varai vajadzēja braukt ar KIA nevis ar meršiem, bet kas tev deva... paskat, kā rižene katru rītu pie zaeimas pielīgo savā dienesta mersī... nabadzīte...
Suņu Jēkabs
S
Mūrniece: "Joprojām Latvijā ir pārāk daudz brīvības."
b_d
b
Cik daudz attaisnojošu iemeslu vajag, lai sēstos pie stūres dzērumā? Slikti policisti, slikti ministri, dienesta auto trūkums?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas