Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Mūrniece neatteiksies no 1947 latu lielās kompensācijas par neizmantoto atvaļinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malda
M
He, ar pašnovērtējumu šai kundzītei ir viss kārtībā. Par labu darbu ir jāsaņem atalgojums, bet par neizmantotu atvaļinājumu-kompensācija :) Diez par cik dienām tā kompensācija pienākās? Gada sākumā tak vesela strīpa ministru jau tākā atvaļinājās. Un vēl cik dienas viņa skaitījā atlaista, tr.i. nebija darba attiecībās ar valsti? Tiem policistiem, ugunsdzēsējiem, robežsargiem, pēc slavenās refomes, nez arī pienācās kompensācijas par neizmantoto atvaļinājumu? Šeit es runāju par tiem, kuri turpināja dienestu, tikai iestāde, darba devējs vairs nebija teritoriālā pārvalde, bet reģiona pārvalde :)) Lai izdodās Linda, un lai kumoss kalā neiesprūst! Viss pēc TP labākajiem paraugiem. Tas nozīomē, ka nav balto un melno, viss atkarīgs no pozīcijas šaha partijā. Kas uzvar, tas blefo :))
jumors
j
Neatsakies, Linda, nekādā gadījumā neatsakies, pat ja spīdzina! Kārtīga Latvijas strēlnieku pēctece nepiekāpjas nekad un nekur!
Robins Huds
R
Linda ir politiskais ierēdnis, nekāda darba likumdošana uz viņu neattiecas. Bet ko tr ceļ brēku, ja cilvēks nav bijis atvaļinājumā, tad - visai pamatoti un likumīgi saņem kompensāciju- par neizmantoto atvaļinājumu. DIENAI nevajag kasīties, kur nav blusu.
fakts
f
Beyt , kā ar darba likumdošanas ievērošanu , kas neparedz šādu kompensāciju.
>sieviete
&
Tu muldi tikai muldēšanas dēļ. Ar ievēlēšanu tam nav nekāda sakara. Cilvēks nebija atvaļinājumā un par to saņēma kompensāciju, kas pienākas PĒC LIKUMA. Un nerunā visas tautas vārdā par badu, ieej lielveikalā. Un tieši tauta viņu ievēlēja. Esmu pārsteigts par LETU, kas producē tādas ziņas, un Mūrnieces vietā painteresētos, kur LETA šeit saskata nozieguma sastāvu.
Berta
B
Nesaprotu, kāpēc "Diena" šādu informāciju uzskata par kaut ko sevišķu? Par neizmantoto atvaļinājumu pabalsts ir paredzēts AR LIKUMU. Ne tikai Mūrniecei, bet katram Latvijas pilsonim. Zemu gan nolaidušies "Dienas" žurnālisti, ja uzdod jautājumu, vai persona gadījumā nevēlas pārkāpt likumu! Kauns, "Diena"!
Sieviete
S
Nekauņa.Tauta dzīvo pusbadā,bet ministriem treknie gadi turpinās.Kauns saņem kompensāciju,ja esi ievēlēts atkārtoti.Darbs taču ir.Necieņa pret tautu
Latviete
L
Mums ar meitiņu tieši tik daudz nepieciešams, lai mēs varētu palikt savā dzīvoklī un mūs banka un namu pārvalde neizmestu uz ielas, jo valdības darbību rezultātā esmu zaudējusi darbu.
pats
p
Bet policistus ar varu dzen atvaļinājumos, kur taisnība???
???
?
Kad MK noliek pilnvaras, darba attiecības ar valdības locekļiem tiek izbeigtas. Tās tiek atjaunotas ar jaunu līgumu un tikai tiem, kurus Saeima ievēl. Ziņas autoriem būtu tomēr jāzin procedūra, nevis lēti jāspēlējas ar cilvēku nezināšanu.
AS
A
Žurnālistu idiotisma pierādījums.
parastā
p
DL 149.pants 5.daļa: "Ikgadējā apmaksātā atvaļinājuma atlīdzināšana naudā nav pieļaujama, izņemot gadījumus, kad darba tiesiskās attiecības tiek izbeigtas un darbnieks ikgadējo apmaksāto atvaļinājumu nav izmantojis." Visiem viens likums un viena taisnība?
tā ir
t
Vai viens likums , viena taisnība visiem? Vai ministriem cita taisnība un cits likums?
Ieva
I
Vispār jau viņai arī atlaišanas pabalstu izmaksās, kas cilvēkam, ja tas pat netiek pārcelts ir smieklīgi. Arī par neizmantotiem atvaļinājumiem var spriest, kad konkrētajā amatā vairs nestrādās- tad varbūt lācis to naudu beidzot ieplānos....
hahahaha
h
Mūrniece PĀRKĀPJ likumu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas