Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nākamnedēļ aprit gads Dombrovska valdībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
draugs
d
lai izdodās!
Tiks
T
Skatos TAUKMŪĻU ( tp, lpp/l c...) pa-utu laizītāji IEBEZDĒ pret premjeru V,Dombrovski! ha-ha-ha! Tātad LABI strādā, ja tp un lpp/lc ...kropļiem riebjas pašreizējais premjers!
K
K
O, jā!!! Vesels gads pie siles, kura laikā : miljonus iegrūda Parex, sadabūto aizdevumu arī iegrūda parex, valsts iestāžu darboņu - drauģeļu algas nesamazināja.......labs gads....BET KAS TIKA TAUTAI ??? uzlabojās apstākļi, radīja darbavietas, apturēja emigrāciju ? NEKO viņs tautas labā nav izdarījis. NEKO.
Terorists
T
Rumpītis 11 mēnešus visiem stāstija kad valsts ir krīzē un beigtāka par beigtu,bet 12 mēnesī NEO atklāj kad Rumpītis ar Marsieti ir tikai lieli dir......ēji. Tad 6milj.birokrātu apmācībai,tad lielās algas kā maksāja tā turpina maksāt partorgiem un partiju sponsoriem,bet šis tik stāv un smaida savā sulā. Un kur nu vēl ,,Parex" finansēšana lai diviem K&K būtu ko saņemt. Jā tiešām labs un izdevies gads mesiānisma nesējiem un budžeta ugunsdzēsējiem padevies. UN SAUKLIS -NOST SLIKTO SAEIMU AIZMIRSIES KĀ NEBIJIS.
Ziemeljveejsh
Z
nezinu kaa citiem,bet man ir viss skaidrs...
Teodors.
T
Kādus "sūdus" JL ir savārijis un vai tev kāds liks tos izstrēbt?
Koļa
K
Pareizi ! Šleseri tur vajag ietupināt ! Valsti vienā rāvienā izvedīs zaļā pļavā skābenes plūkt ! Būs lielab rīvost, lidosta, grandiozs izstāžu "monstrs "tai blakus, kazino Rīgas centrā ar geišām no Japānas priekš krisvu tūristiem - biznesmeņiem. Vot, i varēsiet dziedāt, dzivīte , dzīvīte šupojos tevī... Būs vismaz 49 000 darba vietas (vienu droši vien sagādās tai meitenītei, lai pie telšu pilsētiņas neprotestē pret koku izciršanu A. š mājas būvlaukumā Jūrmalā).
Sniper'sEye
S
Vadis D. ir vājš cilvēks, kuru lieliski pierunāja RePšiks, kurš tagad premjeru stumj pa priekšu kā savu skaļrunīti, priecēdams baņķieru, arī Belokoņu, kuram Ls 1,4 milj. parāds atstrādājams. Tā nu gadījās, ka, atšķirībā no Ungārijas, saņemot SVF un EK aizdevumus, Latvijas baņķieriem LAIMĒJĀS neparakstīt apņemšanos kreditēt ražošanu. Hm, kādēl tieši baņķieriem un tieši Latvijā tā laimējās. Un arī Pareksam šīs valdības laikā apskauzāma laimes laimes galā. Premjers Dombrovskis kopā ar savu poltiskā gara tēvu Repši lieliski sit un spārda guļošos: pensionārus, atlikušos uzņēmējus, atlikušos darbņēmējus. Kā lai abi spārdīšanā necenstos, ja par centību slavē pat zviedri un zviedru valdība, kura savas valsts privātbankas ar valsts programmu sūtīja ekspansijā uz Baltiju! Turklāt eiropeīdi un zviedri pacentās un VD & ER atdevās, lai lielākus nodokļus nemaksātu visi lieli maksātāji -- kā LMT utml. --, kuri iepriekš pelnījuši vareni, pat nesamērīgi labi. Zviedri vinnēja vēl! Tad nu veiksmi, JēLie slimnieki līšasnā uz vēdera un Latvijas biznesa graušanā arī turpmāk: droši celiet darbaspēka nodokļus vēl, -- jau pērn Valdiņš taču vēlētājiem teica: nu braucioet prom... Kādēļ lai neteiktu, ja abi ar RePšiku priecīgi par to, ka no Īrijas vien Latvijā pērn ienākuši Ls 280 miljoni. Varbūt vest centralizēti darbaspēku ārā: darbaspēka eksports -- visienesīgākais!
sad story
s
Dombrovskis tikai imite darbosanos valsts laba - patiesiba ir notikusi JL vienosanas ar koalicijas partneriem par ietekmes sferu sadalisanu, par valdosas klikes (valsts izzadzeju-shemotaju) apzinatu piesegsanu. Vienigais nopelns - aizdevuma dabusana (lai pie siles esosie vel kadu laiku varetu tikt pie lielam summam). Nekadas vera nemamas reformas tacu nav veiktas, nodoklu maksataju nauda vel joprojam tiek tereta supersadardzinatiem projektiem, algas katra augstaka amatpersona sev maksa kadas grib. Valdiba = 0
Misiņš.
M
Ja ļoti godīgi ,jums šeit ,kas vēl zem galda augumā staigā spēlējās ar savu ''TAPIŅU''ir idile.
Izturību, premjer!
I
Atkal pierādās vecum vecā patiesība - NEPATEICĪBA ir pasaules alga. Liekot roku uz sirds, pasakiet, kurš no jums būtu atteicies no labi nodrošināta un visumā mierīga darba Briselē un braucis uz šo bēdu ieleju? Nav divu variantu - neviens! Bet Dombrovskis atteicās un uzņēmās šo misiju, jo acīmredzami par Latviju domā vairāk nekā par savām ērtībām. Pilnīgi nešaubīgi - tieši viņš novērsa valsts bankrotu. Varbūt kādam te jāpaskaidro - ja tāds būtu iestājies, tad nevarētu izmaksāt ne algas budžeta iestādēs, ne pensijas, ne pabalstus. Valsts varētu tērēt tikai tik, cik daudz līdzekļu ienāktu valsts kasē. Vajadzētu te vienam otram tomēr saprast, ka tad iestātos tāds haoss, kāds šeit vēl nebūtu redzēts. Tāpēc - PALDIES, PREMJER, ka paglābāt mūs no pilnīgas iznīcības! Vēl maza, bet būtiska piebilde - Dombrovskim jāstrādā ar tādu valdību un Saeimas sastāvu, kāds nu patreiz ir. Līdz ar to daudzas labas ieceres tiek torpedētas no valdības iekšējo opozicionāru TP puses /kaut vai epopeja ar Eglīša nespēju vadīt Veselības ministriju, arī Rozentāle pēc būtības nav labāka/. Te varētu uzskaitīt milzum daudz lietu, kuras sasien Dombrovskim rokas, bet, paldies Dievam, premjers turas godam. Tā turpināt!
uldis
u
Ja 1949 gadā Staļins būtu Latvijā noturējis tādu pašu bezdarba līmeni,kāds ir šobŗīd neviens nekur nebūtu jāizsūta- paši labprātīgi aizbrauktu uz Sibīriju!
nesapratu
n
bimbam,par ko tu tā slavē JL ? gODŽA ŠO DARBU BŪTU PAVEICIS ĀTRĀK UN CILVĒCĪGĀK.šITIE JAUNLAICĒNU MEĻI TIKAI SŪDUS PROT SAVĀRĪT.
Boņuks
B
JL ir riktīgie klauni,NLO partija vai viņi vispār nojauš kas laukos daras...pašiem kas ta kait algas tak nau palikušas mazākas tik izdarijuši nau neko.
Jā jā
J
Belokoņs uzsvēra, ka Dombrovska valdība ir padarījusi melno darbu. Atzinīgi novērtēja finansu ministrijas veikumu. Uzsvēra, ka tālāk jārada biznesa vide. Tātad, jau parādījās pozitīvas atsauksmes. Apsveicam Dombrovska valdību !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Kā eksperti vērtēja Valda Dombrovska pirmās 100 dienas amatā? - 18.06.2009.

FOTO: Dombrovska valdības 100 dienas amatā - 19.06.2009.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas