Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nacionālistu uzņemšana valdībā var pasliktināt attiecības ar Krieviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
qc39 pon videos 6wpc
q
Diena.. Outstanding :)
diena.lv
d
Diena.. Super :)
Smaida
S
Vai tiesam musu Valstij savi politiskie jautajumi un Valdibas lemumi ir jasaskano ar Krieviju ka padomju laikos? Kada valsti tad mes isti dzivojam?
pamela
p
Pilnībā piekrītu "Troll".MĒS LATVIEŠI valdību,SaEIMU VEIDOJAM PRIEKŠ SEVIS,T.I., savas VALSTS UN TAUTAS.ja TE BŪTU KRIEVIJA,tad BŪTU TĀ KĀ TO TEIKTU pUTINS,JO TUR DEMOKRĀTIJAS UN VĀRDA BRĪVĪBAS IR TIK CIK ZĪDAINIM MELNS AIZ NAGA. nU TAČU 20 !! GADUS JAU ITKĀ ESAM "NEATKARĪGI"! cik ilgi gaidīsim ЦУ no Kremļa??!!AR KURU NĀCIJU KRIEVS KRIEVIJĀ DALĀS VALSTS VARĀ,KURA VALODA VĒL KRIEVIJĀ IR OFICIALĀ? CIK VAR ZEMOTIES? Ne jau mēs bāžamies Krievijai virsū/bizness NAV valsts politika!/ NE mēs pērkam īpašumus Krievijā,NE mēs rīkojam dziesmu svētkus Pskovā vai kur citur,NE mēs nesamies atpūsties uz Krieviju,NE mēs par lielu naudu pērkam krievu pases utt. KRIEVIJA BEZ MUMS IZPUTĒS un lai put !! MĒS ESAM ES UN NATO
Nekompetents impotents
N
Zatler, Pats esi visvajakais, un liekulIgakais prezidents Latvijas vēsturē. Jums ir laikam tika pat daudz cieņas vai "approval reitings" kā Par Labu Latvijai. Labak aizdambe to runajošo stomu jūsu galvā. Ludz, es jus uzaicinu pasuukaat Putinu un Medvedu
Troll
T
Vai tad Krievijas valdība pati NAV nacionālistiska? Lai gan Krievijā ir daudzas tautas, visam pāri ir krievu valoda, krievu kultūra, krieviskums visās dzīves sfērās. Nav iedomājams, ka varētu būt savādāk - nu tieši kā padomju laikos. Neproti krieviski - jo sliktāk priekš tevis... Tā nav mūsu rūpe - apspriest krievu nacionālismu Krievijā. Bet no šī viedokļa krievu nacionālisms pašā Krievijā ir daudz aptverošāks nekā latviešu nacionālisms VL! retorikā, nemaz nerunājot par LV nacionālo politiku, kas līdz šim ir bijusi krietni liberāla un ar Vienotības lielāku ienākšanu solās būt pat kosmopolitiska. Krievisks ir parlaments, krieviska valdība. Ir jau tur atsevišķi nacmeņi (nacionaļnyje menšinstva) - dekorācijai.
......
.
Kura tauta ir uzplaukusi, pakļaujoties Kremlim? Tagad Kremlis uzlicis acis uz Baltkrieviju, jo tā plaukst un zeļ. To nu n Kremlis evar pieļaut, viņi jāpataisa par bezdomu ģerevņu, par vasaļiem. Vai Latvijai vispār jāiespringst par attiecībām ar Krieviju, jādara savs darbs un viss. Mēs esam Eiropas Savienībā, labākā pasaulē tomēr.
aiva
a
ja daļa latviešu ir nacionālisti,tad pārejie ir krievi nacisti
lasiitaaja
l
Taisniiba, ka Latvijai jaameklee citi energjijas avoti. Latvija ir maza valsts ar uudens resursiem (upes, juura), sauli, un biogaazes izejvielaam. No taa visu var sastikjeet. Taapat droshi vien pietiktu ar vienu atomspeekstaciju. Piemeeram, visu dzelzelju nolikt uz biogaazes. Mums ir speeciigi zinaatnieki, kuru darbu var izmantot shinii jomaa. Noteikti buutu labaak, ja Zatlers atteiktos no Krievijas apciemojuma. Veesturee tas nekad nav atmaksaajies. Krievi nebrauc maajaas, lai kaa vinji uzskata Krieviju par maajaam, jo vinji tur nevarees dziivot tik labi kaa Latvijaa. Varbuut pienaaci laiks pataisiit dziivi mazaak eertu. Nonjemt privileegjijas, uzlikt augstaakus nodokljus. Izbeigt krievu pluusmas skolas, atstaat tikai valsts valodaa programmu.
šahta
š
"VL nu gan nav nekādi naciķi - skinhedi" Tā kaut kāda mantra, vai ko te daži skaita? Nu patīk jums naciķi un gribat mainīt Latvijas Republikas Satversmi un ievēlēt sev Fīreru, tad arī tā sakāt. VL savus mērķus neslēpj (partijas programmu var izlasīt katrs) vai baltās apkaklītēs, vai melnos kreklos (un skūtām galvām:)) apskāvušies ar krievu fašistiem.
ML
M
Pilnīgi garām, tas atkal ir Krievijas statēģisks mēģinājums manipulēt ar Latvijas ārpolitiku.
Egons
E
Latviju Latvijai - un kam tad vēl,ja ne Mums pašiem? Krieviem? Kuriem zemes,tā jau par daudz un jēgas nekādas ! Man ir vienalga,vai vilks krustu vai divus,vai desmit - Latvija ir Latvija un nekāda krievija Mums neliks nekādus noteikumus - vairs neliks ! Un man ir nospļauties,vai Zatlers tiks uzņemts,vai netiks... Latvijai steidzami ir jāmeklē gāzes un elektroenerģijas risinājumi,lai Latvija beidzot varētu pateikt krievijai - Mums ir vienalga,ko Jūs sakāt un domājiet ! Jau 20 gadi pagājuši un sēžam uz tā paša soļiņa... Ir jāņem vērā,to,kas ir noticis Ukrainā un to nedrīkst aizmirst,ne mirkli.Un beidzot,valsts vīriem ir jādara tas,kas bija jāizdara jau sen - pretējā gadījumā 11. vēlēšanas var būt katastrofālas un atmest Mūs pie bedres malas,kurā Mēs jau vienreiz bijām iemesti !
nac.
n
Kas krievi nav nacionālisti ?
burunduks
b
Negribas domāt, ka t.s. Vienotība būs - bet gan jau būs!:( - tik stulba, ka aicinās valdībā tos āmurgalvas nacionālistus VL.
zebra
z
Kādas attiecības? Lielā zivs, kura pagaidām nav apēdusi mazo zivi? Ko Zatlers Maskavā ir pazaudējis, ka noteikti jābrauc?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas