Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Mūrniece uzdod VP sniegt priekšlikumus ieroču aprites uzlabošanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Varētu arī kaut kā ierobežot tos grauzējus kinoteātros!!!
Latviete
L
Šis jautājums jāsakarto un ieroču "mīļi" psihoterapeitiem jāpārbauda.
Ēriks
Ē
Neesmu par kaujas ieroču vieglu iegūšanu, bet tava reakcija ir neadekvāti pārspīlēti un argumentācija nepārdomāta. Latvijā arī gadās līdzīgas situācijas, tik retāk ar šaujam ieročiem, jo tie mazāk pieejami. Tas gan netraucē slimo paķert nazi vai cirvi. Ir bijis vismaz viens gad. (p[irms vairākiem g.) bērnu dārzā vai pamatskolā. Arī tur tika lietots laikam cirvis (vai nazis, vairs neatceros). Ja šķiet, ka pie mums tas notiek retāk, kā piem. ASV, tad izdali ASV iedz'votāju skaitu ar LV iedz. sk. un konstatēsi, ka pie mums tas notiek ne retāk. Kontrole, kuram izsniegt ieroču atļauju, kuram nē, pašlaik ir drausmīgi birokrātiska bet formāla, bet to pastiprināt praktiski nav iesp[ējams, Noteikt, kurš nākotnē varētu nojūgties un kurš nē praktiski nav iespējams, vismaz, nepavadot daudz sesiju ar kādu notiekti nē. Tamdēļ vienīgais jautājums, izsniegt nēsāšanas atļaujas vai nē?
kaprālis
k
varbūt pietiktu, ja izpētītu kam ir bijis izdevīg lai tāds psihopāts tiktu cauri normāli uzrakstītiem likumiem.
Vecis
V
Kārtējais politiskās ieliktenes nekompetences pierādījums.
I.Gr.
I
Piekriitu E.P.! Un par Somiju jaasaka, ka arii Somijaa kaadaa skolaa notika masu slepkaviiba ar viegli pieejamo ieroci. Vai latvieshi grib lai arii Latvijaa kaads neirotikjis apshauj kaadu duci beernus?
zvirbulēns
z
Valsts policijai nav jānodarbojas ar normatīvo aktu izstrādi, VP pavisam citādi uzdevumi. Mūrniece nav apjēgusi, ka normatīvo aktu izstrāde kā reizi ir ministrijas klerku uzdevums, viņas tiešais darbs.
!
!
Bet kaa ar policistiem,lapiitaajiem- slepkavaam,kuri slepkavo ar dienesta ierociem,kas,kur,kad vinus kontrolees ?
Rix
R
Pēc katras avārijas jāuzlabo "Satiksmes noteikumi" tur cietušo vairak, kāpec Mūrniece neuzdod ?
kurmītis(f o t o g r ā f s)
k
ja varēji pieciest/paciest Jaundžeikeru un Segliņu tad šie pāris mēneši kas atlikuši ar Mūrnieci tev būs ne tikai sīkums bet pat tīri patīkami Jaundžeikeru ,kuram dēls narkomāns,sievas radi ''spirķika'' tirgoņi bet pats gatavais āksts, gan bija netīkami pieciest un arī Segliņu kuram mēle skrēja pa priekšu domām nebija viegli ...
!
!
Tu šobrīd raksti kādu disertāciju kā jurists, vai tikai tāpat izrādi necieņu pret smagā noziegumā cietušajiem un pret šokētu sabiedrību kopumā? Tu riskē kļūt pārprasts. Tu gribētu izjust pret sevi pavērstu ieroci? Iemeslus sadomāt nav grūti.
ierocis
i
ak dies, mīkstmiešu zeme, kāds ieroci izvilka un visi jau uzreiz dreb un ieročus grib aizliegt. es piemēram uzskatu, ka Latvijā ir saglabājusies no Padomju laikiem nesamērīgi augstas barjeras ieroču nēsāšanai, piem., Somijā, kas aizstāvēja savu neatkarību karā pret Padomju savienību mūsdienās ir samērā viegli tikt pie ieroča, amerikā, kas ir visspēcīgākā valsts pasaulē arī ir viegli tikt pie ieročiem, bet te... visvisādi pamatojumi kapēc, psihiskā stāvokļa novērētējumi, visvisādi noteikumi, piemeram par to, ka jastāv tikai mājās seifā un policists var ierasties un prasīt lai parāda, ka ierocis stāv mājās seifā. un tad brīnās ka kā karš sākas tā Latvijā visvairāk kritušo un aizvesto, nevajag būt mīkstiem.
*****
*
Lindiņai jau arī patīk ar pistoli pa jumtiem ...
E.P.
E
Ko var sagaidīt valstī kur valstsvīriem kā apbalvojumu pasniedz pistoles. Barbarisms!
He he...
H
Un kas tālāk? Valdība par šī gada valsts budžeta papildu konsolidācijas pasākumiem vienojusies lemt slepeni, " lai neizraisītu negatīvu rezonansi sabiedrībā", liecina Finanšu ministrijas (FM) sagatavotā informatīvā ziņojuma pavadvēstule. FM izskatīšanai otrdienas Ministru kabineta (MK) sēdē iesniegusi informatīvo ziņojumu "Par papildu 2011.gada budžetā īstenojamiem fiskālās konsolidācijas pasākumiem", kuru pabeidza gatavot jau valdības sēdes laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas