Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nākamnedēļ laiks būs aukstāks un bez ievērojamiem nokrišņiem

Tuvākajās dienās virs Latvijas atradīsies anticiklona atzars, tā ietekmē laiks kļūs sausāks un nedaudz aukstāks, tomēr bieži būs apmācies un iespējams smidzinošs lietus vai neliela snigšana, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Nokrišņi slapja sniega un lietus veidā gaidāmi nedēļas otrajā pusē, kad vējš galvenokārt iegriezīsies no dienvidiem un dienvidrietumiem.

Šodien gaidāms mākoņains laiks bez ievērojamiem nokrišņiem. Pūtīs dienvidaustrumu, austrumu vējš no 2 līdz 7 metri sekundē (m/s), bet gaisa temperatūra dienā būs no plus 1 līdz plus 5 grādiem pēc Celsija skalas.

Arī svētdien būs apmācies laiks bez ievērojamiem nokrišņiem. Gaisa temperatūra naktī būs no mīnus 3 grādiem līdz plus 2 grādiem, bet dienā no mīnus 1 līdz plus 3 grādiem pēc Celsija skalas. Gaidāms dienvidaustrumu vējš no 4 līdz 8 m/s, bet piekrastē brāzmās līdz 13 m/s.

Apmācies laiks bez ievērojamiem nokrišņiem būs arī pirmdien un otrdien, kad saglabāsies dienvidaustrumu vējš no 4 līdz 8 m/s, bet piekrastē brāzmās līdz 13 m/s. Pirmdien gaisa temperatūra naktī būs no mīnus 3 līdz plus 3 grādiem, dienā no mīnus 1 līdz plus 3 grādiem, bet otrdien naktī gaisa temperatūra būs no mīnus 1 līdz plus 3 grādiem, bet dienā no 0 līdz plus 5 grādiem pēc Celsija skalas.

Trešdien būs mākoņains, brīžiem skaidrosies, bet Rietumu rajonos gaidāms lietus un slapjš sniegs. Gaisa temperatūra naktī būs no mīnus 2 līdz plus 3 grādiem, bet dienā no plus 1 līdz plus 4 grādiem pēc Celsija skalas.

Latvijas lielākajā daļā lietus gaidāms ceturtdien, bet austrumos iespējams slapjš sniegs. Šajā dienā pūtīs dienvidu vējš no 4 līdz 9 m/s, bet piekrastē brāzmās līdz 14 m/s. Gaisa temperatūra naktī būs no mīnus 1 līdz plus 3 grādiem, bet dienā gaisa temperatūra būs no plus 1 līdz plus 4 grādiem.

Nedēļas nogalē sinoptiķi prognozē mākoņainu laiku ar nelielu lietu. Pūtīs dienvidu, dienvidrietumu vējš no 3 līdz 7 m/s, bet gaisa temperatūra dienā būs no 0 līdz plus 5 grādiem pēc Celsija skalas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas