Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nākamgad minimālā alga paliks 180 latu apmērā; par tālāko viedokļi atšķiras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fly
F
Vai bildē tas nav tas pats Krīgers, kas pirms vēlēšanām stāvēja un krita par PLL, Šķēli un Šleseru? Tagad pārmetis kažoku un lielais tautas aizstāvis?
^6
^
Līdz 2014. gadam Latviju pametīs ~ 100 000 cilvēku, ņemot vērā līdzšinējās tendences nemainību.
aaa
a
Deputaati sakiet luudzu, ka mums nomaksaat nekustaamo nodokli par saviem vieniigajiem mitekliem ar 180Ls lielu algu.
180
1
Astrologe tacu pateica, ka Latvijaa ir tikai divas iedzivotaju kategorijas- super bagaatie un pavisam nabagie, pa vidu taadu sajaa valsti neeksistee.
180
1
Darba deveeji rullee. Valsts dod zalo gaismu vairaak nemaksaat saviem stradniekiem. Un tas notiek uz taa fona, kad valdiiba kaarteejo reizi sev palielina algas, kuras jau ta nav mazas un sie darbinieki nu nezies truukumu.
Smieklīga ,
S
Kamēr viena daļa kungu sev piešķir par 500 latiem ,tas ir pustūkstotis, algu palielinājumu,tikmēr lielākai tautas daļai jādzīvo ar smieklīgiem santīmiem..Cenas par produktiem veikalos ir pieaugušas jau tagad ar astronomisku pieaugumu,un kas vēl būs tālāk. Valsts politika grib pārvērst lielu tautas daļu par bomžiem,jo darba nav,minimālā alga kapeikas,bet izmaksas par produktiem aug,nodokļi aug. Kā izdzīvot?Jaunie aizbrauks,vecīšus ar ragaviņām uz mežu, vai tāda Latvijas tautai paredzēta dzīve.? Taisnība šai valstī ir nogāzta pie zemes,bet lai neaizmirst Latvijas valdība un 100 deputāti,kuri tupmāk izlems Latvijas tautas likteni,ka Dieva noliktais sods stāv priekšā tiem ,kas netaisnību sauc par taisnību,un taisnību par netaisnību,un viņu pašu netaisnības var izrādīties viņiem pašiem par slazdu valgu,kurā viņi sapinas un netiek vairs ārā.Dievs pazemo lepnos,bet nabagajiem Dievs dod Savu žēlastību,un lai sargās ikviens ļauna darītājs,jo Dievs neievēro cilvēka ārējo stāvokli ,bet raugās uz cilvēka sirdi un sirds motīviem.Cerams ,ka Latvijas valsts varas pārstāvjiem pietiks godaprāta parūpēties,lai cilvēki netiktu tik ļoti nospiesti un pazemoti.
......
.
Minimālai algai būt iztikas minimuma līmenī pēc nodokļu nomaksas. Vai tas ir tik daudz gribēts? Pat pēc šī ačgārni vērtētā iztikas minimuma groza?
Idioti
I
Burv'īgi ar lielo inflāciju visi zaudē naudu. Bet kad valdība ar lielu zestu deklarē mēs nesamazināsim minimalo algu. Stulba valsts ar stulbeņiem priekšgalā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas