Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Nacionālā apvienība, iespējams, kļūs par iekšējo opozicionāru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NA
N
Ja nelaidīsiet mani pie siles, es šausmīgi kviekšu.
Eidis
E
Letiņi, beidziet kašķēties! miers baro, nemiers - posta! NA nepieciešama diplomātiska, gudra darbošanās nevis mūžīgi-pret un pret ! Kompromisam jābūt !
K-K
K
... Vienotiba, velreiz parkapot koalicijas ligumu, ka gara, ta likuma ... parada sevi balejosa gaisma ka talaki uzticams partners ... ... Tas maksas dargi, nakosajas velesanas ! ... NA nav jasteidzas ar koalicijas atstasanu .... valsts interesu del, !!!! ... Jo, bez NA koalicija KADS CITS PARTIJU ALTERNATIVS - latviesu interesem - vienkarsi vairs NEPASTAV !
K-K
K
... Tipiski, ari soreizeja, ka katra NA principala nostaja no Ijaba puses skatoties ir negativa !!! Sis cilveks sen jau kalpo kadam seviskam interesem, un ne jau pec Satversmes noteiktai, likumigai un likumsakarigai valstis attistibai ... ... Vina argumenti ir visparejiun vienpuseji, bez satura un pieradijumiem ... ... Tomer Ijabs nespej apgazt principalo: demokratija partijas atbild veletaju prieksa par ideologijas un savas programmas izpildi !!! ...
Jukums
J
Varu teikt, ka esmu NA pusē. Protams, ir kļūdas, bet viņi tomēr vairāk iestājas par tautas interesēm, nekā jebkura partija pašreizējā saeimā. Izskatās, ka Vienotība arvien vairak sapinas pati savās intrigās, savā divkosīgajā nostājā praktiski jebkuros jautājumos. Taja pašā laikā jaatzīmē, ka pilnīgi noteikti Vienotība tomēr ir solis uz priekšu, salīdzinot ar LC un TP. Lai gan ir kāds deputāts, kurš kā stafetes kociņš ceļo cauri visām šīm partijām, simbolizējot attiecīgās politikas pārmantojamību un postošās sekas gan pašiem sev, gan arī visai valstij kopumā,
Dore
D
Nesaprotu - kāpēc man būtu jābalso par kādu partiju vai apvienību opozicionāru? Tā vietā, lai meklētu risinājumus, runātu, vienotos un domātu par mani - vēlētāju-, viņi ir opozīcijā, kas nav attīstība, bet gan atpakaļceļš, jo uz vietas jau neviens būtībā nestāv. Bet nē, tikai savas ambīcijas. Tāpēc, ka viņi ir spītīgi? Spītība ir aprobežotība.
Pūķinam
P
Biju tajā matjuškā un ļoti labi zinu šo sistēmu, bet tas nenozīmē, ka man ir jābalso par apvienību vai partiju, kas tēlo pieminekļus, kuriem visi iet garām.
  • 2
  • 0
Pūķins
P
"Nesaprotu - kāpēc man būtu jābalso par kādu partiju" - - - - - - - - - Ja tu būtu Maķuškā vai vecā labā CCCP'ā, tu tā gan nerunātu.
  • 1
  • 1
domāšanas kļūda
d
valdības krišana automātiski nenozīmē, ka nevar izveidot tādu pašu koalīciju, bet ar citādu ministru sadalījumu; jauna koalīcija nav jāveido, ir tikai janokrīt šai valdībai, tas dos iespēju pamainīt vēl pāris absolūti lielu stulbeņu, kuri ir pieriebušies visiem, bez tam NA tiešām pienākas 3 ministri, būtu stulbi no tā atteikties; risks pastāv, ka varētu izveidoties cita koalīcija - bet tā ir neliela varbūtība; dzintars neko nezaudē, ja atstāj valdību šobrīd, jo no 2 ministriem viņiem 1 ir ļoti neveiksmīgs, bet otrs pelēcība, no kura jēgas nekādas; nekādas lielās naudas tur arī nav, tātad var zaudēt tikai KM un to, ko viņi pie siles katrs pats rij; kas neriskē, tas nevinnē; Ja NA neriskē, tad var aut pastaliņas, neviens taču neies balsot par nacionāļiem, kuri strādā vienā valdībā !!!! ar saskaņas ieceltu ministru :) stāsts par V politisko atbildību ir smieklīgs, nav tur nekadas atbildības, ir tikai "rebes", kurās NA saimnieki arī iemaisīti, tāpēc dzintars nav tik nasks uz valdības nokratīšanu, jo, ja zēns būtu tāds nacionalists, NA jau pirms 3 stundam būtu paziņojusi par iziešanu no valdības.
viltniekam
v
Kurā pusē tu stāvi? Mans izsmalcinātais deguns saka, ka tu esi svoločiešu pusē. Vai tā nav?
  • 3
  • 0
absurds!
a
tas, ka NA no valdības neiziet, bet strāda vienā valdība ar krievvalodīgo saskaņiešu iecelto matīsu, apliecina tikai to, ka dzintaram par nacionālajām idejām ir uzspļaut; tūdaliņ, tagadiņ... ka tik sile pilna! Nekad, nekādos apstakļos par NA vairāk nebalsosim, jo NA nav ne pašcieņas, ne prāta; tadi politikā nav vajadzīgi! Kā var būt situācija, kad valdībā strādā nacionāļi kopā ar oligarhu un saskaņas ieceltu ministru!? NA ir vēl vairāk degradējusies kā V vai RP. Nesaprotu, par ko balsot vēlēšanās, nav neviena! NEVIENA!
atkāpies, Sātan!
a
Vai nav kauna būt kangaram?
  • 5
  • 0
Nacionālās apvienības karogā
N
ir jābūt Sudraba pieclatniekam.
Nacionālās apvienības karogā
N
ir jābūt Sudraba pieclatniekam.
2013
2
Nacionālās apvienības izveides gads - Ap Latvijas Latu. Vienīgā partija, kurai ir tiesības piedalīties Latvijas Saeimas vēlēšanās. Evristi var pa taisno uz Evriju!
ja esi latvietis
j
Kāpēc krieviskā izruna?
  • 3
  • 0
par tieksmēm....
p
Īpaša Fizioloģiska tieksme virināt politiskos mētelīšus ir gan Dzintarm, gan Parādniekam
Nils
N
Man gan patīk pagriezt pliku pēcpusi Kremļa punduriem (mazam vīriņam nav vienmēr mazs ...).
  • 4
  • 0
Latvijas Lats
L
Nacionālā apvienība ir tā, kas par Latvijas Latu.
BEE
B
Bildē divi brāļi Ilmāri viens otram gandrīz pretī sēž. Tādi paši okulāri, tādi paši uzvalciņi, tik šlipses pēc piederības - nacionālistam sarkana, eiropietim - zila :)
BĀC
B
Var redzēt, ka tu vienmēr ievēro būtiskāko. Vai zini arī kādas krāsas apenes valkā biedre Cvetkova?
  • 4
  • 2
Bambaks
B
Re,cik eleganta pozīcija- it kā pie siles, it kā tomēr tautas pusē! Gribas gan eglītē uzkāpt, gan dibenu nesaskrāpēt. Vēlēšanu tuvums virmo gaisā.
atkal Bambaks!
a
Atkal nesakarīga muldēšana -- kā jau Bambakam.
  • 4
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas