Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nacionālās drošības komisiju atkal vadīs Jaundžeikars

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bender
B
Nu nē. Atkal šis !d!ots pie apvāršņa. Ja pēc vēlēšanām kāds no šiem vecajiem marasmātiķiem būs joprojām savās siltajās vietās, es vairs neticu šīs tautas spējai izvēlēties sakarīgus vadītājus un spējai nekāpt uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem. Tad viss ir cauri. Žēl man šo valsti. :(((
basks
b
Nu jā, man nav ko teikt, paldies Dievam, ka vēlēšanas ir tuvu, aizdzīs visus tos ........ ar sūdainu koku.
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa: Šīs valsts saeimas "tautas kalps" Dz. Jaundžeikars (LPP/LC) esot publiski paudis, ka "apsverot iespēju atstāt politiku". Kā galveno šādu pārdomu iemeslu Jaundžeikars esot "minējis vēlēšanos atgriezties savā lauku saimniecībā". "Es pēc būtības esmu lauku cilvēks un pilsētā nemaz nevaru normāli gulēt", paudis "tautas kalps", kuram ir tā dēvētais "mīkstais" mandāts - "aizpildot vietu" parlamentā ievēlēto deputātu "ministrēšanas" laikā... ------------------- O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 19.04.2008., Nr.6. Pauž Moderzellis domu cietu: "Es 'siles' "tautas kalpa" vietu, Drīz pamest varētu, patiešām ~ Dēļ 'skādēm' netiešām un tiešām: Punkts viens: es 'riju siles paiku', Ar 'falšu' "mandātu" - uz laiku ~ Kad 'biedriem' apniks ministrēt, Šie "mīkstos" solās "deportēt"... Punkts divi: Gulēt sēžu laikā, (Nav šķirbas - 'skaidrucī vai tvaikā') Man Augstā Namā ir par grūtu ~ Daudz labāk savos 'pāķos sūtu'! Punkts trīs: Dēļ vecām skaidām paurī, Man, 'biedri', riebjas 'urbties cauri', Gan 'pašbrūvētiem' dokumentiem, Gan - "operēt" ar argumentiem... Tad - labāk pats es projām iešu, (Ne - triekts ar 'izsvilpumu' tiešu) Un - labāk 'pāķos' nīkt, bez kreņķa, (Ne - plenārsēdē krākt pēc 'šeņķa')!..." ... Vāc 'sektas biedrs panckas' paunā ~ Šim polit-karjera 'spīd' "glauna": No "priekšstāvja" un amatkrēsliem, Līdz - 'pāķu' muļķa privātmēsliem... ================ oriģinālversija = "O.M.© blogā": u.c.
xxxx
x
Latvijas drošība briesmās!!!!!! Nez kā tur beidzās ar viņa dēlu - narkomānu?
vs
v
Nu viss. jāsāk apbruņoties līdz zobiem.
Raitis
R
viss notiek!
a13
a
Kompānija tīri jauka, te ikviens šķiet ir .................
cela dit en pasaant
c
Gluži manas domas. Vai tiešām Saeimā nav vairs neviena saprātīga cilvēka, ko likt šajā amatā. Vājprātīgs sektants nu atbildēs par valsta drošibu. Nožēlojami, ka tāds brīdis atkal jāpiedzīvo.
???
?
Kurš balsojums par šo iecelšanu ir nopirkts?
Miķels
M
kaa tad Peeteriitis ??? vairs kaasi nevelk???
dzeris
d
Dobelis, Daudze, Jaundžeikars - ja šie cilvēki mums atbild par drošību, varat gulēt mierīgi un ne par ko nesatraukties, biedri! Pēc manām domām, viens izskatās pēc degradēta alkoholiķa, otrs pēc pataloģiska meļa un organiķa, trešais vispār pēc muļķa. Bet, saprotu, tā ir tikai maskēšanās. īstenībā visi trīs liesmaini patrioti, godavīri, intelektuāļi, īsti profi! Slava viņiem!
izbijis valsts patriots
i
ĀRPRĀC ,ĀRPRĀC,ĀRPRĀC--būtu teicis Edgars Liepiņš. Vai tad tiešām Latvijā vairs nav ko liikt?
Barons Manteifels
B
Piena vīrs! Urrā!
!
!
Nepazīstu, bet rada skāba, saīguša, savtīga cilvēka iespaidu. Arī es šim cilvēkam neko neuzticētu.
jurka
j
Viņš jau strādājis un atkal strādās, tad okey!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas