Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nagla: Mūrniece iejaucas kriminālprocesa gaitā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hy
h
Mūrniecei vajadzēja demisionēt ar kaunu.
vuarzazi
v
es domāju, ka nē. dati ir dati, bet ievade atrodās tomēr oficiālo ievadītāju ziņā ,jo pastāv elektroniskie paraksti. ------------------------------------------------- -- Ja ir “caurums”, tad paraksts ir apiets Un ir sasniedzamas “administratora” privilegijas kas ir tieši stràdàt datu bazè: izdrukat un/vai modificèt.
anonīmais šakālis
a
Bet kāpēc viss JL tik kategoriski nostājas pret Neo, vai tikai dēļ solidaritātes ar Mūrnieci, vai te kautkas cits apakšā? Kasparam Gasūnam: Neo izdarija labu lietu, uztaisija PR pasākumu, lai pievērstu sabiedrības uzmanību konkrētiem valsts naudas izšķērdēšanas gadijumiem atsevišķi un valstī kopumā. Jā, mēs zinājām, ka nauda tiek izšķērdēta, kautkur, bet, ka konkrēti viens īblis Rīgas satiksmē ir saņēmis 50000 Ls kompensāciju, es nezināju. Tā rezultātā ir palielinājusies negatīvā attieksme pret RS darbiniekiem, kas ir uzskatāms par sociālu spiedienu. Neo ir iekustinājis tautu, kas mūsu superiecietīgajā sabiedrībā ir labi.
ANO
A
Klementīne - perfekti!
Klementīne
K
Šokējoši, bet šis ir klasisks piemērs kā viens cilvēks ar savu stulbumu spēj nodarīt nelabojamu postu veselai apvienībai. Es šeit runāju par Mūrnieci. Kāda tad ir notikumu bilance ar NEO publiskajā telpā? - Tautas partija rādīja barotņu sistēmu treknajiem mērgļiem. - Tautas partija Saeimā joprojām bloķē šī nesamērīgā atalgojuma regulāciju. - Tautas partija ir veikusi noziegumu pret valstī un tautu. Savukārt Mūrnieces idiotiskā svaidīšanās no vienas galējības otrā visu sagriezusi kājām gaisā: - Tautas acīs tieši Jaunais laiks ir tas kurš nesamērīgi cīnās pret NEO. - Šķēle izmanīgi jau nosodījis gan nesamērīgi lielās algas gan pārspīlēto NEO tvarstīšanu - Mūrniece šādi šāda milzīgu tautas naidu pret sevi un pret Vienotību. Rezultāts bēdīgs: zagļi tautas acīs iztaisās par taisnības cīnītājiem. Bet Vienotība šajā situācijā paliek idiotos: tikai ļaunie tvarsta puiku, kas darbojies tautas interesēs.
R.
R
MŪRNIECE, ATKĀPIES! Tu ar savu stulbumu nodari vairāk ļauna savam blokam kā laba, kopš vispār esi parādījusies uz skatuves. VAI TU STRĀDĀ AŠ LABĀ?
kaimiņš
k
Voins tālāk par savu rakstāmgaldu un tualeti neredz!Nožēlojams ģenerālis!Ja velkam paralēles ar krieviju,tad jo lielāka čina ,jo stulbāks!Ar Voinu tāpat!
t
Mūrniece grauj Jauno laiku !Būtu vismaz klusējusi,kā ver muti vaļā tā muļķības nāk ārā!Staisijuši sūdus,tad vismaz ne šļakstini,lai pārāk tālu nepiemēslo!Kur var būt tik dumja?Viņa tiešām dar bojās kāda interesēs,tikai ne Vienotības!
dzeris - Kaspars Gasūns
d
Ministram nav jākomentē lietu izmeklēšanas gaita, vēl jo vairāk, katrreiz savādāk. Un, vai tas bija noziegums, vēl jāpierāda. Jebkurā gadījumā tāda policijas rīcība nav attaisnojama, dem. valstī tā rīkojas tikai ļoti smagu noziegumu gadījumos, ja draud iestāties smagas sekas. Un, kas ir neo, policija zināja jau februārī, kāpēc tāda steiga, utt?
Lācis
L
Bet varbūt Mūrniece domā, ka tas IR viņas pienākums ... gādāt JL un Vienotībai lāča pakalpojumus... viņa jau ir ļoti gudra sieviete un ar tādiem pakalpojumiem ļoti laba pieredze!
bērniņš
b
Tāpēc, ka nesaprotam šīs lietas, Mūrniecei mums ir jāstāsta kā domāt un ko saprast... kur tad mēs būtu bez viņas zinīgiem spriedumiem? Mums to visu jāsaka priekšā, citādi nomaldīsimies.
sim
s
Ja apluuko Murnieces izteikumus NEO lietas sakaraa, tad jaatziist ka politiski vina ir izdariijusi laacha pakalpojumu kaa JL taa arii Vienotiibai. Vai tieshaam nebija ne laika ne iespeeju noskaidrot juridiskaas fineses pirms saakt "uzvaras gaajienu" pret NEO un vina armiju? Tagadeejie meeginaajumi attaisnot savu riicibu ir vienkaarshi nozheelojami un tas viss kopaa var nepatiikami atbalsoties veeleeshanaas...
Jukums
J
Taustāmais labums? Nu jau divas reizes (atklājot nepelnīti lielās amatpersonu algas, parādot varas bezdarbību samērīga atalgojuma ieviešanā un atklājot izpratni par tiesiskajām prioritātēm un likumību mūsu valstī) Neo ir parādījis, ka karalis ir kails. Uz šo notikumu fona redzam kurš kas ir politikā. Šie notikumi faktiski izraisīja situācijas saasināšanos, kad pat paliekot malā, attiecīgie politiķi sevi pozicionēja kā vecās kārtības aizstāvjus - tādus uz kuriem nav ko cerēt. Situācija piespieda viņus nostāties vienā vai otrā pusē - kādu izvēli katrs izdarīja mēs nu redzam.
Kaspars Gasūns
K
Par ko viņš būtu jāslavē? Kāds taustāmais labums no tās datu kačāšanas bija Latvijas sabiedrībai? Tikai satracināja nabagos un "apgrieztos", ka ir arī bagātie! Nu un - abas kategorijas vienmēr ir bijušas un būs. Ja teiksiet, ka labums bija VID sistēmas uzlabošana, tad to varēja izdarīt arī bez trīs mēnešu partizāniskas akcijas un gigabaitiem jutīgu datu.
Kaspars Gasūns
K
Situāciju var interpretēt arī tā, ka tieši Nagla ir gatava darīt dajebko, lai attaisnotu savu rīcību! Naglas pretenzijas pret Mūrnieces paskaidrojumu presei (kas no viņas vēl nesen ar tādu pompu tika pieprasīti!) ir absolūti nekorektas un izskatās nu ļoti nelāgi Naglas potenciālās līdzdalības noziegumā sakarā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas