Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Mūrniece saka paldies dienestiem par mierīgu 16.martu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars>Kate
O
Vaitad es saku kad nedrīkst darīt ? Es tieši priecājos,kad viņa ir MALACIS,tikai tas braucien ar dienesta mašīnu nebija LABI.
Si Si
S
Kāds pretstats Segliņa un Jaundžeikara nevarībai. Kā redzams Tautas partija un mācītāji nav tie, kuri Latviju var padarīt par civilizētu valsti. Labi , ka arī Ušakova - Šlesera politiskais debīlisms šoreiz neņēma virsroku. Izgāzās arī krievu - žīdu koalīcijas plānotās provokācijas. Īsi sakot : MŪRNIECE MALACIS.
jaa
j
Malacis Murniece! Nav jau TP Seglins,kas tisuprat pielava demolesanu pie Saeimas...
Vodka
V
Kāpēc tika pieļauta nacistiskās Vācijas noziedzīga formējuma SS simbolikas izmantošana Rīgas centrā??? Tas ir likumpārkāpums!!! 11.pants. (1) Sapulces, gājiena un piketa dalībniekam šo pasākumu laikā ir aizliegts: 5) izmantot bijušās PSRS, Latvijas PSR un nacistiskās Vācijas karogus, ģerboņus, himnas un simboliku (arī stilizētā veidā); (Es domāju,antifašistu plakātus ar esesiešiem!)
sviests
s
nu ne jau Lindiņas nopelns, plātās, a diezko, būtu teikusi siltā gadalaikā, pati pirmā būtu noplaukusi, baru uzkurina tik siltums, tā tas notiek pie mums Latvijā, labāk pasaki paldies Dievam, ka gadalaiks glāba visu situāciju !!!!!
Lāčplēš
L
Paldies Mūrniecei un paldies arī dršibniekiem par kārtību.
ahoi !
a
...man tādas aizdomas, ka šoreiz viss tik mierīgi - pirmkārt dēļ Zurofa klātbūtnes ...viņš noteikti negrib lai šodien izskanētu informācija, ka dēļ viņa dalības ir bijuši likuma pārkāpumi....-otrkārt dēļ laika apstākļiem - sniegs un auksti - kādi tur nemieri un kašķi! :D...-treškārt, arī policija bija tik cik vajag un vēl drusk ...tas ar atvēsina....
lauķe
l
izskatījas ļoti labi! Un tikai pateicoties policistiem , trakie suņi "antifašisti" tik vien varēja kā pavankšķēt! Linda - malacis!
atzisanas
a
Man vina patik!:) Paldies par darbu!
K
K
Bet pēc kā tas izskatījās ? Itkā atomkaram gatavotos ! tik daudz policistu vienviet ! Šai politiķei nekad nesaprast samērīguma !!!!
Kate
K
bet KADELJ sieviete nedrikstetu so darbu darit? just curious...
krabis
k
Ierosinu pārcelt 9.maija "svinības" uz 16.martu, tad visi "antifašisti" tusēsies pārdaugavā...
Kalējs
K
_jāpiekrīt, ka šoreiz labi pastrādāts, izņemot Zurova ielaišanu valstī ..._ Patiesībā ir labi, ka bija Zurofs un varēja būt klāt izstieptas rokas attālumā no tā visa. Fotogrāfijās smaidīgs kā saulīte un pozitīvi noskaņots. Tātad - misija izpildīta - veiksmīgs 16 marta pasākums ir tikai vairojis pozitīvas emocijas un tā ir vēl viena maza uzvara. Ja netiktu ielaists nīstu un lādētos ar divkāršu sparu - bet priekš kam mums tas? Konfrontācijas politika rezultātus nedod.
Kalējs
K
Liels paldies ministrei! :)
:)
:
ex-jaunlaicēns 15:39 ------ man jl nemaz nesaista, nebalsošu (nu tik nesapriecājies - par šlesakoviem i ne tik), bet labs darbs ir labs darbs a, tu kā tā? ex-jaunlaicens, ex-pirmais, ex-tpists.. nesāp tik bieži mainot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas