Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Mūrniecei padomā plāns, kā Mamedovam par ātro palīdzību transportu maksāt mazāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SOS
S
MAMEDOVU PROM UZ KALNIEM !!!!!!!!!!
bulciņa
b
Malacis Lindiņ, rullē tik uz priekšu
jautājums
j
Nū...Es gan dzirdēju, ka viens otrs visvairāk sitās pa twitter un Fermu....Kāpostu audzē....
ce
c
Vispār jau no presē lasītā izskatās, ka Mūrniece ir šantažējusi Mamedovu, kā rezultātā šis bijis spiests parakstīt līgumu par 10 mil mazāku summu, kā pēc iepirkuma viņam bija tiesības slēgt.
infa
i
komiski, pati noslēdz līgumu.....un tad te ļurina....
Rezumē
R
20 gados Latvijā viss ir salaists tāda PAKAĻĀ, kur tik pieduries sū-di iet pa gaisu ... L.Mūrniece sitas gan pa Iekšlietu ministriju, gan pa Veselības ministriju, bet pirms tam taču vesela VARZA kropļu bija galvgalī! TP krāni un pe-žas varonīgi nomīza no ministriju vadīšanas! Tagad tik no PAGALDES atkar žokli atņirdzienā! Un mēs kā jau STULBAM latvietim pieklājas ņirdzam ...LĪDZI taukmūļiem! liecina komenti! jo esam jau tā DEBILIZĒJUŠIES, ka nespējam atšķirt STRĀDĀJOŠU cilvēku no pautu kasītāja ministra krēslā!
jautājums
j
Ko Jūs fantazējat ? 'Monopoluzņēmums ir privatizēts. Nu droši vien Latvijā nav cita uzņēmuma, kam stāv garāža tik specifisks transports kā ātrās palīdzības. Nu nevar valsts iepirkt no cita, jo cita vienkārši nav ! Tā kā Mūrniece var nefantazēt ...Cik prasīs , tik maksās ! Jo nav jau iespējas ! Tirgus likums...Cenas diktē monopolists ! Un ja vēl ne tikai uzņēmumus , bet arī valsts funkcijas nodos privātajiem....Tad par sekām pat bail padomāt !
tetris
t
Joprojām neesot skaidrs, kāpēc iepirkums sadārdzinājās par 10 miljoniem latu. 10 miljoni bija paredzēti busiņu pārkrāsošanai oranžā krāsā. Tā, ziniet, ir ļoti dārga krāsa.
tm
t
pēc virsraksta izklausās, ka mamedovs drīz zivis baros.
Bet
B
ieceru bābiska nopludināšana saziņas līdzekļiem veicinās pretējās puses savlaicīgu pretdarbību.Ak vājība, tavs vārds...
K>sudrabs
K
Konkursos piedalīties un līgumus LR var slēgt gan ASV pilsonis, gan Zviedrijas pilsonis, gan Latvijas nepilsonis u.t.t. nav jābūt Latvijas pilsonim...Turklāt , līgumu slēdza ne fiziska persona Mamedovs, ,bet juridiska - SIA un juridiskai personai vispār nav un nevar būt pilsonība.
Aiks
A
man ir vislielākā CIEŅA pret Lindu Mūrnieci! kamēr STULBS vecis ministra amatā mazo krānu kasa, Mūrniece rukā ... Tikai dolbojobs ar dzērāja fātera atspārdītām smadzenēm var pi-sti-es pret Mūrnieci! Jo viņa patiešām strādā!
Man patīk mūrniece
M
Vispirms viņai draud, kāds maniaks fotogrāfs, kurš, redziet fotogrāfē skolu, tagad, tā zoss ļurkst, ka viņai draudējis kāds pilsonis no ātrās palīdzības 7un līgums tiek momentāli noslēgts !!!! LInda izlem, kam melot, tautai, vai mamedoviem ???
Vispirms
V
Mūrniece visiem paziņoja, ka viņai draud, bet viņai tas ir po, tad viņa pārtrauca nelietīgo iepirkumu un paziņoja, ka tas būs gada baigās. Tagad pēkšņi, ir noslēgts līgums ar kaut kādu, grūti izrunājama vārda , uzvārda, cilvēku, un atkal turpinās kaut kādas nesakarīgas vārmuļošanas. Kad jūs Ļaunie Laiki beigsiet melot tautai ???
Par TP rijīgumu!
P
TP sirmajam vadonim šķēlem PARĀDU pilna pakaļa - par 70 miljoniem ieķīlāti īpašumi ... Tāpēc jau TP izmisīgi vāc naudu ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas