Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nākamgad prezidents vizītēm plāno tērēt līdz 320 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrejs
A
Parakņājos dziļāk. Lapiņā fm. gov. lv izdodas atrast vismaz kaut kādus prezidenta kancelejas izmaksu (PKI) atspoguļojumus (sadaļa Valsts budžets-> budžeta paskaidrojumi) par laiku no 2003. gada. Tad nu lūk- 2003. gadā PKI bijušas ap 1.3 milj. Ls; 2004 ~1.45; 2006., kas ir pilns VVF prezidentes gads- 1.75 milj Ls. Plānots uz 2007., kas vairs nav pilns VVF prezidentūras gads: ~2.4milj. Ls. 2009. gada sākotnējais plāns ~ 3.3 milj, koriģētais ~ 2.5 milj. Tas atbildē uz jautājumu- kāds bija trekno gadu VVF budžets, un maza piebilde- kāds izskatās liesā 2009. gada prezidenta kancelejas budžets.
Andrejs
A
Mjā- vienkārši parakņājoties internetā atrodams vien tas, ka "Rozenberga uzsvēra, ka, beidzoties Vīķes-Freibergas pilnvaru termiņam, Valsts kontrole Prezidenta kancelejā veica pilnu pārbaudi un nekādus finanšu pārkāpumus neesot atklājusi." un "Savukārt Valsts prezidenta preses sekretāre Inta Lase informēja, ka Valsts prezidenta kancelejas kopējais šā gada budžets ir 2 378 979 lati, no kuriem līdz 9.jūlijam esot bijuši iztērēti 1 629 580 lati.". Cik no tā bija paredzēti braukāšanai, cik darbinieku algām, un vispār kā šis budžets sadalās- droši vien atrast var, bet ne par pašreizējo, ne iepriekšējiem prezidentiem tāda glīti pārskatāma un katram elementāri saprotama informācija ieraugāma nav.
OME
O
Vai par šo iztērēto naudu ir arī kāds labums Latvijai,ja ir tad arī par šādu komandējuma naudu atskaites!
ace
a
par to uzprasi savam Saeimā nejauši iekļuvušajam Kāpostam, kura uzvārds atvasināts no abiem jums tuvā dārzauga un kura prāta spējas jums abiem ir tam dārzenim līdzīgas. Turpini audzēt kāpostus, tādējādi pelnot "kāpostu", un oktobrī atkal balso par kāpostiem, bet VVF liec mierā, jo tev nebutu tiesibas pat viņas ēnu aizskart.
Dr.xy
D
Un cik no manas,nodoklos samaksatas naudas,iztere Rigas Domes cekisti braukadami uz kremli,un pienemdami kremla parstavjus Riga?! Tatad iznak,ka es finanseju Latvijas Valsts ienaidniekus.
lauksaimnieks
l
Tur es tev pilnībā piekrītu, bet kāds nevarētu pateikt kāds bija trekno gadu VVf budžets par to tā visi klusē,braukāja uz nebēdu.
valdis
v
ziņō 320 000 ls ...tikkai un tas ir mazāk. bet nez kādēļ nesaka uz kurieni ,kāpēc ,ko tas dos valstīj un vai ir vajadzība tur braukt ,es saprotu ka Hruščevsbrauca uz ASV pirkt kukuruzu ,jo bija valsts par to noteicēja .bet vai tad šitais lems manā vietā kur kādus un cik es pārdošu sivenus vai cik no sava meža izzaģešu un par kādu cenu? kas tad tas prezidents ir ,,zaļā karotīte,, vai preču kvalitates zīme ,jeb taisās braukt kaut kādu faktu slēgt ,jeb atkal meklēt pa tuksnešiem senū kaulusun pierminekļus kraut mana doma ja jau grib lai to K Ulmani zina tur tad muzejā tur ielieciet matrialus portretu un apmeklētaji lasis klausīsies un zinās nevis kaut ko uz ielas
Andrejs
A
Bet vispār- 320 000 ja izdalām ar 365 dienām gadā, tas ir kaut kur ap 900 Ls dienā. Ja pieņemam, ka prezidents to tik vien dara, kā vazājas riņķī pa ārzemēm- tas tiešām ir pamaz. Bet, ja pieņemam, ka vismaz pusi gada viņš pavada mājās? - tad sanāk 1800 Ls dienā. Bet, ja mājās pavada aptuveni 11 mēnešus (t.i.- komandējumā 30 dienas, tad ~Ls 10 700 dienā)??? Tad lūdzu, pastāstiet- kam tiek tērēta nauda??? Detalizētu izdevumu sarakstu, lūdzu!
Andrejs
A
Kurš īsti plāno tos tēriņus? Prezidents pats vai kaut kādi klerki?
Lelle
L
ĀRPRĀTS!!! Tautai krīze, bet Lilitai trekna uzdzīve uz velna paraušanu....
Kam tas viss
K
Priekš kam mums vispār vajadzīgs Valsts prezidents? Cik daudz bāreņiem aizbildņu ģimenēs par to naudu varētu palīdzēt...
Человек
Ч
320 000 latu? Мало. Надо больше. Чтобы побыстрее уже доконать этот госбюджет и объявить банкротство гос-ва.
susļiks
s
Vajag paspēt notērēt tos 320 tūkstošus līdz oktobrim. Kazi, nāks jaunā Saeima, nomainīs kungu, un paliks nauda neiztērēta un labumi nenopirkti. Liela skāde būs.
KAMPĒJRUKŠI - ĒZEĻAUSIS
K
ZOOPARKĀ TAS VISS BŪTU PAR BALTU VELTI , TUVĀK SAVIEM " VĒLĒTĀJIEM "........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas