Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Mūrniece nemainīs partejisko piederību un prasa atsaukt Nekā personīga ziņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rota
R
Mūrniece 16.15
Rota
R
Man arī stāstīja par Zatlera jaunākā vizināšanos un dažādām izdarībām, kuras mums gan nepienāktos apmaksāt!
bite-wala
b
Protams, ka ne viens vien priecājas par iespējamu šķelšanos! Bet ko dara pati Vienotība? Lej ūdentiņu uz dzirnaviņām un vairo pretinieku prieku!
pēteris
p
laba ziņa! visi mēsli vienā čupā
Troll
T
Linda būtu laba aizsardzības ministre. Ja ZZS viņai šo posteni piedāvātu, Linda varētu to labi apdomāt. Štrunts par Vienotību, jo ne jau kāds no malas palaida šīs ziņas - no pašu vienotībnieku kompānijas vien tās nāk. Un noliktas tā, lai žurnālisti tās varētu pārtvert. Bet ZZS savējos gan tā neuzmet! Linda, pasūti to Vienotību tālu tālu un nāc pie puikām!
Mūrniece
M
pa ceļam uz darbu aizved bērnu, tad nu rējēji pa visu valsti, kad Zatlera prombūtne laikā/USA/ viņa dēliņu ved uz skolu pa Jūrmalas šoseju ar visām kaucošām bākugunīm - klusums
JL iekšējas cīņas
J
TV3 NP ir Jaunā laika kabatas rupors. Ja jau sāk riet uz savējiem, tas liecina par iekšējām cīņām.
Murcs
M
I miss some piece - kopš kura laika TV3 NP ir metušies uz Vienotības reitingu graušanu? Jebšu tur kādam p****tehnologam sasapņojies, ka var graut atsevišķu cilvēku reputāciju, negraujot kopējo un vēl kādu uz tā visa rēķina pakāpināt? Comm'on, izdariet taču pakalpojumu sev un valstij, aizsūtiet jaunupsileniekus uz kaut kur. Sekli peld un tās stipri līdzīgās daļas virs ūdens (viena ir galva) nav īpaši skaistas
wala
w
Redz var jau būt ka nav dūmu bez uguns, bet nu man šis izskatās vairāk pēc stratēģiska gājiena "izcakarēt" JL/PS lai rodas nopietnāka šķelšanās, jo citādi ar Vienotību dažam labam nespīd tikt galā, bet uj kā gribētos !!!
Mg
M
Vispār NP uzstājas kā Vienotības preses klubiņš. Par ko tad bija tas sižets - viens anonīms lietotājs kaut kur uzrakstījis vēstuli un parakstījies kā PS biedrs. Tāds pseidonotikums, toties par Vienotību...
nu, NP
n
parādās oranža piesmaciņa. Zagta nauda vai...........
Sapumpurots zars
S
Nekas labs nesanāk, ja libido problēmas risina darbavietā - vienalga, vai politikā vai žurnalugismā. Šis rāda, ka neapmierināto kundzīšu hormonu vētras sāk kļūt par cunami Latvijas saldajam krējumam. Nu par daudz mums skaistais dzimums aizņēmis vietu šajās pazarēs. Paliek tikai neskaidra TV3 tā saucamo "žurnaļugu" rēdera un semjonova loma. Redzams ka tā ir nožēlojama..
nospļauties
n
Mūsu labais TV3 raidījums "Nekā personīga" nospļaujas par Lindas Mūrnieces (Vienotība) pieprasījumu atsaukt izskanējušo informāciju, ka viņa varētu pāriet pie ZZS.
šodien
š
Nesaprotu no kurienes Nekā personīga visādas nepatiesas informācijas smeļas,nu ne jau paši izdomā.
olafs
o
Sis tikai liecina to ka Neka personigi ir raidijums, kura var raidit pasutijuma sizetus !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas