Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Mūrniece kā iespējamo aizdomīgo finansējuma avotu VL! min čečenu kopienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Newsboy
N
Kremļa taurētājs REGNUM.ru šodien raksta: "МВД Латвии: латышские неофашисты связаны с чеченскими сепаратистами" !!! Cepums Mūrniecei par Kremļa propagandas troļļu barošanu.
Zelma Birzniece
Z
Jāizdaiļo dvēsele-ārsts Meri ir kristietis.Vairāk jālasa,bet ne jāklausās SC murgos
Ass
A
Mūrnieces k-dze, lieciet mierā čečeņus, kā viņi Jūs liek mierā! Varbūt gribat to, ko dažreiz Krievija saņem no tiem? Rūpējieties labāk par iekšējo kārtību! Jums , tautas nemīlētai, laiks nolikt ministres pilnvaras!
Sēlis
S
Linjdiņ, es tevi līdz šim uzskatīju par gudrāku,piedod ka kļūdijos.
Sēlis
S
Neaizskariet urļikus,viņiem jau tā dieviņš pratiņu atņēmis līdz ar mūsu līdējiem,kā urbanovičs,kurš uzaudzējis tauku kārtu lai kaulainajam pļutinam varetu ielīst dziļāk.
Kalējs
K
Lēta demagoģija!
Mr. Dust
M
Cik var saprast, tad ar SC finansējumu viss kārtībā.... jau kur tie gadi, tie paši vēži citā kulītē. Un, kas mūrniecei maksā, par šitādu jezgu taisīšanu uz valsts rēķina ? Varētu jau minēt no kurienes kājas aug šitam ļembastam, bet iesūdzēs vēl tiesā par naida kurināšanu. Un, kas tad Čečenu kopienai tāds aizdomīgs ? Tas, ka daži mūk no geoncīda ? Dikti šaubos, ka viņiem ir nauda un intereses finansēt Latvijas patriotus. Simpātijas gan jau ir, bet viņiem pašiem, domāju, problēmas lielākas nekā Latvijas jaunais vilnis un urbanovičš.
dust65
d
Kopš kura laika Mūrniece un DP pārbauda visas runas baumas??? Pēc tādas loģikas DP vajadzētu pārbaudīt visus anonīmos ziņojumus, bet kā mēs visi zinām, tā tomēr nenotiek.
Konsultants
K
ES ,domāju un ir pamatotas aizdomas ,ka Linda Mūrniece ir saistīta Maskavas metro sarīkotajiem sprādieniem , prostitūcijas biznesa piesegšanu un lobēšanu Baltijas valstīs. Drošības policija jāveic pārbaude par sņemto operatīvo informāciju...tu Linda tiešām esi tik stulba ,ka vairs nefiltrē ko gvelz.......??
Arnolds
A
Nu un? Kāds sakars partiju finansēšanai ir ar finansētāju tautību?
onkulis
o
Manuprāt, tas nekas ļauns nav- saņemt naudu no jebkuras tautības cilvēkiem. Bet jocīgi, ka Mūrniece par to tā trako- vislatvieši taču ir viņas sabiedroti valdībā.
MIX45
M
Pateicoties lindas stulbumam, vienotība zaudē , domāju ka daudzi kuri balsoja par vienotību turpmāk atbalstīs Visu Latvijai. Novēlu veiksmi jaunajiem puišiem , izskatās ka meklēs iemeslus lai aplietu ar dubļiem cilvēkus kuru idejas atbalsta pēc būtības visi Latvijas lojālie pilsoņi. Mans vārds ir Mihails un es neesmu etniskais latvietis......
Tā nu tas ir...
T
Vai tad Latvijas čēčenu kopiena tiek uzskatīta par noziedzīgu organizāciju,sāksim visus "močīt sorķīrā", kā Puķins mācīja?
K-K
K
' ... runas klist ... par izskanejusu informaciju ... Rigas ielas(kura pilsetas dala?) ... informacija nonakusi Drosibas policijas rokas ... ziedojumi no ... saistitiem ar organizeto noziedzibu ... vai ta nav kada provokacija politiskam spekam ... / ad naseum ! ... Nav ko uztraukties, kas gribes vares pieradit ko grib, jo Bezabrene cilvekus var uzpirkt un/vai iebaidit, vai ne, ta? ... Dzintars jau bridinaja divas dienas ieprieks. ka bus provokacijas ! .. Dzintar, soreiz nogaidi, jo Murniecei nav citas izejas ka tik pat klaji pazinot izmeklesanas rezultatus par varbutejiem uzpirktiem Trojas zirgiem VL !!! ... Seit smird pec spcdienestu darbiem !!!
lauķe
l
Ļoti necienītā Mūrnieces k- dze, nudien, jūs neesat ne kripatiņu labāka par Purvciema Duņām un Mašām.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas